Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הטלוויזיה שלנו מחוברת ללiוין (לא YES) והממיר הוא של חברת Topfield מדגם: TF 6000 FE.

http://www.topfield.co.kr/eng/product/detail.asp?idx=103&page=1&lang=2&img_title=title_satellite&leftmenu=left_product2&cateL=SD&cateM=&cateS=Satellite&cate4=&cate5=&mainmenu=Satellite

הבעייה שהשלט מת ובחברה רוצים על שלט זהה מעל 100 ש"ח.

זה השלט המוקרי:

http://www.freetv.co.nz/webapps/p/61418/52840/361524

חשבתי במקום לקנות שלט מקורי, לקנות שלט אניברסאלי ולתכנת אליו את הממיר.

הדרישות מהשלט הן פשוטות: כיבוי/הדלקה, העברת ערוצים וווליום.

אשמח אם תמליצו לי על שלט אוניברסאלי שיוכל לעבוד עם הממרי הנ"ל.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

שלט אדום של הוט היום משמש אותי לממיר הזה.

אם אתה רוצה לדעת איך עושים את זה:

לחיצה על DVD/VCR עד שהוא מהבהב, לחיצה על 991 (9 -> 9 -> 1) וסריקת תדרים ע"H לחיצות על כפתורי CH+/-.

ככה אני עשיתי, ואצלי הוא עובד ככה כבר מעל לחצי שנה (ממיר זהה לשלך).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בדוק קודם כל שהבעיה בכלל בשלט.

הבדיקה פשוטה - כוון את השלט למצלמה (של פלאפון או סתם מצלמה דיגיטלית) ולחץ על הכפתורים. אתה צריך לראות את ה-LED של השלט דולק במסך (המצלמה רואה גם אינפרא אדום)

בממיר זהה נתקלתי דווקא בחיישן מת בממיר עצמו. החלפתי (באחד שפירקתי מ-DVD מקליט מת שלא הצלחתי לתקן) והוא עובד עד היום הזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה על הטיפ עם השלט של HOT הבעייה שאין לי אחד זמין.

הבעייה היא 100% בשלט. יש לנו שלט נוסף ממיר אחר שהוא כן עובד תקין, פשוט לא נוח להפעיל שני ממירים עם שלט אחד.

• תוכן חדש...