Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאה מקיפה בפורום בייעוץ רכבים הבנתי שהרכב האידאלי בשבילי הוא אופל אסטרה מנוע 1.8 אבל עדין קימים בי קצת התלבטויות וחששות אני אשמח אם תעזרו לי בזה

1. האופל אסטרה עם מנוע 1.8 בשנים 2004-2006 היא עם 125 כוח סוס וה2007 היא עם 140 כוח סוס עכשיו השאלה עד כמה יש הבדלים בניהם ובעיקר איך זה משפיע מבחינת צריכת דלק וביצועים. (אהיתי שמח גם לשמוע מבעל אופל אסטרה כמה היא צורכת דלק כי באתרים יש מספרים שונים)

2. לגבי החלקים עד כמה הם באמת יותר יקרים משאר הרכבים, הבנתי שזה רכב מאוד איכותי ואין לי בעיה לשלם על האיכות השאלה עם המחירים מוגזמים ואהיתי שמח לדעת אם בהשוואה להונדה אקורד המחירים אותו דבר או שאפילו יותר יקר מהונדה אקורד

3. מחיר הביטוח לרכב הזה סביר ביחס לשאר הרכבים?

4. בגלל שרכב זה לא נמכר הרבה בארץ אז במקרה של תקלה אני כבר לא יוכל לתקן אותו במוסך שהוא לא מורשה? או שאין בעיה עם זה?

קצת רקע כללי... אני עובר מפורד פיאסטה 97 לרכב בתקציב בסביבות ה 40 אלף ואני מחפש רכב שיתן תמורה כמה שיותר למחיר וממש אהבתי את האסטרה

תודה מראש בתקווה שעכשיו הכול יהיה לי יותר ברור.

• תוכן חדש...