Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מערבב כביסה צבעונית עם כביסה לבנה ?

הלבשה תחתונה+גרביים+מצעים (לא כולל חזיות) אני מכבס ב-60 מעלות צלזיוס.

בגדים ליום יום ב-40 מעלות צלזיוס.

בגדים עדינים כביסה ביד.

סוודרים ואריגים במים קרים בתוכנית ללא סחיטה.

א. להפריד זה גייז :-P:wink:

ב. אם זה באמת מעניין אותך, אני עושה פעם בשבועיים הלבשה תחתונה וכו' ופעם בשבועיים בגדים ליום יום.

ג. למרות א., אם להיות רציני לרגע - בגדים לבנים בנפרד (ואם יש מעט - למכונה יש חיישן משקל).

ד. לא יודע לגבי חזיות. למזלי אני עדיין לא זקוק להן :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אתם מסיקים מזה שהוא רכש אחריות, שהוא לא איש מכירות ולא קניין טוב?

אני קניתי לפטופ בכמעט 10,000 ש"ח והציעו לי לרכוש הארכת אחריות ל-3 שנים נוספות ב-300$

אז זהו אם הציעו לי זה אומר שזה עוקץ ?

אולי החלפת מסך תעלה 1000 ש"ח ?

אולי השקט הנפשי שווה יותר מהכל?

יש לי מחשב מאותו סוג מדגם קודם שנמצא אצלי ברוך השם כבר שנתיים בלי תקלה. אז "נחסוך" 1000 שקל ולא נעשה אחריות ?

עוד דוגמא- ממש לאחרונה רציתי לייבא מוצר מסוים מארה"ב בעלות של 1700$ + מיסים וכו'.

לרכוש אותו בערץ עולה 2000 ש"ח יותר, אבל זה מגיע עם אחריות.

אע"פ שמדובר במוצר דגל של החברה, ובמוצר שגם אחרי 4-5 שנים לא אמור להתקלקל אם שומרים עליו,

לא שווה לקחת את הסיכון וללכת על מזל.

לאחד זה יצליח, ולאחר לא.

פורסם
איך קוראים לחברה?

http://www.qtrade-intl.co.il/

למה שקרה לך קוראים "חוק הסריות" - סבלתי ממנו קשות לפני 7 שנים (מקרר, מדיח, מיבש כביסה ועוד כמה פריטים קטנים) וגם לאחרונה (דוד חשמלי ומכונת כביסה, וכבונוס גם שפשוף מכוער בפגוש של הרכב).

כמקצוען, וכיון שמחר מביאי לי מכונת כביסה חדשה יש לי שתי שאלות אליך:

1. איזה פילטר מים לרכוש?

2. האם אתה מכיר מגם ברקים שאינו בולט יותר מ-2-3 ס"מ מעל השקע? יש לי בעיה - ארון שתלוי בדיוק מעל השקע בחדר הכביסה, שאיני רצה לותר עליו. והגבהה שלו תמנע מאשתי להגיע אליו.

ניתן להוסיף מגן ברקים ונחשולי מתח לארון חשמל עצמו,לפני השקעים, יחד עם הברייקרים הקיימים.

החסרון : אם אתה לא מתמצא וצריך להתמצא טוב - צריך חשמלאי. חסרון נוסף - לא כזה זול.

אבל ניתן לכסות את כל הבית עקרונית בצורה הזו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב. מכונת הכביסה הגיעה אתמול והיום הגיע הטכנאי. הנזק הנוסף: מגן נחשולי מתח+פילטר מים (משהו מרשים עם 3 שלבים, ממש סאטורן 5)+הארכת אחריות בשנתיים (אולי 3, הניסוח בקבלה לא ברור ואני מחכה לתעודת האחריות שאמורה להגיע בדואר)- סה"כ 550 ש"ח. אם נניח שהפילטר+מגן נחשולי המתח שוים 150 ש"ח נותר סכום של 200 ש"ח לשנה, די סביר עבור מכונה ששוויה כ-3,000 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. שום פילטר. חבל על הכסף! אם אתה אלרגי לאבנית אז רק סיליפוס (שהוא למעשה אינו מסנן). אחרת, סנו אנטי קאלק מסיר אבנית פעם בשנה שנתיים.

2. אם הטיימר מכאני, אין צורך. אם יש כרטיס אלקטרוני אז רק מגן ברקים עם תקן ישראלי, ולא קופסה סינית עם שני לדים צבעוניים לקישוט. אם אין מקום, אז תחבר כבל מאריך של חצי מטר ועליו את מגן הברקים. לא אידאלי ולא מומלץ לחבר צרכנים גדולים לכבל מאריך - אבל עדיף מלוותר על מגן הברקים.

לגבי התקן - צריך לקרוא טוב טוב מה כתוב על המגן ברקים.

כבר נתקלתי באחד שמוטבע עליו תו תקן ישראלי, אבל היה רשום בקטן:

"תו התקן ניתן לתקע ולבית התקע בלבד".

הבנתם את זה?

2. האם אתה מכיר מגם ברקים שאינו בולט יותר מ-2-3 ס"מ מעל השקע? יש לי בעיה - ארון שתלוי בדיוק מעל השקע בחדר הכביסה, שאיני רצה לותר עליו. והגבהה שלו תמנע מאשתי להגיע אליו.

טיפ: תהפוך את השקע.

ובאופן עקרוני לגבי נחשולי מתח, הרבה אנשים לא יודעים, אבל לחברת החשמל יש אחריות נזיקית במקרה בו קרה נזק למכשיר חשמלי עקב נחשולי מתח/ברקים שהגיעו מרשת החשמל.

בהחלט אפשר לקבל מהם פיצוי כספי.

לא יזיק כמובן אם הטכנאי יתן קבלה ויתאר בכתב שהנזק נגרם בגלל נחשול מתח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לגבי התקן - צריך לקרוא טוב טוב מה כתוב על המגן ברקים.

כבר נתקלתי באחד שמוטבע עליו תו תקן ישראלי, אבל היה רשום בקטן:

"תו התקן ניתן לתקע ולבית התקע בלבד".

הבנתם את זה?

צודק. תקן ישראלי 2283

טיפ: תהפוך את השקע.

רעיון יפה! אולי יהיה יותר נח לסובב אותו ב-90 מעלות.

:turn-l:
פורסם

בסופו של דבר המגן שהביא הטכנאי מדלדל על חוט מאריך באורך כ-20 ס"מ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ מהאוב, מקווה שזה בסדר.

יש לי מקרר סמסונג שנרכש לפני 3.5 שנים, במחיר של כ12K ש"ח.

התקשרה אלי היום נציגה של חברת פל אלקטרוניקה, זו שמטפלת במקררים בתקופת האחריות:

http://www.p-l.co.il

הציעה לי לבטח את המקרר ל5 שנים, כאשר התשלום הוא 28 ש"ח לחודש, כפול 36 חודשים: סה"כ 1008 ש"ח.

האם כדאי?

למישהו יש נסיון עם החברה הנ"ל?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ראיתי שחברת פל-רום היא אחרת החברות בקבוצה הזו. תברח כמו מאש.

חברת אלקטרה העבירה אליהם את השירות שלה ,ומאז היו אינסוף תלונות ובעיות, אתה יכול לקרא בעצמך בפורום צרכנות בתפוז. בקיצור - כשמגיע הרגע לממש את האחריות אין עם מי לדבר.

אני הייתי לוקח את הסיכון ושומר את הכסף לטכנאי מקררים פרטי אם יהיה צורך. זה מה שעשיתי עם המקרר שקניתי בשנת 2008 של סמסונג - ולא התחרטתי.

פורסם
ראיתי שחברת פל-רום היא אחרת החברות בקבוצה הזו. תברח כמו מאש.

חברת אלקטרה העבירה אליהם את השירות שלה ,ומאז היו אינסוף תלונות ובעיות, אתה יכול לקרא בעצמך בפורום צרכנות בתפוז. בקיצור - כשמגיע הרגע לממש את האחריות אין עם מי לדבר.

אני הייתי לוקח את הסיכון ושומר את הכסף לטכנאי מקררים פרטי אם יהיה צורך. זה מה שעשיתי עם המקרר שקניתי בשנת 2008 של סמסונג - ולא התחרטתי.

מחזק ומוסיף מנסיון אישי שהם פעם אחרי פעם התנערו מאחריות על דברים בסיסיים כמו דלת שעושה קליקים בפתיחה וחלודה מתחת לבר מים (במקרר של כמעט 10 אלף שקל!)

באופן כללי מהנסיון האישי שלנו הייתי ממליץ להתרחק ממקררי סמסונג.

פורסם

לא יודע מי זה פל רום אבל לא מסכים עם האזהרה שמעלי, מהניסיון האישי שלי אני מאד מאד ממליץ על מקררי סמסונג, יש לנו כזה 2 דלתות עם קיוסק מזה 9 או 10 שנים, מעולם לא הייתה שום תקלה, הקיוסק וגם מתקן הקרח עובדים יום יום ובין מאי לאוקטובר - כל היום ולא נשבר דבר, לא נשרף דבר ולא שום דבר.

מקרר מצוין ועמיד ביותר.

חסרון קל-מעט מרעיש בחורף כשמנגנון המונע התקרחות פועל.

חסרון נוסף-מחיר הסנן שאומנם עושה עבודת פלאים לטעם המים אבל יקר מאד - 200 ש"ח (אני מחליף פעם בשנה).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)
מקפיץ מהאוב,

וואוו, זו הקפצה זו, אתה משאיר למרטי מקפליי אבק...

יש לפורום שירות אחראיות על קריאת שרשורים שלמים מ 2012 ?

ואם כבר הוקפץ, יגאל... מה עם המקרר ? הפעלת אחריות ?

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שביעות הרצון שלי ממקררי סמסונג? :conf:

המקרר הקודם שלי היה סמסונג. באסקה הדלת נפלה - קיבלתי חדשה במקומה, אבל מדפים פנימיים נסדקו ולקח איזה שנתיים אם לא יותר עד שהוחלפו. לא הארכתי את הביטוח, לאחר כ-3 שנות שירות החלה התנהגות מוזרה של הקירור, בסופו של דבר הוחלף כרטיס ראשי וכדי להמתיק את הגלולה במקום לשלם תמורתו התחייבתי לביטוח ל-3 שנים.

המקרר הוחלף לפי כחצי שנה (לאחר כ-11 שנים, החלפת מנע). המקרר שנרכש יותר גדול, יותר משוכלל, סיפור של 13,000 ש"ח. המקרר סופק, אשתי חתמה על קבלתו ואז ניגשה להסיר את פס ההגנה האחרות. ומתחתיו - מכה בדלת. הובטחה החלפת הדלת. אז מה. ההבטחו רשומות במחשבי היבואן, כנראה שקרח יותר עמיד. כבר התיאשנו, שמנו איזה מגנט מעל ה-dent וחיים עם הפגם. ד"א - בר המים\קרח במקרר החדש פחותמוצלח מהישן. והפילטר עולה לא פחות מ-280 ש"ח.

פורסם
שביעות הרצון שלי ממקררי סמסונג? :conf:

המקרר הקודם שלי היה סמסונג. באסקה הדלת נפלה - קיבלתי חדשה במקומה, אבל מדפים פנימיים נסדקו ולקח איזה שנתיים אם לא יותר עד שהוחלפו. לא הארכתי את הביטוח, לאחר כ-3 שנות שירות החלה התנהגות מוזרה של הקירור, בסופו של דבר הוחלף כרטיס ראשי וכדי להמתיק את הגלולה במקום לשלם תמורתו התחייבתי לביטוח ל-3 שנים.

המקרר הוחלף לפי כחצי שנה (לאחר כ-11 שנים, החלפת מנע). המקרר שנרכש יותר גדול, יותר משוכלל, סיפור של 13,000 ש"ח. המקרר סופק, אשתי חתמה על קבלתו ואז ניגשה להסיר את פס ההגנה האחרות. ומתחתיו - מכה בדלת. הובטחה החלפת הדלת. אז מה. ההבטחו רשומות במחשבי היבואן, כנראה שקרח יותר עמיד. כבר התיאשנו, שמנו איזה מגנט מעל ה-dent וחיים עם הפגם. ד"א - בר המים\קרח במקרר החדש פחותמוצלח מהישן. והפילטר עולה לא פחות מ-280 ש"ח.

איזו חברה הקרר החדש? אני מחפש מקרר בינוני ולא משהו בומבסטי. אשמח להמלצות ואיפה כדאי לקנות.

• תוכן חדש...