Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב:

40k-45k

דרישות:

תא מטען נדיב (סטיישן או אפשרות גדולה אחרת)

חסכוני

רוב הנסיעות עירוניות, בחיפה (צריך להיות מסוגל לטפס את פרוייד ודורי)

פעמיים-שלוש בחודש נסיעה רחוקה (עד 150 ק"מ)

הערה חשובה: רישוי וביטוח מקיף על חשבון העבודה, אם זה שיקול.

מדגדג לי להכפיל את התקציב וללכת על i30cw...

תודה :-)

פורסם

לאחר חפירות לא מועטות עם החברים ועם עצמי:

התחלתי מ 40 אלף (רנו מגאן 2008 )

ועברתי ל 60-70 אלף (יונדאי I30 שנת 2009)

פורסם

סוזוקי ליאנה\SX4 בעלת 4 דלתות. מסתדרת היטב עם העליות של חיפה (אבל בעצם, איזה רכב מודרני לא?), ותא מטען ענק, הנפח דומה מאד לזה של ה-i30CW, אבל עם רצפה יותר גדולה (וכמובן ללא הגבה של תא המטען של ה-CW. יתרון גדול של הסוזוקי הוא הגג הגבוה יחסית שיתן גישה נוחה לחגירת הילדים מאחור בהשואה לרכב בעל גובה סטנדרטי. החסרון המרכזי שאני רואה מבחינתך - אין אפשרות לביטול כ"א ימנית-קדמית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סוזוקי ליאנה\SX4 בעלת 4 דלתות. מסתדרת היטב עם העליות של חיפה (אבל בעצם, איזה רכב מודרני לא?), ותא מטען ענק, הנפח דומה מאד לזה של ה-i30CW, אבל עם רצפה יותר גדולה (וכמובן ללא הגבה של תא המטען של ה-CW. יתרון גדול של הסוזוקי הוא הגג הגבוה יחסית שיתן גישה נוחה לחגירת הילדים מאחור בהשואה לרכב בעל גובה סטנדרטי. החסרון המרכזי שאני רואה מבחינתך - אין אפשרות לביטול כ"א ימנית-קדמית.

התא מטען של ה- SX4 הסדאן הוא באמת בגודל של ה- I30CW אבל אין אפשרות הטענה נוחה כמו בסטיישן וגם לא את הגובה,

במקרה של ה- OUTDOOR יש אפשרות להטענה נוחה וגם את הגובה אבל אז התא מטען כמעט חצי מגודלו של התא מטען בדגם הסדאן.

מבחינת התיאור של הצרכים של פותח השרשור ה- I30CW הרבה יותר שימושית מ- SX4 סדאן וכנראה גם בהשוואה ל- OUTDOOR ומבחינת מרווח ישיבה וכסאות היא גם יותר מרווחת עם יותר מ- 20 ס"מ הבדל של בסיס הגלגלים (מרחק הסרנים).

אני חושב שעדיף סטיישן, אפשר לבדוק גם את הפורד פוקוס סטיישן שהיא רחבה מאוד אבל פחות שימושית ופחות כיפית מה- I30CW,

יש גם את הליאנה שהיא יותר גדולה מ- SX4 ויש לה סחירות נוראית שזה דווקא יתרון כי אפשר למצוא אחת בזול.

פורסם

תודה על התגובות עד עתה :)

אני גם מעדיף סטיישן, אך לא חובה. הליאנה בהחלט אופציה מעניינת ותיבדק. מה לגבי הסקודות? ממה שראיתי, הרומסטר, הפאביה ספייס והאוקטביה טובות לי. לא כל כך הצלחתי להבין מה היתרון של אחת מהן על השניה, ומי מתאימה לי יותר.

אגב האוקטביה, גם הישנות הן ליפטבק?

• תוכן חדש...