Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ניסיונות רבים למכור את האיביזה שלי (שנת 2000 ,160 אלף קילומ',יד 3) יותר מחצי שנה ...קשה למכור את הרכב הזה במיוחד שיש כאלה מלא ביד 2 עם מפרט יותר מרשים משלי..

אז החלטתי אולי למכור את האוטו לאוטו דיל ולקחת במקומו רכב אחר כמובן בתוספת תשלום.

איך זה הולך הפרצדורה זה אמין לתת ככה רכב לסוחר?

כמה הם יתנו לי על הרכב עם המחירון של האוטו זה 15 אלף? בערך - +

מה כדאי לבדוק שאני רוכש רכב משם?

והאם שאני יקנה משם רכב יהיה רשום ברשיון "אוטו דיל" או שיהיה את שמו של הבעל הרכב הפרטי.

תודה וסליחה על החפירה.

פורסם

איך זה הולך הפרצדורה זה אמין לתת ככה רכב לסוחר?

הפרוצדורה הולכת ככה:

1. אתה נכנס לאוטודיל.

2. אתה בוחר רכב שנראה לך.

3. אתה מקבל עליו הצעת מחיר כולל טרייד אין.

4. אתה לוקח את הרכב החדש לבדיקה.

5. הרכב שלך גם נלקח לבדיקה.

6. אתה מעביר לאוטודיל את התשלום.

7. אתה מוסר את הרכב שלך לאוטודיל, הם עושים העברת בעלות לרכב על שמם בהפקדת סוחר.

8. אתה מקבל את הרכב החדש.

9. אתה נוסע לשלום.

10. אתה נכנס לפורום ומספר מה הרכב החדש שקנית.

אין שום בעיה לתת רכב לסוחר, גם אם אינו גדול ומסודר כמו אוטודיל. מהרגע שהייתם בדואר ועשיתם העברת בעלות מבחינתך הוא גם יכול לקחת את הרכב ולשדוד איתו בנק.

כמה הם יתנו לי על הרכב עם המחירון של האוטו זה 15 אלף? בערך - +

5 אלף ש"ח.

מה כדאי לבדוק שאני רוכש רכב משם?

הכל, בדיוק כמו ברכישה מאדם פרטי. כבר שמעתי על רכבים עם פגיעות שלדה שניסו למכור שם.

והאם שאני יקנה משם רכב יהיה רשום ברשיון "אוטו דיל" או שיהיה את שמו של הבעל הרכב הפרטי.

לא זה ולא זה, יהיה כתוב השם שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
Tzvika-Pick ); תודה על התשובה המהירה ..אבל בשאלתי האחרונה התכוונתי אם אני יקנה את הרכב ואחרי תקופה מסויימת אני ירצה למכור אותו אז לא יהיה "זכר" לאוטו דיל כיאלו אני קניתי את הרכב מבןן אדם פרטי? או שיהיה רשום ברשיונות "אוטו דיל" ואז יהיה לי קשה למכור את הרכב..
פורסם

ברגע שמעבירים בעלות על הרכב ומוציאים רישיון חדש על שם הקונה,אין זכר לשם הבעלים הקודם ברישיון הרכב.

ומעניין אותי לדעת כמה הציעו לך על האוטו, וכמה יציעו לך באוטודיל.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מהנסיון שלי עם אוטודיל, מדובר על חבורת חובבנים, עוקצניים וחוצפנים. בחיים לא אמליץ לאף אדם לדרוך במקום.

פורסם

אני קניתי רכב מאוטודיל לפני פחות מחודש ואני חייב לציין שהשירות היה מצוין ולא הוסתר ממני פרט אחד.

בקשר לטרייד אין איתם הם ככל הנראה ישחטו אותך במחיר, אבל במצב שלך זה אולי עדיף מכלום..

פורסם

גם אני קניתי מהם בזמנו והיה אחלה. קיבלתי שירות טוב וסה"כ הייתה חווית קניה טובה.

כשרציתי לעשות אצלם טרייד לעומת זאת, נתנו לי הצעה נמוכה ב25% מהמחירון. ככה שהייתי ממליץ בכל זאת לנסוץ למכור לבד.

V5

פורסם

לא מובן לי למה "קשה" למכור את הרכב שלך.

אם אתה מוכן להצעה המעליבה שתקבל על האיביזה שלך (סביבות 6-7K), אז מה הבעיה לכתוב במודעת מכירה מחיר של 12K ולהוסיף "מחיר גמיש"?

פורסם

אם אתה מוכן להצעה המעליבה שתקבל על האיביזה שלך (סביבות 6-7K), אז מה הבעיה לכתוב במודעת מכירה מחיר של 12K ולהוסיף "מחיר גמיש"?

או לחילופין לפתוח את הקלפים כבר במודעה, לציין שאתה שוקל לבצע עסקת טרייד-אין באוטודיל, ושכל עוד ההצעה גבוהה ב-X% ממה שתקבל באוטודיל, הרכב יימכר.. לדעתי זה ימכור הרבה יותר מהר מאשר מחיר גבוה עם הערת 'מחיר גמיש' או 'לרציניים בלבד'!

פורסם

או לחילופין לפתוח את הקלפים כבר במודעה, לציין שאתה שוקל לבצע עסקת טרייד-אין באוטודיל, ושכל עוד ההצעה גבוהה ב-X% ממה שתקבל באוטודיל, הרכב יימכר.. לדעתי זה ימכור הרבה יותר מהר מאשר מחיר גבוה עם הערת 'מחיר גמיש' או 'לרציניים בלבד'!

פורסם

המחיר לגבי הרכב שלך בהתאם לרכב שתבחר.

אם תיקח רכב יקר הם יכולים לשלם לך גם מחירון מלא - הכוונה היא רכב מעל 80K

אם תרצה לקנות משו בסביבות ה40K סביר להניח שלא יציעו לך יותר מ5-6K ולא משנה מה המחירון.

מומחה לתביעות ביטוח (רכב/רכוש), מגשר ומיישב תביעות (לשעבר מיישב במגדל, כלל, שלמה ביטוח וכלמוביל)- מספק שרותי יעוץ בתחום התביעות לחברי הפורום ללא שום תמורה

פורסם
במידה והרכב שלך במצב תקין סביר (מנוע שילדה וגיר ) ולא אצטרך לעשות לו יישור קו רציני אני אשלם לך כמו אוטודיל.

אתה ממש לארג' הא? :roll:

לפותח השרשור, תעשה כמו שדר. סובארו אמר לך, מבטיח לך שהרכב ימכר די מהר.

אני הייתי במצב דומה לשלך רק עם רכב שעולה 9000 במחירון. כשכבר התייאשתי מלנסות למכור את הרכב, פניתי למגרש מכוניות, וכשם הציעו לי הצעה "מטורפת" של 1500 שקל, אמרתי תודה רבה, והצעתי את הרכב למכירה ב-5000 שקל. תוך יומיים הוא נמכר.

פורסם

הקטע הכי חזק של מגרשי מכירה הוא "מחירון תמורת מחירון".

אתה מביא רכב ששווה 15K, ומקבל מחירון.

בתמורה אתה מתחייב לרכוש שברולט אביאו, שנמכרת (עם רווח) בד"כ ב-35K, במחיר של 50K.

ככה יוצא שאתה גם משלם את המחיר שהיית משלם אחרי מיקוח, גם קונה רכב מעפן וגם מוסר להם ללא תמורה את הרכב שלך.

פשוט גאוני!

עכשיו כל מה שהם צריכים לעשות זה למצוא קונה ויש רווח כפול 8) במקרה הזה אני מאמין שהם לא יתקשו להתגמש על המחירון...

פורסם

לא הבנתי מה אתה אומר.

אני לעולם לא אתעסק עם אוטודיל, ובכל מקרה זה לא שאני מגן עליהם,

אבל הוצאת אותם שקרנים, רמאים, וגנבים. לא חושב שהם צדיקים, אבל הם שם כדי להרויח, זה ברור, לא?

מישהו משלם עבור מגרש ההחסנה, מישהו משלם עבור הטיפול והשינוע, מישהו משלם את שכר אנשי המכירות, המשרדים והמזגנים, לא?

מה רצית שיקנו גרוטאות במחירון, וימכרו ב30% פחות רכב חדש לאותו לקוח? מהם מלכ"ר?

לאדוני יש רכב טוב, רוצה לקבל תמורתו יותר, יתכבד וימכור אותו בשוק החופשי. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...