Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה. לא צחקתי ככה הרבה זמן.

"אולי הגיע הזמן שתשאירו בכל זאת את העבודה למוסך ולא תתעסקו לבד" via Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.
. תגיד לי גבי, ניתוח לעצמך או לאישתך או לחברה, או יותר מזה, לבת שלך אתה גם עושה לבד על סמך "עצות" בכל מיני פורומים? על סמך מה "שנראה לך" והיית בטוח שככה זה?

הצחקתם אותי.

לבן אדם יש בעיה של חוסר מים, ואחיתופל נותן פה עצות מכאן ועד הודעה חדשה.

בסופו של דבר הוא הולך למוסך, ואכן המוסכניק מאבחן שיש בריחת מים דרך הבנד שהוא קפיץ ישן שכבר לא אוטם, ואז הוא

"מזיז אותו קצת אחורה, ושם לו בנד הברגה חדש שאיכותו וחוזקו עולה עשרת מונים על הבנד המקורי" via Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.
. כאן זה לא מוצא חן בעיני החכם שלנו, כי שומו שמים, הצינור קשה!!! יא, ראבק!!! הוא עשה לך עבודה מצוינת!! עובדה שהצינור קשה ואין בריחת לחץ!!!

החכם ברוב כעסו על העבודה החפרית לטעמו, הוציא את הבנד החדש, החזיר את הבנד הישן המקולקל והלא חזק, והוא מרוצה. למה? כי הצינור שוב רך.. אבל מה לעשות שפתאום יש שוב חוסר מים? כמובן שהם בורחים להם דרך הבנד הישן שלא אוטם כמו שצריך.

(אז נכון, לו היה המוסכניק ההוא קצת יותר חכם הוא טורח עוד ממש קצת ומוציא את הבנד לגמרי ולא מתעצל, אבל איבחון ועבודה, מקצועי לגמרי).

יאלה, לך תציע שירותי רפואה באותה הדרך. תזרוק את התרופות שהרופא נותן, בדיקות דם, לא נראה לי קשור, צילומים ואינפוזיה? בשביל מה זה בכלל. וואלה, איזה רופא חאפר.

[מה היה לנו פה: 1. פקק שבור ולא אוטם בכלל והמים בורחים בששון. 2. פקק חדש שכנראה כן עושה את העבודה ואוטם את פתח הרדיאטור. 3. המים כשהם חמים ובלחץ גבוה מחפשים מוצא חדש ומוצאים אותו דרך הצינור שמחוזק עם בנד גרוע. 4. מוסכניק שמאבחן היטב ושם בנד הברגה חדש ופותר את הבעיה. 5. בעלים עצבני שמחזיר את המצב לקדמותו כי ככה נראה לו, ותתחילו לקרוא את ההודעה מחדש.]

מימי שלום רב !

מזמן לא נהנתי לקרוא אבחנה פשוטה ומדויקת שקולעת בול למה שקורה וקרה בפועל.

שאפו לך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשעה טובה נפתרה הבעיה:-)

אז מה בכל זאת גרם לאיבוד הנוזל, ושאריות של נוזל על הרציפה? הפקק של הרדיאטור!

כמו שציינו פה, הפקק הסיני הזה לא שווה כלום. וכהוכחה לכך-שפתחתי אותו היום הוא יצא שבור.

הוחלף לפקק תוצרת גרמניה(ככה רשום) במקום 0.9 שמתי 1.1

כרגע אין נזילות ונראה שהבעיה נפתרה.

תודה לכל העוזרים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

עם כל הכבוד , מהנדס יפני שיודע דבר או שניים במכונאות קבע שהפקק צריך להיות 0.9 .

מדוע אתה מחפש צרות ומרכיב פקק של 1.1 ?

עזוב את כל העצות בחינם שאתה מקבל . הפקק צריך להיות 0.9 .

פורסם

הוא יכול לטעון מה שבא לו . הייצרן היפני הוא שקובע .

עדיף שתחליף את המכסה היות ותפקידו בזמן הלחץ שנקבע להעביר את נוזל הקרור למיכל הרזרווי .

אם המכסה בעל לחץ נקוב גבוה מהמתוכנן יווצר לחץ מיותר במערכת .

פורסם
בשעה טובה נפתרה הבעיה:-)

הוחלף לפקק תוצרת גרמניה(ככה רשום) במקום 0.9 שמתי 1.1

אתה מחפש צרות ?. שים את הפקק המתאים כפי שקבע היצרן - 0.9 בלבד.

פורסם

ניסיתי לחפש 0.9 שהוא לא סיני. ולא קיים לא משנה כמה חיפשתי.

קראתי את השרשור הזה וגם שמה דנו בנושא של הפקק לבלנו. ולא עלתה תשובה מאיפה כן ניתן לקנות.

האם בנתניה (באזה״ת) אפשר יהיה להשיג את הפקק הזה?

מקווה שיש למישהו תשובה איכן ניתן לקנות 0.9 איכותי ולא סיני.  

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

שלום רב גבי !

פנה לעמוס גוואטה, חלקי חילוף , באזור התעשייה הישן בנתניה, רחוב פנקס 9, (מול בת האיכר), הוא אמור להחזיק מכסה באיכות סבירה , ובלחץ 0.9.

פנה בחנות לעמוס או אהרון, ותגיד להם, שאני שלחתי אותך.

המשך לעדכן לאחר החלפת המכסה.

מיותר לציין שהמלצתו של אייל צבי, במקומה, וויש להתייחס ברצינות להמלצת היצרן למכסה בלחץ, 0.9, ולא 1.1.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ניסיתי לחפש 0.9 שהוא לא סיני. ולא קיים לא משנה כמה חיפשתי.

קראתי את השרשור הזה וגם שמה דנו בנושא של הפקק לבלנו. ולא עלתה תשובה מאיפה כן ניתן לקנות.

האם בנתניה (באזה״ת) אפשר יהיה להשיג את הפקק הזה?

מקווה שיש למישהו תשובה איכן ניתן לקנות 0.9 איכותי ולא סיני.

זה בדיוק מה שקרה לי.

חפשתי וחפשתי במלא מקומות אפילו באוטו קליניק שאמורים להחזיק את הפקק המדובר.

כל מה שמצאתי 0.9 היה סיני או משהו לא פחות מסביר.

אני חפשתי מקורי בלבד.

המקורי היחיד שמצאתי היה 1.1 והוא נקנה ממוסך מורשה סוזוקי.

אם זה מספיק להם זה מספיק גם לי, באמת שאני מעדיף פקק תואם להוראות יצרן אבל אין להשיג חייה כזו.

אני מעדיף פקק איכותי מאשר פקק סביר, סלחו לי.

פורסם

מקווה שהבעייה תיפטר לך ואם שוב יהיו נזקים אני שוב ממליץ על אותו מוסך שהמלצתי לך פה בשרשור ונותן לך מילה שתמיד תצא משם מרוצה.

מחזיק לך אצבעות

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...