Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת קירור פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קראתי את ספור הנגד שאחראי על עבודת המאוורר החיצוני במהירות נמוכה.

עולה השאלה, מדוע זה חיוני?

מדוע לא לגרום לכך שתמיד המאוורר יעבוד במהירות הגבוהה ?

תודה מראש

בני

פורסם

אין סיכוי בחיים שנגד יעלה יותר מ100 שקל, זה חלק פשוט מאוד.

זה שאמר 300 כנראה טעה, זה יותר מתקרב למחיר של היוניט\פאנל מזגן.

בני, למה התנור בבית שלך לא שמים 300 מעלות קבוע?

מאותה סיבה, לפעמים לא צריך את כל הכוח, לפעמים צריך חצי כוח שצורך חצי אנרגיה, ובסופו של דבר אתה מאמץ פחות את האלטרנטור והמנוע. (המאווררים ברכב צורכים המון אנרגיה!).

לדוגמת התנורה, כמו שתשים 300 מעלות קבוע, ואז ישנם סוגים של מאכלים שישרפו\התייבשו.

אותו דבר במנוע, אם תפתח פול עוצמה על 89 מעלות, אתה תקפיא אותו בשניה ל70+, וזה לא טוב, אתה צריך לשמור על טמפ' עבודה של 85-90 מעלות ברוב הרכבים.

(יכול ליהיות שלא דייקתי בטמפ' עבודהׂ).

• ספונסר פורום
פורסם

המהירות הגבוהה מרעישה,צורכת הרבה זרם מהאלטרנטור,גורמת לבלאי מואץ למנוע המאוורר ואין בה צורך,למעשה המהירות השנייה נכנסת לפעולה רק כאשר טמפרטורת המנוע עולה בגלל תנאים קיצוניים או תקלה במהירות הראשונה,או עליית לחצים במערכת המיזוג.

אורן בן סימון

פורסם

כבר מכרתי את האוטו.. לפני 9 חודשים.

אגב, אני ממליץ בהזדמנות זאת שוב על אורן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה אבל אני באותה בעיה בדיוק. אני גר בב"ש ושם במוסך המרכזי של פיז'ו רוצים 105 ש"ח לפני מע"מ על החלק. הערכת זמן עבודה היא חצי שעה. מעוניין לדעת האם המוסך המרכזי מחייב על שעה עגולה או רק על חצי שעה?

תודה למשיב.

• תוכן חדש...