Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הרכב המדובר הוא רכב טויוטה היילקס שנת 2008 d4d, המשמש כרכב עבודה.

בנסיעה במישור, הרכב מתקשה לעבור את ה-50 קמ"ש. הוא מגיע ל-50 ופשוט מפסיק לטפס במהירות (פעם בכמה ימים הוא מצליח להגיע ל-70 אבל לא מעבר). תוך כדי הנסיעה על 50, מרגישים מדי פעם טלטולים של האוטו.

בנוסף, דלוקה נורת אזהרה שאני לא יודע מה בדיוק המשמעות שלה, היא דלוקה קבוע כבר במשך חודש.

אשמח לפרשנות והכוונה לטיפול שניתן לבצע לבד כדי לשפר את המצב, כי כרגע מסיבות כאלו ואחרות לא ניתן להכניס את הרכב למוסך.

IMG_20120212_215344 (855 x 639).jpg

פורסם

זה סימן של דלק, אני לא יודע מה זה אבל אולי זה קשור למערכת ההזרקה או משאבת הסולר.

אבל שאלה:

איך אתה נוסע במצב הזה כמה ימים? אפילו רשמתה חודש?

לך למוסך עם גרר, לדעתי אסור לך לנסוע במצב הזה כי אם יש בעיה קטנה אתה יכול לכנס לבעיה גדולה מאוד בגלל רשלנות וחוסר התיחסות לבעיה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

יוסי,

כן, הרכב נוסע כבר חודש ככה, עקב בעיות בירוקרטיות בקבלת תקציב שמיועד לשים אותו במוסך. לפעמים אני מעדיף שהרכב יתקלקל כבר וזהו כדי שנקבל אחד חליפי, אבל כל עוד הוא נוסע, ולא משנה באיזו צורה, זה יהיה הרכב שלנו לצערי.

בעיקרון זה לא משהו שהוא בתחום האחריות שלי, אבל אני מנסה לעזור בכ"ז.

שביט,

איפה נמצא מסנן הסולר, ומה השלבים בהחלפתו? האם פשוט מוציאים ומחליפים כמו במנועי בנזין?

ספר רכב אגב לא מצאתי, אולי למישהו כאן יש ספר רכב של היילקס ויכול לומר לי?

• תוכן חדש...