Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום עדיף בדרום, אם לא אז במרכז, שבו אפשר לקנות מנוע מיבוא לפונטו ספייס.

חבר שלי קנה פונטו ספייס 2001 נסע שבועים בקושי, בצורה נורמאלי, אני חייב לציין.

הלך לו הקרנג שאפט, אני מנסה להסביר לו, שחלקים כאלה לא נשברים סתם.

הבעיה איתו, שהוא צורה להחליף לאגרים ולשפץ את הקרנג שאפט, וזהו.

אני מסביר לו שהאוטו עבר 170000 ק"מ, נעשה לו פעם ראש, כנראה שהתעללו ברכב, ולכן חובה לפתוח מנוע ולבדוק מדוע זה קורה, ולראות שכל השאר תקין. אז אמרתי לו שהמחיר לשיפוץ , ולכן לך תדע מה נמצא שם כשנפתח מנוע, אז אולי יותר זול ועדיף להחליף מנוע.

האם אני צודק שהחלק לא הלך סתם כך? האם יתכן שהלכו עוד חלקים ולכן עדיף לפתוח ולשפץ את כל המנוע?

מה יותר כדי וגם משתלם מבחינה כלכלית?

אילו מקומות מומלצים לקניית מנוע כזה, אולי משנה גבוה יותר, נגיד 2005?

פורסם

לא מכיר מקומות שימכרו את המנוע, אך נסה להרים טלפון למוסך שמשון ביהוד שמיתמחה בפיאטים ומאוד מומלץ בפורומים, הם בטוח ידעו לאן להכווין אותך

בהצלחה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לא מכיר מקומות שימכרו את המנוע, אך נסה להרים טלפון למוסך שמשון ביהוד שמיתמחה בפיאטים ומאוד מומלץ בפורומים, הם בטוח ידעו לאן להכווין אותך

בהצלחה!

ככלל עד כמה שידוע לי מאגרי החלפים הגדולים דוגמת המאגר לא מוכרים מנועים וגירים לאנשים פרטיים אלא רק למוסכים.

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל איתי מוטורס, יבואן מנועים גדול שיושב בחולון. הם יוכלו למצוא לך מנוע מפירוק או מייבוא ואף להתקין לך אותו במוסך הצמוד שיש אצלהם.

• תוכן חדש...