Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם !

אני מקווה שאני מפרסם את השרשור הנ"ל בפורום הנכון, הרי שפורום "חוות דעת בעלי מקצוע" נראה לא מתאים.

בכל מקרה לעניין ! :-D

ברשותי פולו TSI אשר נקנתה בשנת 2011 ולאט לאט אך ביציבות הגיבור מתקרב לטיפולו הראשון.

כמובן שהרכב עדיין נמצא בתקופת אחריות.

אחרי שקראתי עשרות אם לא מאות תגובות חיוביות אודות מוסך רון ( ד"ר רון אם כבר :-D ) ברצוני לברר מספר שאלות :

1. האם מומלץ לטפל ברכב במוסך רון גם בתקופת האחריות ? כאמור מדובר בטיפול שוטף, ללא תקלות כלשיהן.

2. האם מוסך רון מטפל גם במנועי TSI וגיר DSG?

3. האם מוסך רון עושה תיקוני צבע ופחחות ?

מצפה לתגובתכם, מקווה שזאת תהיה חיובית, כי עשיתם לי חשק של ממש לבקר במוסך רון !

זמין 8)

פורסם

עם כל הצער .... תמתין עד לתום האחריות , למרות שרון בחור נהדר ונותן שירות מצויין האחריות שלך תפוג במידה ולא תטפל במורשה צ'מפיון. לא כדאי (במיוחד אם יש לך גיר DSG.....)

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

בהחלט בעססה :cry:

לא נורא, עכשיו ברור לי איפה הרכב הולך להיות מטופל אחרי תום תקופת האחריות :-D .

מה לגבי פחחות וצבע.

האם רון עושה תיקוני פחחות וצבע קוסמטיים כגון תיקון סריטות פתיחת דלת ופגיעות קטנות בפח עקב פגיעת אבנים בדרך מהירה וכ"ו ?

זמין 8)

פורסם

כבר שאלתי משהו דומה בפורום והתשובה הייתה ש:

ע״מ שהאחריות תכובד חובה לטפל עפ״י הוראות יצרן. אין חובה לטפל במוסכים של היבואן.

אבל יש חשש שהם ישתמשו בכל תירוץ קלוש כדי להתחמק במקרה שלא טיפלת אצלם ואתה בא אחכ לעשות אצלם משהו במסגרת האחריות.

אמרת שאתם כבר שנים מטפלים ברכבים של המשפחה אצל פליקס ואתם מרוצים לא? אם הכל בסדר אז אני חושב שלא כדאי בינתיים לתת להם תירוצים, ועדיף לעבור לרון רק אחרי סוף האחריות.

V5

פורסם

כל הרכבים מטופלים בפליקס, המוסך הנ"ל בהחלט משרת נאמנה את משפחתי.

פשוט אחרי כל כך הרבה ביקורות חיוביות אודות מוסך רון, מקצועיותו ושירותו האדיב, הניתנים במחירים הרבה יותר תחרותיים ממוסכי היבואן ונמצאים 500 מטר בלבד מהמוסך שאני מטפל בו באופן קבוע, דחפו אותי לשקול, אולי באמת כדי לעבור מוסך, לפחות עם הרכב שלי, את אבא יהיה יותר קשה לשכנע :lol:

זמין 8)

פורסם

תטפל אצל רון בלי חשש ולו הכי קטן מאיבוד האחריות.

אין חשש שבמקרה של תקלה הם ימצאו תירוץ קלוש כדי לא לכבד את האחריות מסיבה מאד פשוטה. אתה מגובה בחשבוניות ושם הכל כתוב.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
תטפל אצל רון בלי חשש ולו הכי קטן מאיבוד האחריות.

אין חשש שבמקרה של תקלה הם ימצאו תירוץ קלוש כדי לא לכבד את האחריות מסיבה מאד פשוטה. אתה מגובה בחשבוניות ושם הכל כתוב.

כן ואתה תממן אותו כשייצטרך (חס וחלילה) להחליף גיר או משהו דומה? אתה תשלם לו הוצאות משפטיות במאבקים נגד צ'מפיון שינסו (אני מבטיח לך שינסו) להתנער ?

זה פשוט לא שווה את הסיכון , הדבר החכם לחכות קצת לתום האחריות מה בוער? אני כמעט משוכנע שרון יחזיק באותה דעה.

רון נשמח לתגובתך מה אתה ממליץ ?

פורסם
צ'מפיון יאכלו את הכובע ויתקנו לו הכל רק כדי לא להתעסק עם משרד התחבורה.

מלבד העובדה שאתה גס רוח אתה גם טועה ומטעה ! אתה לא יכול לדעת נקודה ! יש סיכוי גבוה ביותר שיינסו להתנער , צרכן סביר ולא הזוי כמוך לא לוקח סיכונים מיותרים בעליל.

פורסם
מלבד העובדה שאתה גס רוח אתה גם טועה ומטעה ! אתה לא יכול לדעת נקודה ! יש סיכוי גבוה ביותר שיינסו להתנער , צרכן סביר ולא הזוי כמוך לא לוקח סיכונים מיותרים בעליל.

במיוחד לא עם DSG7 !!!!!

פורסם

הייתי דווקא מעוניין לראות כאן תגובה של צ'מפיון, הרי יש להם נציגים בפורום.

למישהו יש לינק לחוק המדובר?

פורסם

ידוע שבתקופת האחריות זכותו של בעל הרכב לתקן היכן שהוא רוצה .

פשוט יש פה נקודה שצ'מפיון שידועה בטוב לבה יכולה לנצל זאת לטובתה , וחס וחלילה ,

במקרה שתתעורר בעייה באוטו הם יערימו קשיים .

עדיף בתקופת האחריות לטפל במוסך המורשה ואח"כ היכן שנוח לך .

פורסם

חברים מצד אחד עניין האחריות מובן לי לחלוטין אבל מצד שני יש לי אחריות של שנתיים על הרכב עם שנה נוספת של "רצון טוב" וגם לאחרונה התווספה האחריות החדשה של 5 שנים על הגיר (או 150,000 ק"מ, סביר להניח עם כמות הנסיעות שלי זה יהיה חמש שנים).

אם אני אחכה עד תום האחריות על הרכב והגיר, אצתרך לטפל ברכב במוסך יבואן עד שנת 2016 (הרכב נקנה בשנת 2011).

זה הרבה מאוד זמן לחכות :cry:

זמין 8)

• תוכן חדש...