Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק מהתאורה בלוח שעונים לא עבדה אז הוצאתי היום את הלוח על מנת לבדוק אם נורות נשרפו ואיזה מהן בכדי שאוכל לקנות ולהחליף.

לאחר שבדקתי, החזרתי את הלוח שעונים למקומו, ואז בכל הלוח התאורה הפסיקה לעבוד.

הוצאתי מס' נורות חלק נראים שרופות וחלק לא, אבל הגיוני שכל התאורה הפסיקה לעבוד פתאום ?

מה זה יכול להיות ?

כל הנורות נשרפו פתאום ?

או שאולי זה פיוז או מה ?

לציין שלא ניתקתי כבלים או משהו דומה רק הוצאתי את הלוח מהמקום שלו וזה הכל.

פורסם

לפחות תתנחם שאתה לא הראשון שמנסה לתקן דבר אחד ברכב ומקלקל משהוא אחר (למזלך זה כנראה לא יקר הפעם).

הדלק רק את רואות החנייה (סבוב 1 של ידית האורות) וצא החוצה וראה אם דולקים 2 אורות החנייה הקטנים שבפנסי החזית ו2 האורות האחוריים האדומים.

אם לא, אז כנראה ששרפת נתיך (פיוז) שגם קשור לתאורת לוח השעונים.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי צדקת, האורות חנייה לא דולקים וגם לא האורות האחוריים.

איפה הפיוז הזה נמצא, תוכל להכווין אותי ?

נ.ב.

אני לא יודע אם זה זה אבל מאחורי המיכל של המים לשמשות ראיתי שורה של איזה 4-3 פיוזים יכול להיות שאחד מהם זה זה ?

פורסם

בצד שמאל של הדשבורד, יש תא קטן למשקפיים שיש בו 2 ברגים (צלב) בחלקו העליון.

הסר 2 ברגים אלו ודלת תא זה מתקפלת מטה כלפיך ומאחוריה תראה את תיבת הנתיכים.

בשורה האמצעית, הנתיך הימני ביותר, הנו של תאורת לוח השעונים וגם של חלק מאורות החנייה והנתיך שלידו

הנו של יתר אורות החנייה. אלו נתיכים בצבע אדום של 10A.

אני מקווה שלא גרמת לקצר קבוע כלשהוא שימשיך לשרוף נתיך.

בהצלחה ובברכה - רפי לין

פורסם

מצאתי, תודה.

בשורה הכי קיצונית שמאלית, הפיוז הכי קיצוני שמאלי למעלה חסר לי, יש לך מושג מה הפיוז הזה ?

פורסם

אוקי עכשיו אין לי אותו אז זאת אומרת שאין מה שיפשיר את האדים ?

ואם אני שם אותו איך זה בדיוק מפשיר את האדים ז"א דרך מה ?

לגבי הפיוזים שאמרת לי להסתכל כולם נראים שלמים, מלבד 1 שהוא שלם אך יש חתך ממש קטן במתכת בפנים יכול להיות שזה זה ?

או שכבר עדיף ללכת לחשמלאי רכב והוא יחליף לי מה שצריך וזהו ?

וכמה זה אמור לעלות בערך הפיוז של 20A והפיוז השני ?

פורסם

פיוזים זה עניין של שקלים בודדים בלבד במקרה הגרוע,

אם אתה רואה חתך בברזל של הפיוז כלומר הפיוז נשרף ועליך להחליף לחדש, החלף את הפיוז השרוף באותו אחד - 10 אמפר בצבע אדום,

ואם חסר לך פיוז היכן שאמור להיות במפשיר אדים ז"א שאם תנסה להפשיר אדים כלום לא יקרה , לכן הוסף לשם את הפיוז המתאים.

פורסם

טוב, החלפתי את הפיוז ומה שקרה זה שרק האור חנייה הימני נדלק והשמאלי כבוי כנ"ל בלוח שעונים הצד השמאלי כבוי והימני דולק.

מה זה יכול להיות ?

פורסם

כעת צריך לבדוק את הנורות עצמן, הן של אור החנייה והן בלוח השעונים.

מפשיר האדים האחורי מופעל ע"י מתג לחצן הנמצא בשורת מתגי העזר שמעל גלגלי הפעלת

המזגן/אורור/חימום (בתמונה המצורפת זה המתג האמצעי).

בברכה - רפי לין

Dashboard.jpg

• תוכן חדש...