Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חטיפים אוכל תחליפי חלב וכו.. מוכרים להורים כמזין ובריא

מה שאנשי השיווק לא מבינים שהביקוש יגדל משמעותית אם ימכרו את המוצרים שלהם גם ככאלה שלא מלכלכים את הרכב.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם בפרארי לא ישבתי, אך אני מניח שיהיה קשה מאוד להכניס בה סל-קל...

יש לך תינוק בבית?

אם כן, תדמיין איך היית מסתדר עם וולוסטר.

אם לא, אז התגובה שלך הרבה יותר מובנת לי.

אל תקצין לפרארי ושות'. לא אין לי תינוק, גם לא יהיה בקרוב. אבל העניין הוא שלא ראית את הרכב. האמנם הוא לא יהיה נגיש כמו סדאן רגילה, אבל יש מרחב דיי גדול מאחור. בכל מקרה, מה שיונתן אמור לעשות זה באמת לנסות להכניס לשם סל קל בכל מיני וריאציות + להושיב ליד את אישתו\עצמו, ולראות איך הוא מסתדר עם הפרוצדורה הזאת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש בפורום דיסלקטיות סמויה או שזאת בדיחה שאני לא מבין?:roll:

I Dyslexia Love

לא דיסלקציה, סתם הבעת דעה בקשר לכל הגיי-מאשין שיש בכביש.

ניתן לפשט את נושא הגיי גם לרכבים אחרים: CR-GAY (הונדה CRZ), מיאגיי (מאזדה מיאטה), גיי4 (ב.מ.וו Z4), גיי 370 (ניסאן 370Z), אודי GG (כלומר GAY GAY) וכל רכב שיש בו רק 2 מושבים והסיכוי הוא שתמיד תראה שם 2 זכרים.

הוולוסגיי נכנסה לקבוצה הזו כי רוב מי שקונה\יקנה את הרכב מחפש רכב פוזה יעני קופה בזול. שכמובן אחרי שהוא קנה את הגיי-מוביל שלו הוא יתחיל לתפוס 2 חניות כדאי שלא ידפקו לו הרכב, ישכח מה זה ידית איתות, ישכח מה זה זכות קדימה וינסה למצוא כל דרך אפשרית להדחף ולחתוך ולהפריע לכל שאר משתמשי הדרך.

מקווה שעכשיו הכל מובן :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אתה ממש "צודק". הפרט מעיד על הכלל. אתה חי בלהלהלנד, יאללה צא מהבועה שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז ככה:

ראשית נתחיל מזה שאני לא רוצה סטיישן בשלב הזה בחיים שלי. אז כל גרסאות הSW, CW וכל שאר הוואגונים כרגע יורדים מהפרק. לא בא לי להיות Soccer mom עוד לפני שחציתי את גיל ה30.

כיום אני מתנייד על פאסאט 2002, והגודל שלה מחרפן אותי! (אני גר בחיפה באזור בלי יותר מדי חניה).

אני ממש לא רוצה רכב באורך של הפאסאט - אפילו שהבגאז' שלו יכול להכיל 4 עגלות תינוק.

הוא לא נוח לתמרון בעיר, לא נוח בחניות ומחסל דלק כמו שתינוק מחסל טיטולים!

את הסיאט איביזה הרגילה (לא סטיישן), בדקתי כשהיה את המבצע של 69K.

ונדהמתי לגלות שהוא הרבה פחות מרווח מבפנים אפילו מהוולוסטר, וגם מרגיש זול ופשוט (שלא לדבר על מנוע ישן ואנמי יחסית לזה של הוולוסטר).

אגב בערך את אותו הדבר אני יכול להגיד על אופל קורסה חדשה, עליה נהגתי לפני כחודש, וגם הניסאן מיקרה.

היחידה שהייתה קרובה לנוחות של הוולוסטר מבחינת מרווח וגודל בגאז' - הייתה הקליאו.

אבל מכיוון שזו מוצעת רק באופציה של 1.2 חלשלוש, והאופציה החזקה יותר יקרה מדי לטעמי, אז גם האופציה הזו יורדת (מה גם שאני לא בטוח מה אעשה עם הרכב עוד 3 שנים - אז ירידת ערך משחקת עבורי משתנה חשוב מאוד!).

סיאט לאון ספורט - חשקתי ברכב הזה עוד מתקופת הדגם 4X4 מ2002. אבל מכיוון שהמנוע שלו זה אותו המנוע שיש לי היום בפאסאט - אני מכיר לא רק את היתרונות של הכוח, אלא גם את החסרונות האסטרונומיים של העלויות טיפול + הוצאות דלק.

בקיצור - גם יורד מהפרק...

אגב - את הסכום הגבוה של 110 אלף שקל הייתי מוכן להשקיע רק ברכב שיגרום לי להתרגש כל בוקר כשאצא לחניה. אבל זה לא אומר שהייתי רוצה להשקיע כזה סכום בלקנות לדוגמא עוד מאזדה 3 שיש לכל שאר השכנים.

הבעיה שהאוכלוסיה שעד כה הגיבה כאן מתפלגת בעיקר לחבר'ה צעירים (כמוני) שעוד לא חוו את חוויית ההורות,

או לחלופין אבות צעירים - שלא נהגו/ישבו/בדקו את הוולוסטר באופן אישי, ומסתמכים בעיקר על תמונות או סרטוני וידאו.

בסוף - אני מחפש רכב שלא יגמור אותי כלכלית בסוף כל חודש, אבל כן יתן לי את הריגוש הקטן שכל כך חסר במרבית המשפחתומטיות הרגילות.

השילוב של עיצוב ספורטיבי, עם מנוע חזק, חסכוני בדלק (על פי הצהרות יצרן - 5.1 ליטר ל100 ק"מ בבינעירוני, ו7.5 בעירוני), ועוד עם בגאז' 450 ל' ענק (והוא באמת מאוד גדול ושימושי), חשבתי שאולי החבילה הזאת תהיה הכי פחות מתפשרת מבחינת הדברים שחשובים לי ברכב.

ומכל הרכבים שבחנתי או חשבתי לקנות - כיום זה הרכב שהכי קוסם לי...

אם בכל זאת יש כאן מישהו שבבעלותו יש רכב כזה - אשמח גם לחוו"ד מנסיון אישי!

בברכה!

יונתן.

פורסם
אתה ממש "צודק". הפרט מעיד על הכלל. אתה חי בלהלהלנד, יאללה צא מהבועה שלך.

מי שחי באשליות זה אתה.

כמה אנשים נראה לך קונים מיאטה בשביל הספורטביות שלה? הרוב קונה את הגיי-מאשין הזו בשביל להתלהב שיש להם רודסטר ונוהגים כמו שתיארתי.

בה נסיים את הדיון פה. אם תרצה אפשר להמשיך בפרטי, לא פה.

יונתן, אני נוהג בסטיישן מה זה אומר עלי? :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
אז ככה:

ראשית נתחיל מזה שאני לא רוצה סטיישן בשלב הזה בחיים שלי. אז כל גרסאות הSW, CW וכל שאר הוואגונים כרגע יורדים מהפרק. לא בא לי להיות Soccer mom עוד לפני שחציתי את גיל ה30.

כיום אני מתנייד על פאסאט 2002, והגודל שלה מחרפן אותי! (אני גר בחיפה באזור בלי יותר מדי חניה).

אני ממש לא רוצה רכב באורך של הפאסאט - אפילו שהבגאז' שלו יכול להכיל 4 עגלות תינוק.

הוא לא נוח לתמרון בעיר, לא נוח בחניות ומחסל דלק כמו שתינוק מחסל טיטולים!

את הסיאט איביזה הרגילה (לא סטיישן), בדקתי כשהיה את המבצע של 69K.

ונדהמתי לגלות שהוא הרבה פחות מרווח מבפנים אפילו מהוולוסטר, וגם מרגיש זול ופשוט (שלא לדבר על מנוע ישן ואנמי יחסית לזה של הוולוסטר).

אגב בערך את אותו הדבר אני יכול להגיד על אופל קורסה חדשה, עליה נהגתי לפני כחודש, וגם הניסאן מיקרה.

היחידה שהייתה קרובה לנוחות של הוולוסטר מבחינת מרווח וגודל בגאז' - הייתה הקליאו.

אבל מכיוון שזו מוצעת רק באופציה של 1.2 חלשלוש, והאופציה החזקה יותר יקרה מדי לטעמי, אז גם האופציה הזו יורדת (מה גם שאני לא בטוח מה אעשה עם הרכב עוד 3 שנים - אז ירידת ערך משחקת עבורי משתנה חשוב מאוד!).

סיאט לאון ספורט - חשקתי ברכב הזה עוד מתקופת הדגם 4X4 מ2002. אבל מכיוון שהמנוע שלו זה אותו המנוע שיש לי היום בפאסאט - אני מכיר לא רק את היתרונות של הכוח, אלא גם את החסרונות האסטרונומיים של העלויות טיפול + הוצאות דלק.

בקיצור - גם יורד מהפרק...

אגב - את הסכום הגבוה של 110 אלף שקל הייתי מוכן להשקיע רק ברכב שיגרום לי להתרגש כל בוקר כשאצא לחניה. אבל זה לא אומר שהייתי רוצה להשקיע כזה סכום בלקנות לדוגמא עוד מאזדה 3 שיש לכל שאר השכנים.

הבעיה שהאוכלוסיה שעד כה הגיבה כאן מתפלגת בעיקר לחבר'ה צעירים (כמוני) שעוד לא חוו את חוויית ההורות,

או לחלופין אבות צעירים - שלא נהגו/ישבו/בדקו את הוולוסטר באופן אישי, ומסתמכים בעיקר על תמונות או סרטוני וידאו.

בסוף - אני מחפש רכב שלא יגמור אותי כלכלית בסוף כל חודש, אבל כן יתן לי את הריגוש הקטן שכל כך חסר במרבית המשפחתומטיות הרגילות.

השילוב של עיצוב ספורטיבי, עם מנוע חזק, חסכוני בדלק (על פי הצהרות יצרן - 5.1 ליטר ל100 ק"מ בבינעירוני, ו7.5 בעירוני), ועוד עם בגאז' 450 ל' ענק (והוא באמת מאוד גדול ושימושי), חשבתי שאולי החבילה הזאת תהיה הכי פחות מתפשרת מבחינת הדברים שחשובים לי ברכב.

ומכל הרכבים שבחנתי או חשבתי לקנות - כיום זה הרכב שהכי קוסם לי...

אם בכל זאת יש כאן מישהו שבבעלותו יש רכב כזה - אשמח גם לחוו"ד מנסיון אישי!

לא באמת צריך נסיון אישי ארוך בכדי לשער שהיונדאי הזו תהיה פחות נוחה ממכונית "רגילה", בכל הקשור לאיכלוסו של תינוק על כיסאו במושב האחורי ולענין זה עיניים של זאטוט כאן טובות לא פחות מאלו של מי שהוא כבר סב לנכדים. הצרכים והטעמים שלך מובנים, אבל יש היום מכוניות שיספקו גם תנאי מחיה סבירים לצאציך ולך וגם חלק לא קטן מהריגושים שאתה מבקש לעצמך. למשל האסטרה טורבו שמחירה הוזל מאוד לאחרונה והיא נאה מאוד לטעמי, אם כי חסרה את המראה הביזארי המצודד של הוולוסטר, או פיאט בראבו שגם היא לא מכוערת ומספקת תחושה בכלל לא רעה לנהג ולסביבתו, יחד עם ביצועים ונוחות מעל מהממוצע. שתי אלו אגב מכוניות המצוידות במנוע עם טורבו שמצידו מעניק תחושה כמעט משכרת של כוח, כזה שאיני משוכנע שהוולוסטר תוכל לתת עם כל סוסיה. בכל מקרה אם בכל זאת קשה לעמוד מול העיצוב הזה של הוולוסטר, כדאי לבדוק בצורה יסודית את התאמתה לצרכים של הדור הבא אצלך ושיהיה רק טוב.

פורסם

מסכים עם E-MAN .

רוב המכוניות האלה משמשות כגיי מאשין, של אנשים שמעורערים במיניותם.

ולנושא: כל האטצ'בק נורמאלית(לא וולוסטר) תעשה את העבודה. היא לא תגרום לך להתרגש, זה התפקיד של אשתך והילד שלך, ואנשי הפרסום שרוצים שתקנה ותקנה כי חפצים הם דברים מממממש מרגשים, בייחוד אם יש לך חפץ שאין לשכן, אז אתה בכלל מיייייוחד ואתה גם מגניב וכככככולם יודעים את זה.

נ.ב.

אחרי זה גברים יצחקו על בחורה שמדדה על 20 סנטים עקבים ומיני בקור של אפס מעלות בשביל איך שהיא נראית.

פורסם

תראה, לא צריך להיות נכה על כיסא גלגלים בכדי לדעת שיהיה קשה לעלות איתו מדרגות בכניסה למסעדה..

לגבי הרכב, זה ממש לא קשור למרחב שלו, זה קשור נטו לסידור הדלתות שלו.

תיקח אודי A6 ותוריד לה דלת אחורית אחת ותקבל כמעט את אותה הבעיה..

תיקח את אותה האודי ותבטל לה גם את המושב האמצעי האחורי ותקבל בדיוק את אותה הבעיה שיש לוולוסטר, אז כנראה שמרווח זה לא הבעיה.

אני חוזר ואומר, הבעיה העיקרית תהיה להיכנס למושב האחורי ברגע שיהיה מותקן במושב האחורי סל-קל.

האופציה היחידה תהיה דרך הדלת של הנהג, וזה לא שונה מכל מכונית קופה רגילה וממש ממש לא נוח.

בנוסף, ממש לא בטוח שסידור הישיבה במושב האחורי יהיה נוח להצבת כסא תינוק או סל-קל (הם מאוד רחבים) ובטח לא יהיה קל להורה שישב ליד להסתדר עם בליטת הפלסטיק המיותרת (הלכו עם העיצוב קצת יותר מידי רחוק).

אתה יכול לבדוק זאת בעצמך, פשוט תשאיל ממישהו סל-קל, תיגש לסוכנות הקרובה עם האישה ותעשו ניסיון קצר.

בכל מקרה אני ממש לא ממליץ על הרכב למי שמתכוון להקים משפחה.

יש מספיק רכבים מעוצבים ומעניינים, עם גיר רגיל, מרווחים, ועם מנוע הרבה יותר מרשים מזה של הוולוסטר (הרכב איטי מאוד ביחס ל- "140" כ"ס הדמיוניים שלו).

דוגמאות למשפחתיות 5 דלתות לא חסר (גולף, C4, אסטרה, בראבו, פוקוס ועוד), כולן לא פחות טובות מהוולוסטר וחלקן אף מעוצב בטעם טוב (הוולוסטר לדעתי מוחצנת מידי).

אגב, לדעתי רכב מיני (אפילו איביזה 5 דלתות) תהיה הרבה יותר נוחה לשינוע משפחה (כולל תינוק) מאשר הוולוסטר.

אבל אם אתה מתעקש אז שיהיה בהצלחה! (באמת, לא ציני)

פורסם

אתה רוצה את הרכב ואתה מחפש חיזוקים.

אני במצב דומה מבחינה משפחתית וגם כן מאד רוצה את הולוסטר אבל כרגע היא לא בתקציב שלי.

לדעתי עזוב את הפורום, לך לנסיעת מבחן עם אשתך ותראו אם היא נראית לכם.

אני מכיר זוג שמסתדר עם תינוק ויש להם רכב עם 2 דלתות בלבד.

אידיאלי לתינוק זה לא, אבל בחייך תפנק קצת את עצמך גם.

פורסם
מסכים עם E-MAN .

רוב המכוניות האלה משמשות כגיי מאשין, של אנשים שמעורערים במיניותם.

כן... אתה צודק.

יאללה תמשיך הלאה.

פורסם
אתה רוצה את הרכב ואתה מחפש חיזוקים.

אני במצב דומה מבחינה משפחתית וגם כן מאד רוצה את הולוסטר אבל כרגע היא לא בתקציב שלי.

לדעתי עזוב את הפורום, לך לנסיעת מבחן עם אשתך ותראו אם היא נראית לכם.

אני מכיר זוג שמסתדר עם תינוק ויש להם רכב עם 2 דלתות בלבד.

אידיאלי לתינוק זה לא, אבל בחייך תפנק קצת את עצמך גם.

היה לי חבר שגידל שני ילדים באוטובייאנקי גוניור בלי מזגן ובלי חלונות מאחור כלל.

את שתי העגלות היה קושר על הגג ובין העגלות היה קושר אוהל וצידנית וככה נוסע ליומיים שלושה לכינרת ונהנה מהחיים .

• תוכן חדש...