Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את מיקומי הגאטסו החדשות כבר כולם מכירים, פרסום מאתר גלובס וכתבה נוספת מציג כי בכל 1 קמ"ש מעל המותר המדינה תגזור קופון תוך הדגשה שנהג שיבחר לערער על הקנסות ויימצא כי ערעורו לא מוצדק - יספוג קנס מוגדל.

נראה שהמעבר מהפילם הישן לטכנולוגיה "חדשנית" גרם לתופעות לוואי קשות ודמיון מפותח ככל הנראה להציב מצלמה בכל פינה ולגזור 250 ש"ח מכל עובר ושב (עד 20 קמ"ש מעל למותר).

אז ממדינה אוכלת יושביה עברנו למדינה טוחנת יושביה? שמרו נפשותיכם שמא תהפכו לעברייני תנועה מן המניין.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע הזוי מדי, אולי אני תמים ואופטימי אבל אני לא ממהר להאמין לכתבה בגלוגבס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא חושב שהגטסו יאכפו מהירות בטווח נמוך מטווח האכיפה הנוכחי (דהיינו עשרה קמ"ש מעל המותרת).

אגב, המצלמה על כביש 44 (לפני צומת חולון וגם זאת שבגשר מקווה) הולכת להכניס למדינה המון המון כסף. אין רכב אחד שנוסע שם פחות מ100, כאשר המותרת היא 70.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מעבר לכיתוב הבא: "המצלמות מתוכננות להנפיק קנסות באופן אוטומטי וללא אפשרות של חריגה ולו הקטנה ביותר מהמהירות שנקבעה, בניגוד למצב הנהוג היום." איפה יש סימוכין לזה שהמצלמות אכן יצלמו החל מקמ"ש בודד מעל למהירות המותרת? מעבר לשמועות והשערות, מישהו יודע משהו קונקרטי?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני גם לא מבין מאיפה הסימוכין לקבוע שקמ"ש אחד מעל המותר יהיה קנס, זה נשמע לי כמו ניסיון הפחדה מטופש שמטרתו לצבור כותרות. עובדה, אפילו אבא שלי כבר הספיק לשלוח אלי ולחצי עולם את הכתבה הזאת. בואו נחכה בסבלנות ונראה מה יהיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש פיתרון פשוט אשר יעבוד , פשוט הגשת עירעור על הקנס ובקשה להישפט מכל מי שמקבל דוחות תנועה מהמצלמות החדשות.

בקצב שהם מנפיקות דוחות, תוך חודש אחד ויחיד בתי המשפט תקועים לשנים.

אומנם הראשונים ידפקו, אבל לאחר מכן בתי המשפט פשוט יתקעו לשנים...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איפה יש מצלמת גטסו בצומת עכו? האם הכוונה למצלמה החדשה לפני צומת עין המפרץ לכיוון צפון?

והאם מצלמות רמזור החדשות (הכתומות) מצלמות גם מהירות?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
יש פיתרון פשוט אשר יעבוד , פשוט הגשת עירעור על הקנס ובקשה להישפט מכל מי שמקבל דוחות תנועה מהמצלמות החדשות.

בקצב שהם מנפיקות דוחות, תוך חודש אחד ויחיד בתי המשפט תקועים לשנים.

אומנם הראשונים ידפקו, אבל לאחר מכן בתי המשפט פשוט יתקעו לשנים...

יש לי פיתרון פשוט יותר.

500 מטר לפני המצלמה, כולם מדליקים אורות מצוקה (מה קוראים אותו 4 וינקרים) ומאיטים ל-55 קמ"ש, שהיא כידוע המהירות המינימלית המותרת בכבישים בין עירוניים. מהר מאוד נבחרי הציבור שלנו יתחילו להיתקע בפקקים ולשאול את עצמם מה קרה ויבינו שלהרחיב את הכביש עולה יותר ממה שהמצלמה מכניסה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...