Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קיבלנו את הרכב לפני בערך שבועים,(איביזה חדשה מהמבצע)

היה לי על הצרור מפתחות של הרכב, מפתח עם שלט, מפתח בלי שלט ופלסטיק כזה דק שמודבקת עליו מדבקה.

חשבתי שהפלסטיק הזה הוא סתם משהו של היצרן לזיהוי של המפתח אל מול הרכב,(למנוע טעויות)

אז זרקתי אותו,

לפני כמה ימים שהסתכלתי בספר רכב(מה לעשות שמחכים לחברה באוטו יש הרבה זמן פנוי) ראיתי שבעצם הפלסטיק הזה הוא הקוד שכפול למפתח רכב ואי אפשר ושכפל בלעדיו.

התקשרתי לצ'מפיון ולא ציפיתי לקבל תשובה אחרת, הם לא עזרו בכלל ואמרו לי לפנות למוסך הוא משכפל מפתחות(אמרתי לה שאני לא צריך לשכפל! אני רק צריך שיעזרו לי להשיג את הפלסטיק הזה שוב כדי שאם בעתיד אני יצטרך אז יהיה לי, והתשובה לא השתנתה)

מה אפשר לעשות? תודה

פורסם

בסמל"ת נותנים את המידע באופן חפשי שנים אחורה.

נתקלתי בזה אצל מספר חברי מועדון אלפא עם מכוניות ישנות יותר. מעבר למפתחות הם גם מחזיקים מספרי קוד של מערכות שמע מקוריות וכמובן מוסרים אותו ללא בעיות.

נשמע מוזר שיבקשו כסף זו פיסת מידע שקיימת אצלם ואמורה להיות זמינה במרחק של לחיצת מקש על מקלדת.

פורסם

הקוד מופיע לך גם בתוך המפתח עצמו.

תפתח את המפתח הקפיצי, דהיינו רק תלחץ על הכפתור כמו שאתה עושה לפני הכנסת המפתח לסוויץ'.

אחרי הפתיחה, תביט לתוך המפתח, אתה תראה שם קוד בן עשרה פריטים המורכב ממספרים ואותיות- זה קוד המפתח שלך.

זמין 8)

פורסם

papikian

ראיתי את זה, אתה בטוח שזה המספר הנדרש?

אם אני ירצה לשכפל ואני יבוא עם מספר על דף והמפתח זה מספיק?

ובכל אופן עם מי אני צריך לדבר כדי להשיג את זה.?

פורסם

זה המספר הסידורי של המפתח הספציפי לרכב שלך.

אינני יודע אם זה אכן הקוד המדויק, הרי שזה לא חכם לשים קוד על מפתח מטעמי בטחון מידע, אבל לכל מספר מפתח יש קוד ספציפי אחד בלבד.

מה שאני מציע לך לעשות הוא להתקשר לאחד מהמוסכים שמבינים עניין, דוגמת מוסך פליקס בתל אביב, ופשוט לברר אם ניתן לשחזר לך את קוד המפתח בהדגשה שיש לך מפתח מקורי עם מספר סידורי ביד.

כמו שאמרו קודמי, כל מוסך יבואן מחובר למערכת המידע של היצרן, לכן לדעתי זאת לא תהיה בעיה, במיוחד שלדעתי אתה לא הראשון או האחרון שמאבדים את הפס פלסטיק הזה.

אגב, אני רכשתי את הרכב שלי לפני כחצי שנה ובכלל לא קיבלתי פס עם קוד כמו ברכבים הקודמים, לדעתי הסיבה לכך היא שמספרו הסידורי הייחודי של המפתח בכל מקרה מודפס בצידו הפנימי.

אל תשכח לעדכן.

זמין 8)

• תוכן חדש...