Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול + מפגש הסמוראים הגדול 29.3-31.3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד לג'ימני, ויטרות, גראנדים ודומיהם.

בעברנו היה מפגש של קרוב למאה כלים אך ורק סמוראים, לא סוזוקים אלא אך ורק סמוראים.

אני מציע להחזיר עטרה ליושנה, כמו מפגש ג'יפולוג המדברי אך על טהרת הדגם והשיגעון לדגם וכולל טיול סמוראים!!!

בקיצור מפגש + טיול X 2 , עם הרבה בשר, אלכוהול והמון סמוראים.

להזכירכם, פעם זה היה ככה:

http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive

אז מה בתיכנון?

אני אצא ביום ה, ה-29.3 מהמרכז יחסית מוקדם לכיוון החניון הראשון (אולי עוד אספיק לעשות איזה טיולון בדרך לחניון). בערב נפגשים כל מי שמגיע בחמישי ללילה שיכור וטעים. למחרת ב-30.3 נתחיל טיול שסופו יהיה בחניון השני, בו ניפגש עם שאר החברים שלא יכלו להגיע ביום ה' ללילה נוסף במתכונת הלילה הראשון.

ביום ש' 31.3 נצא לטיול נוסף שיסגור את הסופ"ש המצויין הזה.

מי ראשי להגיע:

כל מי שיש לו סמוראי. משופר/סטנדרטי/מוטציה, קצר/ארוך'טנדר, פתוח/סגור...

חובת המגיעים:

1. בשר

2. אלכוהול

3. פשוט תגיעו כי ההצלחה של דבר כזה תלוייה המון במסה של הכלים שיבואו.

זהו, על מסלול אני אתחיל לשבת ואעדכן בקרוב. כל מי שרוצה מוזמן לזרוק לי רעיונות לגבי מסלולים וחניונים אבל בבקשה תעשו זאת בהודעה פרטית כי אחרת השרשור הזה יהפוך לבלאגן.

יש מצב בעקבות שינוי הקונספט אנחנו נעמיק את כל העניין לתוך הדרום היותר רחוק (כי אם כבר יצאתי לשלושה ימים ולקחתי חופש מהעבודה), אני אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, אבל שובבפרטי.

חשוב מאוד להצהיר אם אתם מגיעים ולעשות את זה פה, גם אם הרבה זמן לא כתבתם פה ואתם קצת נמנעים מכך.

בקיצור, זהו...

אני מתרגש ומקווה שיצא לנו טיול/מפגש מעולה, יום טוב לכולם

צחי - 0547988744

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היה מפגש/טיול מצויין. קרוב ל-30 סמוראים, 140 ק״מ של מדבר, מס׳ מעלות, כמה תקלות והמון המון כיף.

למי שמעוניין להתרשם, אלבום התמונות שלי: https://picasaweb.google.com/m/viewer#album/106628639208171253365/5726364803640821185

בנוסף, בקרוב תעלה כתבה באתר ג׳יפולוג.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי

פורסם

כבר שנים לא מתקן גיטרות

• תוכן חדש...