Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא השתמשתי אישית בשירות כזה, חיפשתי אתרים טובים שמפרטים מה כל פרוסס עושה והאם אפשר\כדאי להמית אותו.

פעם אחרונה הייתה לפני כשנתיים ככה שאני לא מכיר עדכניים.

חפש בגוגל לפי מילות חיפוש kill process לפי מערכת ההפעלה שלך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אל תוריד שום דבר לפני שאתה יודע מהו. יש הרבה תהליכים שרצים ברקע עבור ישומים וחיבורים של אמצעים למחשב.

תן דעתך שיש תהליכים שמפעילים תחתיהם תהליך אחר וואז צריך לחסך את תהליך האם.

דרך פשוטה היא לגגל שם לא של התהליך. אפשר לכתוב גם מה זה XYZ ותקבל המון הסברים בשפה יומיומית על התהליך.

אחרי כמה פעמים תמצא אתר בעברית או אנגלית שתסתדר איתו ותוכל לחבר למועדפים.

יש תוכנות עזר שהן קצת יותר טובות ממנהל המשימות של החלונות ושם יש אפשרות לקבל יותר פרטים.

פה יש procexp - השימוש בה מועט כך שאיני יכול לתת חוות דעת אודותיה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

http://hijackthis.de/

מצריך שימוש בתוכנת Hijackthis שיש לה לינק שם. אתה מריץ את התוכנה, מעתיק את הלוג לאתר, ומקבל את כל המידע שאתה צריך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יש תוכנות עזר שהן קצת יותר טובות ממנהל המשימות של החלונות ושם יש אפשרות לקבל יותר פרטים.

פה יש procexp - השימוש בה מועט כך שאיני יכול לתת חוות דעת אודותיה.

Process Explorer. אפשר להוריד כאן.

יש לו המון יתרונות על Task Manager המובנה אבל לא בטוח שלצרכים האלו.

אין הרבה משמעות בלסגור תהליך אם הוא במילא יופעל שוב בעליית המערכת הבאה.

דרך טובה למנוע הרצת זבל בעליית מערכת: start->run>msconfig->startup ולהעיף כל מה שלא צריך (אפשר להבין לפי נתיב ותיאור הקובץ).

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לדברים שמכבידים על המערכת ולאו דווקא יישומים מזיקים

תעבור אחד אחד על הפרוססים ותכניס את השם שלהם בגוגל וכך תדע מה הם ומה הנחיצות שלהם.

תיזהר לא להסיר כל מה שנראה לך לא נחוץ - תבדוק לעומק מה זה לפני שאתה מסיר את זה.

לטעמי ccleaner הרבה יותר נוחה בביטול תוכנות startup מאשר msconfig..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...