Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים קנינו רכב שהותקנו עליו צמיגים של חברה שנקראת hankook

זו חברה טובה/בינונית/גרועה?

האם שווה להישאר איתם או שעדיף להחליף לצמיגים מחברה יותר ידועה?

תודה לכל העונים!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שלום,

חברת האנקוק היא חברה ידועה.

כמו לכל חברה יש לה דגמים שונים, יותר מוצלחים ופחות מוצלחים.

לא ציינת את דגם הצמיג או דגם הרכב, אבל בגדול, אם הצמיגים במצב טוב, אין סיבה לרוץ ולהחליף אותם,

אלא אם מדובר ברכב ספורטיבי וסגנון נהיגה ספורטיבי, אבל דגם הצמיג לא מתאים לזה.

אתה אולי יכול למצוא כאן את הדגם של הצמיג+ ביקורות עליו:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב נקנה מחברת ליסינג והרבה אומרים שהצמיגים שמותקנים הם זוועתיים.

רק רציתי לדעת אם זו כבר סינית עלומת שם או שזו חברה טובה יחסית.

אעלה את שם הדגם מחר(צמיגים של יונדאי גטס)

פורסם

אולי אלה צמיגים מקוריים שבאו עם הרכב?

בשביל צמיגים לגטס מליסינג זאת הפתעה לטובה...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצמיגים כנראה מקוריים

דגמים חדשים של יונדאי מגיעים עם הנקוק כסטנדרט

נכון שאפשר היה לצפות מרכב חדש להגיע עם מותג יותר מרשים, אבל זה מה יש...

פורסם

צמיגים טובים מאוד( לפי ביקורות מחו"ל)

לי יש רביעייה של K715 175/65/15 והם שקטים,נוחים ואוחזים מצויין ובעלי עמידות לשחיקה מצויינת

ובבדיקות בחו"ל הוא ניבחר כצמיג השני/השלישי(תלוי בסקר) הטוב ביותר בקטגוריה שלו (שני לקונטי )

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ברכב שלי מתוצרת יונדאי מותקנת רביעיית הנקוק, מקוריים. הצמיג הוא הנקוק אופטימו והבנתי שמדובר בצמיג ירוק ולכן הוא יחסית רועש ולא מאוד נוח. הרכב אחרי 33 אלף קילומטרים ואין כמעט סימני שחיקה.

אני אישית הייתי מוותר על צמיגים ירוקים ומתקין צמיגי נוחות מחברה טובה אבל זה יקרה רק לאחר שיתבלו ויזדקקו להחלפה, כרגע האחיזה בסדר גמור וצריכת הדלק באמת טובה, אבל אין לי נתונים להשוואה עם צמיגים אחרים.

פורסם

הצמיגים שהיו על הרכב היו שחוקים וחברת הליסינג התחייבה להחליף וזה מה שהם שמו.

תודה בכל מקרה :)

• תוכן חדש...