Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי היום במוסך מורשה של פיג'ו בבדיקת חורף לרכב. ציינתי שיש לאחרונה בעיות עם המזגן בחימום (הוא לא מחמם טוב כמו פעם). חיפשו ומצאו שם שיש לי נזילה של נוזל הקירור באיזור תא הנהג.

הרכב, פיג'ו 206 , שנת 2002.

הם אמרו שזה חלק ממערכת החימום של המזגן, ושתיקון הוא בעצם החלפת מיכל הקירור והצנרת - בעלות של 1600 שח.

א. האם המחיר נשמע הגיוני?

ב. האם יש דרך לתקן את הנזילה ללא החלפת כל המערכת?

ג. האם אפשר פשוט לנטרל את מערכת החימום כדי לפתור את הנזילה?

תודה !

תום

פורסם

שלום תום

אם הדליפה היא מרדיאטור החימום עצמו אין דרך לתקן אלא להחליף, והמחיר נשמע סביר.

אם הדליפה היא מהחיבורים שלו ניתן להחליף אטמים ולתקנה ללא החלפה.

בברכת הנותן מקבל

פורסם

בכל מקרה ניתן לבטל את הרדיאטור חימום (מיזוג צינורות מערכת קירור), זה יפתור את הבעיה בהנחה שהנזילה ממנו.

פורסם

תודה על התשובות!

דיברתי עם המוסך לגבי ניתוק רדיאטור החימום שממנו הנזילה.

הם אמרו שהם לא מוכנים לעשות כזה דבר מפני שזה מקצר את גודל הסירקולציה של מערכת הקירור, ולכן משפיע לרעה על קירור המנוע.

הטענה שלהם היא שרדיאטור החימום הוא חלק חשוב במערכת הקירור של הרכב, וקיצור של המערכת יפגע בה בטווח הארוך ולכן הם לא ממליצים לעשות אותו - גם אם זה אפשרי טכנית.

מה דעתכם?

פורסם
תודה על התשובות!

הם אמרו שהם לא מוכנים לעשות כזה דבר מפני שזה מקצר את גודל הסירקולציה של מערכת הקירור, ולכן משפיע לרעה על קירור המנוע.

הטענה שלהם היא שרדיאטור החימום הוא חלק חשוב במערכת הקירור של הרכב, וקיצור של המערכת יפגע בה בטווח הארוך ולכן הם לא ממליצים לעשות אותו - גם אם זה אפשרי טכנית.

מה דעתכם?

הם צודקים

בברכת הנותן מקבל

פורסם

אבל אנשים רבים עושים זאת מכיוון שזה יותר זול. אם אתה מתעקש על הטיפול הנ"ל, גש למוסך אחר.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

מה דעתכם?

לי הייה את אותו בעיה בדיוק וביטלתי את החימום באוטו (הרידאטור חימום פנימי) ואין שום בעיה אם זה

וגם אני תיקנתי את זה אם אפוקסי

• תוכן חדש...