Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, 5 אלף שקל בכיף על הסבה לידני.

בזמנו שאני עשיתי רישיון לפני 3 שנים, שיעור עלה 90 שקל על ידני(היום כבר 100). סה"כ על לי 3800 כולל הכל עם תאוריה ראשונה

וטסט ראשון!

פורסם
אהלן, צהריים טובים לכולם :-) .

אחי הקטן בן 16 וחודש .

הוא רוצה להוציא רשיון נהיגה לרכב פרטי ידני עקב אילוצים כאלה ואחרים .

עכשיו, הוא רוצה לדעת כמה יעלה לעשות רשיון נהיגה (כמובן ידני :-D) בהנחה והוא יעבור בטסט ראשון ובתיאוריה ראשונה וייקח מינימום שיעורים.

הוא ינהג על הרכב שלי .

1. כמה יעלה לעשות רשיון נהיגה (כמובן ידני :-D) בהנחה והוא יעבור בטסט ראשון ובתיאוריה ראשונה וייקח מינימום שיעורים ?

2. הבנתי שיש איזושהי רפורמה בלימוד נהיגה, מה החוקים החדשים ?

3. יש המלצות למורה נהיגה זול וסבלני עם רכב ידני באיזור ירושלים-מעלה אדומים ?

4. קצת לא קשור - על הרכב שלי יש כמה מדבקות של משטרה (וגם כמה כמו הסמלון). מותר לאחי לנסוע ככה ?!

תודה לכולם :wink: .

1. אני מאוד ממליצה לעשות דיל עם המורה נהיגה ללימוד בקבלנות. גם אני בהתחלה חשבתי שאני אקח מינימום שיעורים ואעבור טסט ראשון אחרי 28 שיעורים ויהיה נורא כיף ויעלה רק 3 אלף. מצד שני הייתה לי תחושה שאין לי כזה מזל טוב, וטוב שהקשבתי לה!!! עשיתי קבלנות וב4 שקל אלף קיבלתי מעל 100 שיעורי נהיגה ו5 טסטים כולל מחיר הטסט (לא כולל אגרות). עכשיו כולם יצחקו עלי שאני אישה ולגבר זה לא יקרה אבל לילד בן 16 סביר מאוד שכן (אני הייתי בת 24 בטסט ראשון:).

לגבי התיאוריה - שלא יאכילו אותך שטויות. צריך להיות מפגר עם אונה אחת כדי להיכשל בתיאוריה. שילמד כמו שצריך יומיים-שלושה לפני וייגש.

פורסם

ליאת, רוב הילדים בגיל התיכון עוברים בטסטים מוקדמים עם מעט מאוד שיעורים.

נדיר שעוברים את השיעור ה50, ואין הרבה שניגשו לטסט 5. גם לא ל4.

פורסם

אני מסכימה ש2-3 טסטים זה יותר סביר מ5 ושבד"כ לא צריך יותר מ50 שיעורים אבל אפילו אם הייתי עוברת ב2 טסטים ו40-35 שיעורים זה היה משתלם לעשות קבלנות. במיוחד שבקבלנות אתה לא לחוץ על כמה שיעורים נשארו לטסט ולא מציק למורה שיגיש אותך אלא יכל ללמוד בסבלנות לנהוג עד שאתה בטוח בנהיגה שלך ובכביש. כל כך הרבה צעירים יוצאים בלי מספיק נסיון על הכביש אז עוד כמה שעות עם מורה מנוסה לא יהרגו אף אחד.

פורסם
תוסיף עוד איזה 2000 שח לביטוח (חובה וג')

הביטוח הוא על שמי ואני אוסיף אותו :-)

אכן, 5 אלף שקל בכיף על הסבה לידני.

בזמנו שאני עשיתי רישיון לפני 3 שנים, שיעור עלה 90 שקל על ידני(היום כבר 100). סה"כ על לי 3800 כולל הכל עם תאוריה ראשונה

וטסט ראשון!

5K וזהו? אולי נחשוב על זה :|

1. אני מאוד ממליצה לעשות דיל עם המורה נהיגה ללימוד בקבלנות. גם אני בהתחלה חשבתי שאני אקח מינימום שיעורים ואעבור טסט ראשון אחרי 28 שיעורים ויהיה נורא כיף ויעלה רק 3 אלף. מצד שני הייתה לי תחושה שאין לי כזה מזל טוב, וטוב שהקשבתי לה!!! עשיתי קבלנות וב4 שקל אלף קיבלתי מעל 100 שיעורי נהיגה ו5 טסטים כולל מחיר הטסט (לא כולל אגרות). עכשיו כולם יצחקו עלי שאני אישה ולגבר זה לא יקרה אבל לילד בן 16 סביר מאוד שכן (אני הייתי בת 24 בטסט ראשון:).

לגבי התיאוריה - שלא יאכילו אותך שטויות. צריך להיות מפגר עם אונה אחת כדי להיכשל בתיאוריה. שילמד כמו שצריך יומיים-שלושה לפני וייגש.

נחשוב על זה (אולי נקמבן איזה משהו ...)

ליאת, רוב הילדים בגיל התיכון עוברים בטסטים מוקדמים עם מעט מאוד שיעורים.

נדיר שעוברים את השיעור ה50, ואין הרבה שניגשו לטסט 5. גם לא ל4.

נכון. אני עברתי בגיל 17 טסט ראשון ותיאוריה ראשון.

אני מסכימה ש2-3 טסטים זה יותר סביר מ5 ושבד"כ לא צריך יותר מ50 שיעורים אבל אפילו אם הייתי עוברת ב2 טסטים ו40-35 שיעורים זה היה משתלם לעשות קבלנות. במיוחד שבקבלנות אתה לא לחוץ על כמה שיעורים נשארו לטסט ולא מציק למורה שיגיש אותך אלא יכל ללמוד בסבלנות לנהוג עד שאתה בטוח בנהיגה שלך ובכביש. כל כך הרבה צעירים יוצאים בלי מספיק נסיון על הכביש אז עוד כמה שעות עם מורה מנוסה לא יהרגו אף אחד.

נכון, אבל 3 חודשים הוא יהיה איתי :wink: ותאמיני לי - אני המורה החינמי הכי טוב שלו :lol:

סבבה, תודה רבה לכולם !

:twisted:
  • תוכן חדש...