Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי צריך בכלל 10 הילוכים ברכב פרטי?! ה אני נוהג על משאית?
מדובר על רכב יוקרה עם מנוע V8 בנפח קטן של 5.0 ליטר בהספק קטנטן של 430 כ"ס וכמובן הנעה אחורית. ג'נסיס היא חטיבה נפרדת מיונדאי בדומה לטיוטה-לקסוס. הקוריאניות המקוריות כבר לא נמצאות בעמדת נחיתות ואפשר לראות את זה בקלות בשנים האחרונות.
פורסם
נשמע לי מוגזם.

אני אמנם לא מהנדס רכב, אבל כל דבר מעבר לשישה הילוכים נשמע לי מיותר.

לא'דע, אני דווקא הייתי שמח לעוד הילוך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

באמת נשמע מוגזם.

7 זה המקסימום, אני מסתדר עם ה6 יופי.

ולבחור ששאל למה במשאית כן, כי ההילוכים מאוד קצרים והם מיועדים לכוח.

שמשאית בעליה החצי הילוך מאוד משמעותי.

Got To love It

פורסם

אני דווקא חושב שאם פעולת התיבה תהיה נעימה וחלקה(אני מניח שהיא תהיה כזו, בכל זאת מדובר ברכבי יוקרה), זה יכול לעבוד טוב יהיה הילוך מדויק שיתאים כמעט לכל תחום סל"ד של המנוע.

פורסם

אמת, מה גם שמדובר בתיבות רובוטיות / אוטומטיות. אז מה אכפת כמה הילוכים יש?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נהגתי כבר על תיבה עם 8 מהירויות, תאמינו לי - זה מיותר. בשביל המון יחסי העברה המציאו תיבות רציפות.

על אחת כמה וכמה עם מנועים ענקי נפח - בכל סל"ד הם מספקים מומנט, אין שום סיבה אמתית לשים בהם יותר משישה הילוכים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין שום סיבה אמתית לשים בהם יותר משישה הילוכים

הסיבה העיקרית לפיתוח הזה היא כדי להוכיח לשאר יצרניות הרכב: "אנחנו לא רק מוכרים יותר מכם, אנחנו גם מתקדמים טכנולוגית יותר ממכם."

פורסם

א. לא המציאו בשביל זה את התיבה הרציפה??

ב. באופניים שלי יש 30 הילוכים, אני לא אגזים אם אומר ש-17 מתוכם אף פעם לא ניסיתי:roll:

ג. זה נראה לי יותר כמו תחרות עם יצרני היוקרה האחרים שבעיקון אומרת: לי יש יותר גדול :oops:

פורסם
מדובר על רכב יוקרה עם מנוע V8 בנפח קטן של 5.0 ליטר בהספק קטנטן של 430 כ"ס וכמובן הנעה אחורית. ג'נסיס היא חטיבה נפרדת מיונדאי בדומה לטיוטה-לקסוס. הקוריאניות המקוריות כבר לא נמצאות בעמדת נחיתות ואפשר לראות את זה בקלות בשנים האחרונות.

טעות קטנה, יונדאי לא פתחו חטיבה נפרדת, המכוניות הנ"ל נמכרות כיונדאי. בתחילת שיווק הג'נסיס סדאן היא אכן שווקה עם סמלים שונים אך לאחר מספר מסירות הסמל של יונדאי התנוסס בגאון על הרכב, מה גם שלא נפתחה סוכנות נפרדת והרכב ישב באולם התצוגה בסמוך לאקסנט אלנטרה וסונטה.

בתחילת השיווק הרכב היה מצוייד בתיבה של ZF בעלת 7 מהלכים, במתיחת הפנים יונדאי השיקו תיבה בפיתוח עצמאי בעלת 8 מהלכים (וכמו שמופיע בלינק המצורף, לקסוס ואאודי מציעות את אותו הדבר רק שהתיבה של אאודי מגיעה מZF).

הרעיון הוא כמובן להשיג צריכת דלק טובה יותר.

אחד הדברים היפים בהתפתחות של יונדאי הוא הפיתוח העצמאי, מיצרן שהתבסס על דגמים ישנים של מיצובישי ליצרן שמפתח עצמאית.

הם לא מפסיקים לעבוד ולפתח, ב2011 הם היו שניים לטויטה בכמות הפטנטים בעולם הרכב החשמלי, ואל תשכחו חברות כמו הונדה, ניסאן ופורד שמחזיקות ארסנל די מכובד של רכבי הייברד.

haters will hate

פורסם
מיצרן שהתבסס על דגמים ישנים של מיצובישי ליצרן שמפתח עצמאית.

החתונה הקתולית עם מיצובישי רחוקה מאוד מסיום, הקוריאנים נמצאים בקשר הדוק עם היפנים בכל הקשור לפיתוח. לדוגמה: הסונטה החדשה בגרסת הטורבו כוללת את "הטורבו-צ'ארג'ר" הכפול של מיציבושי אבוליישן.

• תוכן חדש...