Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה, יש רישיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו חבר'ה, במקום לילל בואו נתקדם. תגמרו עם רישוי מכוניות הראלי שלכם ובואו נתחרה.

עכשיו הכל תלוי רק בנו.

Scan_Pic0021.jpg

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי

מה נשאר עכשיו

מסלול מאושר ? ביטוח מאושר? צוות מסלול מאושר?

אבל העיקר שיש התקדמות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שיהיה במזל טוב, עם הרבה הנאה בהנעה.

ד"א, כתוב ברשיון 'רשאי לנוע בדרכי קישור', עד כמה ההיתר/המגבלה?

כמו כן, אמרת לי שאמור להיות יום מסלול בקרוב, יש תאריך? חיפשתי כאן ולא מצאתי, אם יש משהו - תפרסם. אם אוכל - אתייצב כמובן.

עריכה: הודעתו של דני הקדימה אותי :roll:.

אז אני זכרתי נכון. מחכים לעדכון על תאריך חדש!!

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

דני - כן אני עדיין אופטימי. מה לעשות!

לדאבוני, המרוץ שהיה מיועד להיום (24.02) בוטל, בגלל שאין מספיק מכוניות מרושיינות כדי לקיים מרוץ וכעת הכל באמת תלוי בנו, בעלי מכוניות הראלי.

יש מי שרוצה להפיק מרוצים אבל אין מספיק משתתפים פוטנציאלים. כרגע ישנן רק ארבע מכוניות ראלי מרושיינות ועוד מכונית ראלי-רייד אחת.

שימוניק, תודה.

ההיתר 'רשאי לנוע בדרכי קישור' מאפשר לרכב להשתמש בכבישים ציבוריים אך ורק במהלך מרוץ, כאשר הקטע המדובר מוכרז כקטע קישור ומהווה חלק ממסלול המרוץ. בכל מקרה אחר אסור לרכב לנוע על כבישים ציבוריים.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

אני שמעתי שזו בעיה שולית הרשיונות ,הבנתי שעדיין אין ביטוח,שמעתי גם שכמה עמותות לא הסדירו את עינייניהן מול הרשות, אתה יודע ניר ,סיבות יש בשפע ,רק תזכיר לי בני כמה כבר אנחנו?? הא כן תודה!!

סוף שבוע שלוו

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

מזל טוב,

מאחלת לך שתעשה בו שימוש בקרוב מאוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יא אללה ניר כמה אופטימיות, אני כבר מסתובב שבועיים עם הרשיון,

דני, אני שמח למצוא שגם אתה אופטימי, אחרת לא היית עושה רשיון :wink:.

אני שמעתי שזו בעיה שולית הרשיונות ,הבנתי שעדיין אין ביטוח,שמעתי גם שכמה עמותות לא הסדירו את עינייניהן מול הרשות, אתה יודע ניר ,סיבות יש בשפע ,רק תזכיר לי בני כמה כבר אנחנו?? הא כן תודה!!

סוף שבוע שלוו

דני

גם רומא לא נבנתה ביום אחד.

הרבה פתגמים נכונים למצב הזה עולים לי בראש, אבל באמת רק עם אופטימיות ועקשנות - תצליחו על כולם.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

שימוניק

רומא נבנתה ועדיין נבנית, תאמר לי חוץ מרומוס ורומולוס (הפסלים בחורבות רומא) מישהו מהמייסדים זכה להתענג ולראות את רומא בתפארתה?

עזוב אותך מהמשפטים והמטפורות "באמא ש..ך," עד שנגיע להניע מנועים , אני כבר לא אזכור לאיזה רכב להיכנס.:lol::lol::lol:

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...