Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

MeiR

אף פעם לא ראיתי קלמר כיתה א' על ארבעה גלגלים ואפילו נוסע.

חידוש.

בהחלט לא הייתי רוצה להיתקע בהילה האנרגטית של הרכב הזה, במיוחד מאחוריו, לך תדע מה יוצא לו מהאגזוז, מרמלדות, טופי ואולי אפילו בועות סבון מזיקות.

זמין 8)

פורסם

איך אף אחד עדיין לא כתב להתקע מאוחרי טרקטור עם עגלה, לא מספיק הוא לא זז, גם עפים עלייך דברים ואיכשהו תמיד מפחיד לעקוף, יש מין תחושה כזאת שהכף תמיד יכולה ליפול עלייך (או שזה רק אני)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
מי שנוסע הרבה באזור נס הרים בטוח מכיר-משאית עם נגרר שמובילה חרא של פרות,גג 15 קמ״ש ואפשר לפגוש אותה כמה פעמים בשבוע!הריח שהיא מפיצה פשוט לא נורמאלי ואפילו אם אתה אחרון בשיירה של 20 רכבים הריח חריף מאוד!

לא כיף...

אני היחידי שחושב שריח של פרות זה ניחוח?

אני גדלתי עם הריח הזה(ככה זה כשאתה גדל במושב..)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
המבין יבין

לא עושה לי את זה..

אם כבר רכב שלגמרי לא הייתי רוצה ל"היתקע" אחריו זה סאאב 9-5...

היא פשוט תסיח את דעתי ותגרום לי לרצות אותה כ"כ.

אגב פעם עשיתי תאונה קטנה בגלל 9-5...

ראיתי את ה9-5 הכסופה והסקסית עם האישה שישבה בפנים ולרגע הסתתי את העיניים מהכביש ובום טראח!(למזלי לא קרה לאף אחד מהרכבים כלום חוץ מתיקון קטן שהייתי צריך גם ככה).

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...