Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקאסו דגם PK 2008: מספר שאלות

uripri
שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

יש לי מספר שאלות:

1. כאשר אני למחוץ לרכב, עלי ללחוץ פעמים על כפתור פתיחת הדלתות: פעם אחת דלת הנהג נפתחת. פעם נוספת עבור הדלתות של הנוסעים ודלת תא מטען. איך אני מבטל את הנעילה הכפולה?

2. רשום בספר רכב שניתן לקסטם את הכפתור שנמצא על גלגל הרכב מצד שמאל למטה, כך שיוכל להדליק את התאורה הפנימית של הרכב או לחילפין להגדיר אותו שישנה את תכולת צג הנהיגה. רשום שיש ללחוץ עליו 2 שניות כדי לשנות את ההגדרה, אך בלחיצה של 2 שניות לא קורה מאום. מה הבעיה?

3. רשום בספר רכב שיש שקע ל USB ליד מצת הרכב, אך אין לי שקע כזה: האם בישראל אין שקע USB בפיקאסו?

4. GPS לא קולט כמעט כלום כאשר אני ברכב. האם החלונות מונעות כניסת אות GPS? האם יש אפשרות לעקוף הגבלה זו?

5. האם ישנה התראה לגבי לחץ אויר לא תקין ברכב?

6. רשום בספר רכב שאם הרכב צורך יותר מחצי ליטר ל 1,000 ק"מ - יש לקחת אותו לטיפול. נשמע לי המון, לא?

7. מהו לחץ האויר הנכון למילוי ברכב? (לא רשום על מפתן תא הנהג)

8. לעיתים ברצוני להפעיל את הבקרת שיוט, אני נמצא במהירות יחסית גבוהה, ומצויין שני קווים (--) ליד המהירות. עלי לעבור להגבלת מהירות / לבטל בקרת שיוט וחוזר חלילה, עד שבקרת השיוט עובדת בצורה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה?

במידה ואין מומחה פיקאסו כאן - איפה ניתן למצוא פורום מומחים בארץ / בעולם?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הנעילה - יש צורך להיכנס לתפריט ברדיו ע"י חיתה על MENU עד אשר יש לך OPTION.

שם לבחור באופציה DRIVER SELECT לבחור ב -INACTIVE.

לחץ אוויר בצמיגים הוא כ- 38 PSI.

לגבי בקרת שיוט - רק ממהירות 50 קמ"ש היא עובדת. ולכן הוא מראה לך שני קווים.

לגבי ה GPS. תנסה לקרב אותו לשימשה כמה שיותר.

בשנתון הזה אין חיבור USB.

את השינוי לכפתור CUSTOM אני לא זוכר, אמור להיות רשום בספר רכב. (אם תסרוק אותו ותעלה אותו לפה, אולי אני אוכל לעזור).

תתחדש על האוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום:

תודה רבה על התשובות. מספר הערות:

1. אכן הנעילה הכפולה בוטלה דרך תפריט ה driver, אבל כעת אני לא מצליח לפתוח את דלתות הנוסעים מבפנים (ניסיתי לכוון גם עם המפתח בתוך הדלת - אבל עדין לא הצלחתי לאפשר את פתיחת דלתות הילדים מבפנים). מה הבעיה?

2. בקרת שיוט: אני במהירויות גבוהות, ולעיתים לא מצליח לאפשר את בקרת השיוט. לדוגמא, היום, בקרת השיוט פעלה (הייתי על 90 קמ"ש). לרגע העברתי למצב '0' ואח"כ החזרתי למצב בקרת שיוט, אבל היה רשום inactive. מה הבעיה?

3. מזגן מפווצל:

א. האם ניתן לשלוט מצד הנהג על צד הנוסע (טמפרטורה ועוצמת מאוורר)?

ב. האם ניתן לשלוט מצד הנהג על אזור הילדים (טמפרטורה ועוצמת מאוורר)?

ג. מהו הסימון 'המלא' / הריק והללא סימון בתצוגת המזגן ?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...