Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש למישהו קרוב אליי יום הולדת ומכיוון שאנחנו חולי סושי במשפחה חשבתי ששם צריך להתמקד במתנה.

אני מתכנן להזמין מקום בסדנת סושי (למתקדמים) לשני אנשים ובנוסף לקנות סכין חיתוך מקצועית.

לסכין הקצבתי עד 600 ש"ח ולגבי הסדנה לא בדקתי עלויות.

יש למישהו פה נסיון עם סכיני חיתוך? איזה מותג לקנות? קניה מאיביי באה בחשבון אז תציעו :wink:

מעבר לזה אני צריך גם סדנה למתקדמים עם עדיפות לשיעור אחד של 3-4 שעות, יש הצעות?

תודה רבה! :-)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

סכין אתה יכול להזמין מכאן: http://japanesechefsknife.com/

האתר נראה מעפן, אבל המוניטין שלו מעולה והמחירים טובים.

אני לא בטוח שאתה באמת רוצה סכין מקצועית. אם אני לא טועה (ויבואו מבינים ממני להסביר): סכין מקצועית היא עשירה בפחמן ומאוד קשיחה, מה שאומר שהיא שומרת על החדות, אבל גם נשברת בשימוש לא נכון וקשה להשחזה. בנוסף, היא לא אל-חלד ויש לתחזק ולשמור אותה מחלודה.

קנה משהו שהוא stainless בתקציב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בנוגע לסכין לסושי, מה התדירות שאתה תשתמש איתה? האם אתה מתכוון לחתוך רק סושי או בנוסף גם פילוט דגים/ירקות (מצריך סוגים שונים של סכינים).

פורסם

תודה פאלו! כן הכיוון הוא Stainless, ירון אני מתכוון נטו לחתוך רלים עם הסכין, את החיתוך של הירקות והפילוט של הדגים אני עושה עם סכין אחרת.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...