Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני עומד לקנות את הרכב הראשון שלי. עכשיו אני אציג את האופציות לפניכם ואני יותר מישמח אם תעזרו לי להסגר

בקטגוריית שנתון 98-99 יש לי את האיביזה, קורסה, פונטו, פיג'ו 306 והקליאו

ובקטגוריית שנתון 93-95 יש את הלנסר והסיוויק

השיקולים העיקריים שלי הם אמינות (אין לי כח ליותר מדי מוסכים)

עכשיו אני יודע שצריך פה הרבה מזל בשנתונים האלו אבל אני בטוח שמי שמבין פה יוכל להכווין אותי כמה שיותר

ככה שאני אצמצם את הסיכונים. תודה רבה!!!

פורסם

אם קונים ישן,לדעתי עדיף לפחות כמה שיותר חדש,לחבר שלי יש איביזה 96 והוא מרוצה ממנה,נסעתי עליה די נוחה ה 1600 ידנית גם מרגישה זריזה,ובמחינת אמינות הוא אמר שהיא אמינה יחסית.

הפונטו זולה לתחזוקה אך רגישה למי ברז במיקום נוזל מקורי,כך בכאלה שנים אני חושב שקשה יהיה למצוא פונטו שיש בה מים יעודים של פיאט,אך כמובן פונטו שמורה עם נוזל קירור בוודאי ולא הייתי פוסל.

את הפיגו 306 אישית אני לא מכיר,אך לפי חברי הפורום מנוע 1400 ותיק ואמין היא נחשבת לדגם מוצלח מבית פיגו.

לדעתי למרות שלא רשמת מחירים אפשר אולי גם לבדוק את השרייד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הונדה סיוויק 96 מנוע 1400 ידני (דגם סדן), היה לי אותה יותר מ-4 שנים והתקלה היחידה שהיה לה זה אני (מדחס ומצבר :-P ) ממליץ מאמין שהיום ממש זולות הגעתי איתה ל-270 אלף ממליץ לך יותר מכל אירופאית

פורסם

אני כבעל איביזה לשעבר (2001) מאוד ממליץ על איביזה , לחבר שלי הייתה אחת שנת 94 קנה אותה יחסית שמורה

עם 220K נסעה אליה קרוב ל 60K עד שלא הלך המנוע.

הרכב הראה אמינות יוצאת דופן בשנתיים וחצי אחרונות (כמובן שהיו דברים פה ושם לא משהו רציני. בכל זאת לא חדש)

מאוד חשוב למצוא אחת שמורה.

פורסם

היי

לי יש טויוטה קורולה 95' בר כמעט שנתיים.

נסעתי עלייה בממוצע כ18K בשנה.

הבעיה העיקרית שלה זה רק אני, אם אתה לא מחפש רכב סופר מהיר בפתיחה (כלומר מ0קמ"ש) היא תיהיה מצויינת בשבילך

לחבר יש הונדה סיוויק 99 גם ממומלצת ההבדל הוא שאצלי זה "אוכל" 12 קמ/ל' ואצלו 10 קמ/ל' שני הבדיקות הם 60/40 לטובת הבין עירוני.

אבל כמובן תבדוק איזה מהם הכי שמורה והכי חדשה ואז תחליט יש אנשים שלא מטפלים באותו כי הוא ישן ולא אכפת להם ואז מי שאוכל אותה זה הקונה הבא.

בהצלחה.

404

• תוכן חדש...