Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. יש לפחות מדינה אחת בעולם שבה המצלמות מופעלות ב-1 קמ"ש מעל המהירות המותרת באזורי מיתון תנועה וב-2 קמ"ש בכבישים מהירים - וזו מולדת הגאטסו, הולנד. המדינה כנראה מתמודדת היטב עם כמות הדוחות. אבל צריך לציין שיש בהולנד שלשה דברים שאין אצלנו: אוכלוסיה המכבדת את החוק, כולל בכביש; על כל אבן קילומטר בצד הדרך (כלומר כל 200 מ') מצויינת המהירות הירבית לאותו קטע כביש; כל 500 מ' יש שילוט אלקטרוני להכוונת התנועה ולהגבלת מהירות (כמו שיש בכמה מקומות באיילון). הבאה אחריה היא שוייץ המתירה סטיות של 4-8 קמ"ש, תלוי בסוג הכביש וסוג אמצעי האכיפה.

2. באוסטרליה היו תלונות על כך שאמצעי האכיפה כויילו ל-5% מעל המהירות המותרת בעוד שהסטיה המותרת של מדי מהירות ברכב היא 10%. הטענה היתה שאי אפשר לאכוף מהירות בדיוק יותר גדול מהנדרש מאמצעי המדידה ה"אישי" ברכב. לא יודע מה נגמר בעניין זה.

3. בכמה מדינות אירופות חל איסור על החזקת לאיתור מכמונות, וזה כולל גלאים למיניהם, מפות, קבצי GPS או רשימות. נתפסת עם אמצעי כזה, אפילו נעול בכספת בתא המטען - הסתבכת עם הרשעה בהכשלת שוטר וקנס של 3,000 אירו. לפחות חלק מאותן מדינות מודות שהמכמונות נועדו למלא את אוצר המדינה ועבירות מהירות אינן נושאות נקודות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הסטייה שיש בספידומטר ברכב לא נובעת מחוסר דיוק, אלא מזיוף כלפי מעלה (5-10 קמ"ש), ועד כמה שאני יודע זה קיים ברוב הרכבים.

לגבי ההורדה של 5 קמ"ש שנהוגה בממל"ז, היא לא נובעת מחוסר דיוק שלך, אלא מכיול לקוי של אקדח הלייזר (זוכרים את משכן הכנסת שהתפרע על 40 קמ"ש?).

וכרגע? נשאר לנו לצפות מראש את בלימות החירום, לנסות לעזור לשאר הנהגים, להיות סבלניים על הכביש, ולהבין איך מתמודדים עם המפגע הזה דרך סבך הבירוקרטיה הנפלאה שלנו.

אכן.

מבדיקה שאני עשיתי באמת יש סטייה קטנה של עד 5-7 קמ"ש כלפי מעלה(לפחות אצלי), כלומר אם הספידומטר יראה 100, אזי המהירות תהיה 105-107.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

זה לא ההיפך? אם הספידומטר מראה על 100 קמש אז נניח בgps יופיע 92-93 קמ"ש. ככה זה אצלי לפחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...