Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי גולף שנת 2005 , במקור יש שליטה מההגה שעבדה עם המערכת הישנה RCD300, עם המערכת החדשה PHILIPS CID2680 אני לא יכול להשתמש עם השליטה מההגה כי צריך מתאם מיוחד שמתאים לרכבים עם CAN-BUS משנת 2005 שלא בדיוק בנמצא או שלא יודעים איזה מתאם מתאים.

מישהו מכיר? יודע איך לסדר/לעקוף את זה? או איזה מתאם עובד בוודאות.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
השאלה אחרת עם מערכת תומכת בחיבורים האלה. ראיתי פירוט שלה ולא נראה לי אפשרי לחבר מתאם.

המערכת אמורה לתמוך ,יש בה גם מתאם הגה BUILDIN אבל מאחר והרכב שלי עובד בשיטת CANBUS ישנה יש בעיה להתאים ביניהן אם הרכב שלי היה שנתון מתקדם יותר מ2007 ומעלה לא הייתה בעיה, ואם זה היה רכב יפני אז לא הייתה בעיה בכלל.

אם למכשיר שלך יש אפשרות לשליטה מההגה ע"י חיווט ספציפי לכך במכשיר, אתה צריך מתאם

של CONNECTS2 שמתאים לגולף שלך לפי שנת הייצור וחיבור עצמו למתאם עבור מכשירי

PHILIPS

[url=http://www.connects2.co.uk/c2search.aspx?catID=148][/url]http://www.connects2.co.uk/c2search.aspx?catID=148

ראיתי את המתאם הזה אבל הוא אמור להתחבר לעוד מתאם שמתחבר לתקע של הרכב , מצד שני נראה לי שזה מיועד למערכות ישנות יותר וגם אין אפשרות לבדוק תאימות לרכב שלי.

המערכת הזאת נמצאת בשוק כבר מעל שנה מוזר שעד עכשיו אין משהו וודאי ובכל המתאמים גם של PAC וגם של Axxess לא מצויין תמיכה במכשיר הנ"ל ,בגלל זה אני צריך משהו וודאי כי המתאמים האלה לא זולים.

בכל מקרה תודה על התגובות ואם יש עוד מישהו שיכול לתרום אני אשמח.

פורסם
המערכת אמורה לתמוך ,יש בה גם מתאם הגה BUILDIN אבל מאחר והרכב שלי עובד בשיטת CANBUS ישנה יש בעיה להתאים ביניהן אם הרכב שלי היה שנתון מתקדם יותר מ2007 ומעלה לא הייתה בעיה, ואם זה היה רכב יפני אז לא הייתה בעיה בכלל.

ראיתי את המתאם הזה אבל הוא אמור להתחבר לעוד מתאם שמתחבר לתקע של הרכב , מצד שני נראה לי שזה מיועד למערכות ישנות יותר וגם אין אפשרות לבדוק תאימות לרכב שלי.

המערכת הזאת נמצאת בשוק כבר מעל שנה מוזר שעד עכשיו אין משהו וודאי ובכל המתאמים גם של PAC וגם של Axxess לא מצויין תמיכה במכשיר הנ"ל ,בגלל זה אני צריך משהו וודאי כי המתאמים האלה לא זולים.

בכל מקרה תודה על התגובות ואם יש עוד מישהו שיכול לתרום אני אשמח.

לא נכון! הקישור הוא רק לחיווט יעודי למכשירי פיליפס , שמתחבר למתאם.

מלבד החיווט, יש את המתאם עצמו של CONNECTS שהוא קופסא.

בכל מקרה, המתאמים שלהם מעולים ועובדים הייטב - ללא כל צורך בתכנות.

• תוכן חדש...