Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי אחר.

עומד לרכוש רכב חדש.(מדובר בפולסווגן פולו).

הבנתי שיש מספר אפשרויות של מנגנון אבטחה, בחברת הרכב דיברו אתי על 3.

איתורן עם מנוי חודשי עלות כ- 1200 שח, משהו שנקרא עלוקה כספית ב- 600+ שח, ומשהו נוסף שעולה סביב 900 שח'.

כמו כן נאמר לי שלחברות ביטוח שונות דרישות שונות בנושא.

לא מכיר כל כך את הנושא כי עד היום היה לי רק צד ג'.

ללא קשר לדרישת חברת הביטוח, על איזה מהם (או אחר) הייתם ממליצים בשיקולי עלות /תועלת.

פורסם

עדיף פחות להתעסק במיגונים שקשורים לחשמל כמו עלוקה,וקודנית,ממליץ יותר למצוא חברה שלא מבקשת שום מיגון,ואם אתה בכול זאת רוצה עדיף לעשות איתוראן save,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

מה שהוא אמר ^

גם אני חיפשתי (ובסוף מצאתי) ביטוח שלא דורש מיגון למעט המקורי.

מצד אחד-זה עולה לי 200 שקל יותר. מצד שני-אף אחד לא התעסק לי באוטו.

לדעתי היתרון עולה על החסרון.

V5

פורסם

האמת שקראתי קצת ובאמת אנשים אומרים שהמיגון לא תמיד , או בכלל לא, מונע את הגניבה, אבל הנזק הפיזי שנעשה לאוטו הוא עצום.

מה זה איתוראן save ומה היתרונות שלו ביחס לאחרים?

אגב,איזה מיגון יש שבא במקור עם הרכב?

פורסם
האמת שקראתי קצת ובאמת אנשים אומרים שהמיגון לא תמיד , או בכלל לא, מונע את הגניבה, אבל הנזק הפיזי שנעשה לאוטו הוא עצום.

מה זה איתוראן save ומה היתרונות שלו ביחס לאחרים?

אגב,איזה מיגון יש שבא במקור עם הרכב?

* איתוראן סייב (Save) -

איתוראן חצי פעיל המתריע (למוקד איתוראן),על בין אדם שרוצה להתעסק, או לפרק, או לנתק דברים לרכב,

פורסם

מקריאה של כמה פורומים יש גם דעה האומרת - שים רק מה שמחיייבים אותך, ויש חברות ביטוח שגם לא דורשים מעבר לאימבוליזר שמובנה במקור.

בין היתר כי ממילא אפשר לעקוף את הכל אם באמת רוצים לגנוב.

פורסם

נכון צודק,אבל הרוב החברות שדורשות איתוראן, יותר זולות מי החברות שמבקשות אימבוליזר או מיגון אחר,עדיף תעשה השואת מחרים וככה תחליט,

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חברה, למי שהתקין את האיתוראן,

האם יש מתקין מומלץ בצפון (חיפה) , ואיך זה עובד ומגלה שמישהו "מתעסק" באוטו אם אין "חיתוכים" בחשמל כמו שהם מציינים ??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני לא רוצה שאיזשהו ילד בן 17 שגנב לי את המפתחות מהכיס יניע לי את הרכב. בלי קודן אין שום דבר שעוצר בעדו, ומה זה מעניין אותי בדיוק האיתורן אחרי שהרכב שלי כבר לא בחנייה. ואין שום סיכוי בעולם שאותו ילד יוכל לעקוף את הקודנית. אז מבחינתי חד משמעית קודן!! כמובן שגנב מנוסה שרוצה לגנוב יגנוב, אבל נגד זה אין שום הגנה, והקודן לפחות יעזור נגד זאטוטים.

• תוכן חדש...