Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב (סטודנט) הנסיעות יהיו בעיר רב הזמן..פעם בשבוע בינעירוני (ק.גת-ב"ש). התקציב הוא מקסימוםם 40,000 עדיף פחות :) ונפח מנוע 1200-1600

בינתיים יש הצעה, ממגרש אחרי ליסיניג - שברולט AVEO 2009 חמש דלתות במצב טוב 75,000 ב- 41,000₪

כדאי? קראתי ביקורות שהוא לא משהו בכלל.

מה דעתכם על שאר הרכבים בקטגריות מיני (?) כמו גטס,פולו,מזדה2..וכו'..

תודה מראש

פורסם

קודם כל כמה הצעות:

1. אל תקנה אוואו.

2. מגרשי ליסינג וכו' - קל לקנות - בלתי אפשרי למכור את אחר כך (בייחוד אם זה אוואו).

3. חפש לך דייהטסו סיריון - פי 1000 יותר טובה מהאוואו - אחלה רכב, עם אחלה שוק.

פורסם

תתרחק מהג'אנק המוטורי הזה שנקרא אבאו,

ותרכוש לעצמך רכב נורמלי, אמין ויותר בטיחותי ומודרני כמו פיאט גרנדה פונטו, יונדאי גטס, דייהטסו סיריון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סיריון במצב טוב מהשנים 2007-8-9 קשה למצוא ב-40 אלף ש"ח. למרות שהדגם יצא בשוק, ביינתים הביקוש בשוק למשומשות עדיין חזק והמחירים בהתאם. אני מסכים שזה רכב טוב יותר מהאוואו אם כי לנסיעות כמו שאתה מתאר אני לא בטוח שהיא תתאים במיוחד.

אני במקומך הייתי הולך דווקא על יונדאי גטס. היא מתאימה יותר לנסיעות בין עירוניות מאשר הסיריון והיא נכנסת לך בתקציב בלי בעיה.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכם, בקשר לסיריון חיפשתי ביד 2 ואלה מה נראו לי הכי הרבה-

2007 - 65,000KM - 45,000₪ בעלות קודמת ליסינג - יד שלישית

2008 - 80,000KM - 43,600₪ מטרייד אין - יד ראשונה

2009 - 65,000KM - 39,000₪ ליסינג ! יד שנייה

בגדול ניראה לי שלא שווה לקנות אוטו מעל 80,000KM

פיאט גרנדה-

2008 -47,000 - 45000₪ פרטית יד שנייה אבל עוברת את ה-40K

גטס-

2008 - 48,000KM - 39,000₪ פרטית יד שניה

מה אתם אומרים..?

פורסם

80K ק"מ לא מזיז לסיריון. כל עוד היא טופלה כהלכה.

לטעמי היא רכב טוב יותר מהגטס.

גם הפונטו הידנית די אמינה (קצת פחות מסיריון וגטס), על האוטומטית הייתי מוותר.

את הסיריון תוכל למכור מהר יותר ובמחיר טוב יותר בעתיד מאשר כל האחרות.

מאוד עדיף רכב שהוא לא יוצא ליסינג - גם אם צריכים לעלות בק"מ ולרדת בשנה.

פורסם

באמת?? עד כדי כך ליסינג גרוע? ו השכרה זה אותו משקל נכון?

כי כל הפרטי שמצאתי זה 100,000KM ומעלה..אז ניראה לי הרבה יותר עדיף ליסינג עם 40 אלף KM עד 70 אלף

• תוכן חדש...