Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, ראיתי הרבה נושאים של חבר'ה שרכבם נפגע בחנייה, מכות פח וכו'.

אצלי הסיפור טיפה שונה, ולדעתי כל מה שקורה, קורה בכוונה, בלי שאדע מה היא הסיבה לכך.

מדובר ברכב לאנטיס 2002.

כשקניתי את הרכב, הוא היה במצב מדהים, ללא שריטה.

בשבוע השני שהרכב היה אצלי, הספיקו לשבור לי את הפנס האחורי ולכופף את הטמבון, לאחר מכן זה עבר לשריטת באורך הרכב, כנראה עם מפתח/סכין.

אחרי זה, מכות בכנפיים, ושברו לי את הטמבון הקדמי.

לפני שבועיים פינצ'רו לי גלגל אחורי - כל הצמיגים חדשים!

היום בלילה דפקו לי שוב את הטמבון האחורי ופינצ'רו לי את שני הצמיגים האחוריים, בפנצ'רייה אמרו שדקרו את הצמיגים. ואכן ראית בכל צמיג 3 חורים הדומים לחתך מהסכין ובצמיג השני 2 חתכים.

התקשרתי למשטרה ונתנו לי מספר שאליו אוכל לפנות עם הבעיה, אך כפי שאני מכיר את המשטרה, שלא נוהגת להגיע לשכונה בה אני גר, לא יעשו כלום בנושא.

אשמח לקבל עצה, אפילו הקטנה ביותר, לטיפול בבעיה וכיצד אפשר יהיה לתפוס את הפושע?!

נמאס לי ונורא עצוב לי, בכל זאת, רכב שכולו חדש הפך בין יום לאחד שעבר הרבה.

מה אפשר לעשות?

תודה רבה, אשמח לתגובות מלמדות!

פורסם

מצלמת אבטחה או ...

לעבור דירה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קרה פעם למאבטח אצלנו.

מה שהוא עשה זה פשוט ישב וחיכה עד שהוא תפס את מי שעושה לו את זה.

זה היה שכן אחר שפשוט קינא בו על זה שהוא רכש רכב חדש.

אז כמו שאמרו לך או שתשקיע במצלמת אבטחה - אפילו אחת זולה שאפשר להשאיר בתוך הרכב.

או שתשב ותחכה לתפוס את מי שעושה את זה.

או שתעבור דירה.... :|

פורסם

התקשרתי למשטרה ונתנו לי מספר שאליו אוכל לפנות עם הבעיה, אך כפי שאני מכיר את המשטרה, שלא נוהגת להגיע לשכונה בה אני גר, לא יעשו כלום בנושא.

היכן אתה גר?

במידה וזה קורה בחניה הקבועה ביתך, תנסה למקום חניה בטוח אחר,

שיש בו תאורה, והולכי רגל ואנשים נמצאים בו לעיתים קרובות,

כך הסיכוי שיפגעו ברכב קטן יותר.

גם אם זה מלץ אותך להחנות את הרכב מספר רחובות מהבית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היכן אתה גר?

במידה וזה קורה בחניה הקבועה ביתך, תנסה למקום חניה בטוח אחר,

שיש בו תאורה, והולכי רגל ואנשים נמצאים בו לעיתים קרובות,

כך הסיכוי שיפגעו ברכב קטן יותר.

גם אם זה מלץ אותך להחנות את הרכב מספר רחובות מהבית.

הנני מחנה את רכבי מול הבית, המרפסת משקיפה על הרכב.

הרחוב די מואר ויש אנשים שמסתובבים.

בגדול, זה לא יהיה כ''כ משנה היכן אחנה את הרכב, בגלל שהחניות המרוחקות יותר מביתי, קצת יותר ''מסוכנות''.

אני גר בנתניה, בשכונת סלע - שכונה די ידוע בעבריינים כאלה ואחרים.

ל'

Nakamichi - תודה על תגובתך, ניסיתי לתפוס, אך ללא הצלחה מכיוון שזה לא קורה בכל לילה.

על מצלמת אבטחה חשבתי, אך אינני יודע היכן לרכוש אחת ומה יהיה טוב.

ישה - תודה.

לעבוד דירה, לא על הפרק לצערי, למרות שזהו החלום הרטוב שלי כרגע.

פורסם

http://www.ktl.co.il/category.asp?page=1&producerid=&salestag=&catCode=504&catcode1=&name=&q=&OrderBy=&srchmanid=&srchpricemin=&srchpricemax=

כאן יש לך כל מיני סוגים ויש עוד אלפי סוגים - בתוך דובי בתוך אבן, בתוך לא יודע מה...

תשים אותה על הדש בורד (נגיד המשקפי שמש או מצית על הדש בורד לא יעורר חשד) ואז תוכל לדעת...

או שתקנה לך שישיית פחיות קולה, מסיבמבה ותתכונן לכמה לילות בלי שינה

פורסם

גם השכנים בעלי הרכבים סובלים מנזקים חוזרים ברכבם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
גם השכנים בעלי הרכבים סובלים מנזקים חוזרים ברכבם?

ל'

האמת היא, גם דוד שלי סובל מזה.

הוא גר בבניין מולי.

יש לו פורד קונקט 2004.

נגנב לו הכנף האחורי ימני וניסו לתלוש לו את המראה השמאלית עם הידיים ושברו אותה (לא מכה של מכונית!)

יש בי חשד שעושים זאת בכוונה, אך אינני באמת יודע, היות ואין לנו למשפחה שום ריב כזה או אחר עם אף בנאדם באיזור כולו.

פורסם

לדעתי כדאי להשתמש ברעיון של הצבת מצלמה על הרכב.

מכיוון שציינת כי רכבך חונה בחניה שניתן לראותו ממרפסת הבית,

כדאי לנסות למצא מצלמה שמתחברת למחשב שתצלם את הרכב

בזמן שהוא נמצא בחנית הבית.

בנוסף לבדוק את איכות המצלמה והצילום, מכיוון שאם תצלם אדם

והוא יראה רק בתור צללית ולא משהו ברור לא תשיג את המטרה.

ל'

פורסם

מזכיר לי מקרה דומה שחוויתי בעבר בשכונתי כשהייתי בעלים של איביזה טורבו מלוקקת,כניראה שהדבר מאד צרם לשכנים שבדיעבד אחרי 2 לילות שארבתי בחוץ בתצפית של כ25 מטר מהרכב ,מצאתי את מה שחיפשתי ,לא אחר משני [חיילים]מתבגרים ממורמרים וצרי עיין שגרו בבנייני.התגובה לא אחרה לבוא כשתפסתי אותם על חם מבצעים את השריטה השמינית במספר על מכסה המנוע.הייתי עם אלת בייסבול ובעזרת השכל הבוגר ושיקול הדעת בחרתי לא להשתמש בה,מה שעשיתי הלכתי ב2 וחצי בלילה איתם לבית הוריהם ולצערי רק בעזרת איומים ופה מלוכלך הרכב קיבל צבע וטרי בעלות של 1200 שקלים למכסה המנוע

אצלי הסיפור הסתיים בצורה יעילה וללא ניפגעים ,ברור לי שדברים כאילו יכולים להסתיים אחרת אבל אין לשפוט אדם ישר והגון כשפוגעים לו ברכוש בצורה ניבזית וסתמית.

גם אני חשבתי ללכת עם זה למשטרה אבל לצערי הרב כאזרח כבר ממזמן איבדתי אמון בגוף הכחול והסתמי הזה שחוץ מלשמן את קופתו לכסף מהיר אינו נותן מענה ממשי לנושאים אחרים.

וזו גם דעתי,כשפפוגעים בך ,בני משפחתך ,רכושך הפרטי.

אין אלטרנטיבה אחרת ,תביעות ובתי משפט במקרים בודדים יצדיקו את קיומם וגם זה בעירבון מוגבל מ26 שנות חיי בארץ המובטחת!

המון בהצלחה בהמשך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נהגת שודים - לצערי המרפסת נמצאת כ50 מטר מהרכב, לכן לצלם מהבית זה לא אפשרי, במיוחד לא עם מצלמה 'פשוטה' יחסית.

לכן כאן (וסליחה על חוצפתי), אבקש מחברי הפורום, שקוראים את השרשור, לעזור לי בחיפוש אחר מצלמה כזו לרכב, גם אם זה תלוי אך ורק בהזמנה באיביי ודומיו.

אחת כזאת, שתדע לצלם 360 מעלות, אותו סיבוב שהראש של אותו בנאדם יעשה כשאפגוש בו.

asafay1 - תודה על השיתוף המצער, נראה שאני לא היחיד שנוקמים בו ומקנאים לו.

גם אצלי הרכב היה חלק כמו טוסיק של תינוק, והשקעתי בו את נשמתי בכדי לשמר אותו כמה שרק אוכל.

לצערי, אין ביכולתי לחכות לאותם נערים/אנשים שפוגעים לי ברכב, זה כבר עלה לי בימי עבודה.

אני מתחיל מידי יום, את עבודתי ב5 לפנות בוקר.

ובכן, לצערי ולצערם של הרוב המוחץ במדינה, המשטרה לא באמת פועלת בנסיבות כאלה, אלא אם זה תלוי בכסף שירוויחו על חשבון אנשים תמימים כמונו.

במקרה שלי, נראה שהמשטרה מפחדת להכנס בכלל לאיזור.

פורסם

עוד נקודה למחשבה מימי האיביזה שלי:

שמתי לב בכל זמן ועת כשדאגתי שריכבי יהיה מדוגם ומצוחצח כך בעצם ניגלו לעיניי אותן תופעות לוואי אשר ניתן לכנותם"צרות עין של עוברי אורח".

מה שבעצם אני מנסה לומר שככל הניראה הדיגום המופתי של ריכבך [כפי שאני יכול להסיק מתיאורך] הוא בעצם מקור משיכה בילתי נימנע לוונדליזם שהרכב אשר ברשותך נאלץ להתמודד עימו בשיגרת חייו באיזור מגוריך-נקודה למחשבה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש הרבה מאוד בדבריך, וכך גם חשבתי עד לא מזמן - הפסקתי את הדיגום המופתי הזה, האמת, הפסקתי לנקות את הרכב בכוונה.

כשבועיים הוא היה מאובק!

אך כל המחשבה הזו הייתה לשוא.

כל זמן שדאגתי לרכב, החלפתי, טיפלתי, ניקיתי, ציחצחתי, התקנתי וכו וכו...כל בנאדם שני שעבר, היה אומר לי - ''מספיק לטפל ברכב'' או ''כל הזמן אתה מנקה אותו'' או ''מה הפעם?'' ודברים דומים לאלה.

זה גורם לחשוב שכל אלה הם הקנאים הפושעים.

עד שלא אתפוס את הבנאדם הזה, לא אנוח!

פורסם

אם יש לך מצלמת קנון תוכל להתקין עליה את התוכנה הזו :

http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK

מה שיאפשר לך להפעיל את המצלמה במצב אוטו כך שבכל שניה המצלמה תצלם תמונה .

כל מצלמה הכי פשוטה תפיק תמונות ברורות ואיכותיות ותוכל לכוון את הזום כך שהרכב יראה ברור על כל התמונה.

פורסם
אם יש לך מצלמת קנון תוכל להתקין עליה את התוכנה הזו :

http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK

מה שיאפשר לך להפעיל את המצלמה במצב אוטו כך שבכל שניה המצלמה תצלם תמונה .

כל מצלמה הכי פשוטה תפיק תמונות ברורות ואיכותיות ותוכל לכוון את הזום כך שהרכב יראה ברור על כל התמונה.

נראה מעניין, יש אחת כזו ל-Olympus?

לצערי אין לי מצלמת קנון.

• תוכן חדש...