Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2003 חוות דעת

shay_11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רציתי לקבל חוות דעת על קורולה שנת 2003 (יד 2 שנייה מפרטי היא עשתה 98000)

קראתי בכל מני פורומים שיש בעיות מנוע לקורולה בשנה הזו. האם זה נכון?

האם יש משהו מיוחד שיש לבדוק לפני שאני לוקח את האוטו לבדיקה במכון ?

האם מישהו ממליץ על האוטו ?

אשמח לקבל עזרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו בעיות של בוצה במנוע עקב מערכת נשם לא תקינה ומחשב רכב שדרש החלפה ושגרם להרס הממיר הקטליטי. עליך לבדוק שהדברים הללו טופלו במסגרת האחריות (החברה החליפה ממיר, מחשב ומנוע כשהיה צריך).

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הסיפור נופח.

אין לי מושג אם באמת הבעיה נפוצה או לא, אני מניח שהיא לא כל כך נפוצה מאחר ואני לא מכיר אף אחד שבאמת נתקל בבעיה [ואני מכיר הרבה חברים בעלי קורולה 2003-2005].

גם אני בעלים של קורולה 2003 וגם אותי הצליחו להלחיץ בפורום, עד כדי כך שביקשתי מהמכונאי שלי לפתתוח קרטר ולנקות בוצה.

מסתבר שהמנוע נקי כמו ביום היוולדו ללא בוצה ולא נעליים :arrow:

כמובן שאני יצאתי צנון מול המכונאי שטען בתוקף שאין שום סיבה לדאגה :oops:

בקיצור אל תקשיב לכל "דיעה מלומדת" כאן בפורום, מסתבר שיש כאן חברה שמסתמכים יותר על שמועות מאשר על ניסיון.

אגב, רכב מומלץ מאוד, בטח רכב בעל נתונים כמו שציינת.

הייתי הולך עליו.

ובעיות בוצה קיימות בכל רכב שלא טופל כראוי [יש מקרה כאן של מישהו עם מזדה 6, תעשה חיפוש] וניתן לגלות סימנים לכך בבדיקת הרכב לפני קניה.

יש לפתוח את פתח מילוי השמן ולבדוק אם קיימת בוצה, בנוסף יש לשים לב שהשמן לא שרוף.

הדבר נכון לכל רכב שבודקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה אמיתית ונכונה. חבר קיבל מנוע חדש אחרי מלחמות בטויוטה. הרכב היה משנת 2003.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגמים שבהם זה קרה היו 2003-2004. היו מספר מקרים והיבואן לקח אחריות, והחליף על חשבונו מנועים, גם לרכבים שתמו להם 3 שנות אחריות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו ברכב הוחלף מנוע מדובר בטויוטה קורולה 2003 GLI.

הוחלף עקב צריכה מוגברת של שמן מעל ההצהרות של היצרן אני לא יודע אם זה קשור לבוצה או לא.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי הייתה מודל 2002 והיתה בוצה במנוע (למזלי לא נאלצתי להחליף מנוע). ידוע לי גם על קרולות משנתון 2001 שהיבואן החליף בהן מנוע. אבל, עיקר "הסיפורים" (אני מכיר אישית קורולה 2003 מיד ראשונה עם פחות מ-100K שמנועה "נתפס") אכן נעים סביב השנתונים 2003-2004.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...