Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן מהבלמים - פג'ו 206XT 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב לאחרונה שבמהלך הנסיעה עשן יוצא מצידי המכסה מנוע (לא המרכז) במיוחד לאחר בלימות.

זה מלווה בריח של הנוזל בלמים שרוף.

זה סביר?

יש לציין שזאת תופעה חדשה ואת סגנון הנהיגה לא שיניתי.

אם לא מה התיקון הנדרש?

תודה.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• ספונסר פורום
פורסם

יכולות להיות מספר סיבות לתופעה,מגומיה לציריה גרועה שמשפריצה גריז על הצלחת ועד נזילת שמן מנוע על האגזוז,אין מנוס מבדיקה על ידי בעל מקצוע.

אורן

פורסם

במיוחד לאחר בלימות.

זה מלווה בריח של הנוזל בלמים שרוף.

זה סביר?

לא. אלף פעמים לא.

אתה מרגיש שדוושת הבלמים "נופלת" למטה, קרוב יותר לריצפה? בלימה חלשה\איטית יותר?

החשד שלי שיש לך צינור ברקס קרוע או דליפה ממשאבת הברקס וזה הריח השרוף. דחוף למוסך.

ליתר ביטחון תבדוק את מפלס נוזל הבלמים. אם הוא נמוך במידה משמעותית, למוסך על גרר. אחרת אתה לא יודע איפה יאבדו לך הבלמים לגמרי.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

אני לא מרגיש שום בעיה בבלימה.

אני חושד שזה מהבלמים, אבל אולי זה נוזל אחר שנשרף. אין לי מושג.

מחר אני נכנס למוסך.

תודה שוב.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...