Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות;

1. מה בודקים בעצם?

2. כמה זה עולה בערך?

3. כמה זמן זה לוקח?

4. כל מוסך יכול לבדוק כל רכב, או שצריך להתחבר למחשב, מוסך מורשה ובלה בלה?

5. מה המסמך שאני אמור לקבל בסיום?

בתודה.

פורסם

בדיקה במוסך, בניגוד לבדיקה במכון בדיקה, אינה מוסדרת. הן הבדיקה עצמה והן המחיר שלה נתונים לשיקול דעתו של המוסכניק שבודק לך את הרכב. לכן -

1. מה שתבקש שיבדקו.

2. לפעמים חינם, לפעמים 7,000 ש"ח. תלוי מה ביקשת שיבדקו.

3. בין עשר דקות ליום עבודה.

4. אתה לא חייב מוסך מורשה, אבל רצוי שתיגש למוסך שמכיר את הרכב אותו אתה מעוניין לקנות. אל תיגש למוסך של קיה עם סקודה כי ברור לך שהמוסך לא כל כך יוכל לעזור לך.

5. קבלה על התשלום (במידה ושילמת).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רון שלום,

- מומלץ לבצע בדיקה במכוני בדיקה מורשים (קומפיוטסט, דינמומטר וכו'...)

- מומלץ לבחור לבד את מכון הבדיקה ולא לגשת למוסך הלקוח / למכון בדיקה בהמלצתו / לקבל ממנו טופס בדיקה שהוא שילם עליו כבר

- עלות : עד 500 ש"ח

- זמן: כשעה כולל המתנה

- ביציאה אתה מקבל מספר מסמכים שמתייחסים למכלולי הרכב, לשילדה, לצמיגים ולכל בלאי אפשרי שצריך להיזהר ממנו

- לא פעם רשומים שם דברים בעלי משמעות שולית, אך מחובתם לציין אותם

- השתדל להימנע מבדיקה במוסך, אלא אם אתה ממש סומך על המכונאי שלך

בקנייה מטרייד אין מסודר אפשר להסתדר על עלות הבדיקה (השתתפות מצידם גם אם תבחר לבדוק במכון שלא בהמלצתם)

כמו כן, בחלק מהמקומות (המסודרים שביניהם), תקבל אחריות על מכלולי הרכב לתקופה שבין 3 חודשים ועד חצי שנה על מכלולי הרכב החשובים (שילדה, גיר ומנוע)

בהצלחה!

פורסם

שאלה נוספת; בדקתי שהרכב נקי משעבודים. צריך לבדוק אותו דבר גם לגבי עיקולים, או שזה אותו דבר?

פורסם

בדיקת עיקולים מתבצעת בין אם תרצה או לא תרצה בדואר רגע לפני העברת הבעלות. אי אפשר להעביר בעלות על רכב מעוקל.

אל תתפתה להצעה של הפקידה בדואר לשלם 100 שקלים נוספים על הבדיקה שלהם. אם בדקת באתר האינטרנט של רשם המשכונות אתה מכוסה.

פורסם
בדיקת עיקולים מתבצעת בין אם תרצה או לא תרצה בדואר רגע לפני העברת הבעלות. אי אפשר להעביר בעלות על רכב מעוקל.

אל תתפתה להצעה של הפקידה בדואר לשלם 100 שקלים נוספים על הבדיקה שלהם. אם בדקת באתר האינטרנט של רשם המשכונות אתה מכוסה.

לי זה דווקא היה שווה,

לשלם את ה100₪,

כי קיבלתי תלוש לטיפול בשווי של 300₪, אז יצא שחסך לי 200₪...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין ארוחות חינם.

אם תחפש בפורום, תמצא לפחות שרשור אחד בו חבר פורום שקיבל תלוש לטיפול חינם שילם על הטיפול יותר ממה שהיה אמור לשלם אם לא היה לו תלוש.

פורסם

אוקיי, תודה רבה.

פורסם
אין ארוחות חינם.

אם תחפש בפורום, תמצא לפחות שרשור אחד בו חבר פורום שקיבל תלוש לטיפול חינם שילם על הטיפול יותר ממה שהיה אמור לשלם אם לא היה לו תלוש.

וואלה?

שמע, אני אמרתי להם רק בסוף שיש לי את התלוש...

כלומר הם אמרו לי המחיר הוא: XYZ שקלים, ואז אמרתי להם אה אוקיי יש לי תלוש 300₪ והשאר ...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...