Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון פורד ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים.

רק שים לב, לא לארגן את המפגש ביום שמתקיים מפגש אחר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להצעה לארגן מפגש פורדים לסוגיהם.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

יש המון מועדנים ויש המון מפגשים אני חושב שמי שרוצה לעשות מפגש לפורד ארופאי פשוט יקבע תאריך ,למי שחשוב יגיע.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לא בחודש הקרוב בבקשה- אף פורד שלי כרגע לא במצב נסיעה!:|:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מבחינתי אפשר לארגן אפילו לינואר לפתוח שנה חדשה של פעילות, שיהיה לאנשים הרבה זמן להתכונן...מבחינתי אני לא יודע אם הפיאסטה שלי תיהיה עד אז על הכביש או שיתחילו לעבוד עליה, אבל העיקר שיגיעו הרבה אנשים ושלא יהיה צפונה מידי בבקשה.

מה אתם אומרים ?

:multi: מועדון פורד 2009 :multi:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

וואלה יש מצב בינואר:-)

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

+1, בתיקווה שלפחות פורד אחד שלי עד אז כבר יהיה נוסע וייראה סביר יחסית...:-Dאבל, אניחנו מדברים על ה"קלאסיקה" כאן, נכון? -עם כל החיבה שלי לרכבים משנות ה-90- יש אותם עדיין מספיק בכביש! גם אותם אני שמח לראות, במיוחד במצב טוב- אבל, כשכל המפגש - זה רק כאלה, זה פשוט "לא זה", כאמור- אותם אני עדיין רואה מספיק גם ככה! אני בא בופן אישי לראות "ענתיקות"! להבדיל- לדוגמה, פייסטה MK1- זו כבר קלאסיקה נדירה, ואני כבר לא מדבר על הקורטינות, טאונוסים וכאלה!

כמובן- ללא כל קשר תמיד נחמד לפגוש חברים, ללא כל קשר לאוטו שהם באו איתו!:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני שמח שהחלטתם להסיר את ה"קפרי" משם המועדון, ועתה תוכלו לאכלס גם בעלי פורד שאיננו קפרי.

אני נוסע על פורד ט'אנדרבירד 1960 קונברטיבל שהייתה שייכת למלך בלגיה בודואן. הוא קיבל אותה במתנה לכבוד חתונתו עם בתו של מלך ספרד. ומעתה אמור: "כל ממזר מלך".

הפורד מעניקה חווית נהיגה יוצאת דופן ובכל נסיעה אני זוכה למחמאות ולסימני הזדהות מנהגים ונהגות שמתלהבים מהמכונית.

רק בשל העובדה שטרם השלמתי את החלפת הטעון החלפה, אינני מציג אותה לפי שעה במועדון ה-5 או בצילום כאן ועכשיו.

פורסם

ברוך הבא רזי !

בעל הרכב שעובר שיפוץ תמיד יראה וידע איפה נמצא כל פגם, מינורי ככל שיהיה.

לדעתי האישית מרשים יותר לראות רכב שהגיע למפגש לראשונה כברווזון מכוער והפך לבסוף לברבור יפה תואר.

לראות רכב אספנות נוצץ כחדש זה תמיד מרשים, אבל לראות גם את התהליך וגם את המוגמר זה מרשים יותר.

תגיע למפגש אני מבטיח לך שלא ירדו עליך בגלל מה שנשאר לעשות :-)

פורסם

השם "קאפרי" הוסר מהשם של המועדון לפני כמה שנים כבר! ולו מסיבה נורא פשוטה- בניגוד לחו"ל, בארץ פשוט אין מספיק קאפריים כדי להחזיק מועדון פעיל משל עצמו!:? אי לכך- הפך המועדון בהדרגה בהתחלה למועדון "פורד אירופה", ולבסוף, מאותה הסיבה- ל"מועדון פורד", אם כי רוב בעלי הפורדים האמריקאיים משתייכים למועדונים האחרים כבר ולא ממש מתעניינים בתוצרת אירופה... אפילו אני במפגשים האחרונים באתי עם הפורד האמריקאי שלי דווקא, או בכלל עם אוטוליסינג. זהו בערך ההיסטוריה העצובה של מועדון הפורד ישראל. פה ושם חברה צעירים עם מכוניות החדשות יותר כמו פייסטות ואסקורטים מנסים להחיותו- אך, לדעתי "המועדון הקלאסי" לא ממש קיים כבר כמה שנים, תקנו אותי, אם טעיתי, ואני אשמח מאד, אם הדבר ישתנה!8) בהתחלה היו אחלה מפגשים- בר"ג, ואחר-כך באיקיאה!

פורסם

אני אתקן אותך בשמחה:

למרות כל הרצון הטוב, למועדון פורד מעולם לא היה בית.

בשביל מועדון עם המשכיות צריך לעשות מעשה, מועדון PSI הוא דוגמא טובה לכך.

לפני שנים היינו נפגשים פה ושם קבוצת חברים, ממש לא מועדון וללא שום מסגרת. היה ניסיון להקים משהו אבל זה לא היה רציני.

לבסוף אחרי תקופה ארוכה של דשדוש, בא בחור בשם דני והקדיש עצמו להקמת המועדון. כמובן עם הרבה עזרה אבל ללא ההקרבה שלו ושל עוד כמה משוגעים לדבר, המועדון לא היה קם בתצורה שקם.

שלב ראשון, הקמת אתר. לא פורום קבור באתר אחר אלא אתר ממש.

שלב שני, אירגון מפגשים חודשיים\שבועיים\שנתיים\יומיים8) על מנת ליצור בסיס מפגש קבוע.

עדיף מקום אחד קבוע במרכז (home base) ומידי פעם מפגש בדרום ובצפון על מנת למשוך יותר אנשים.

כמו כן, הכרה ותמיכה מהיבואן, הנחות מבעלי מקצוע רלוונטיים, ביטוח, קניות קבוצתיות וכו'

אם יש מישהו בעל רצון וידע להתחיל את המיזם, אני מבטיח לעזור בכל מה שאפשר ויש איתי עוד כמה כאלה.

מאחר ואני עובד במשרה מלאה וגם לומד לתואר ב"משרה מלאה", איני יכול לקדיש עצמי לזה בצורה רצינית.

מי מרים את הכפפה ?

פורסם

נו, אז מה קורה עם זה עכשיו?:roll: כלומר- יש אתר, משהו? -אני לא מעודכן, כי אין לי זמן ויכולת להיות נוכח ביותר מדי אתרים/פורומים בו-זמנית...

פורסם

כרגע לא קורה כלום, בדיוק על זה אני מדבר.

פרוייקטים לא קמים בלי שמישהו לוקח על עצמו אחריות מרצון ודוחף קדימה.

עדיף שיהיה מישהו מתוך המועדון עם ידע בבניית אתרים, זו תהיה התחלה טובה.

פורסם

גרשון אתר זה פרט שולי,מה שכתבת לקראת סוף ההודעה שלך הוא הנכון לעשות.

פשוט תצרו מפגש שבועי, נכון בהתחלה יבואו 2 וחצי רכבים אבל בסוף זה יצמח ויתחזק.

ככה גם אנחנו ב FS עשינו ואנשים באו ואנשים הלכו אבל תמיד נשארו חברה HARDCORE .

ממליץ לכם פשוט לקבוע כל יום שישי בשעה נניח 16:30\17:00 באיצטדיון ברמת גן, יש שם את החברה המדהימים של מועדון החיפושיות אני בטוח שיש מספיק מקום גם לכם .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...