Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב. מה לבחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

לרוב אני עוקבת אחרי שרשורים של אחרים ולפעמים כותבת הערות. אך הפעם אני צריכה עזרה ממכם!

אני יורדת מהוולוו שלי. מה לעשות. לפעמים מגיע גם זמן לשינויים. אולי דווקא זה לתובה. הכל לתובה.

אז שוב אני לפני דילמה. תקציב אין. אבל יש אופציה להלוות איזשוא סכום מועד עובדים במקום עבודתי ולגרד פה ושם כמה אלפים בודדים. לא הרבה. אבל אני עובדת וגם לפני שנת לימודים אינטנסיבית. ולפי ניסיון של לימודים קודמים, אני "אחייה" באוטו. כמו פעם, בטח יהיו לי בבגאג' בגדים להחלפה וכמה דברים קטנים אחרים. כך זה התקופה הלימודית. אבל אין לי רכב להחסן בו את הדברים אללו! אז אני לרחתי איתי כמה עצות מחברים ומאמיתים בעבודה לקנות רכב אחר, כמובן עדיף חדש. איך?

בלי תקציב של ממש - רק בליסינג. לאחר 3 שנים נראה מה קורה. בקיצור.

כיוון שנסיעות יומיומיות יהיו כ-75 קילומטר וגם באיזור הררי מגיע לי רכב דיזל ואולי אפילו טורבו. אבל זה לא מספיק קריטריונים להחלתת רכישה. הבנתי שצריכה לעשות "סיור" בין סוכניות ובכל אחת לברר מה הם יכולים להציע. אבל בטח אמצא כמה רכבים עם פרמטרים דומים. מה עוד כדאי לי לדעת על רכבי דיזל?

תודה לכולם על עזרה!

פורסם

אם אין כמעט תקציב אז איך את מתכננת לשלם כמה עשרות אלפי שקלים מקדמה ואז תשלומים חודשיים לאורך כמה שנים?

או שאולי לגמרי לא הבנתי אותך וה״לא הרבה״ אצלך עומד על 200k. תגדירי תקציב כדי לקבל ייעוץ יעיל.

V5

פורסם
זה לתובה. הכל לתובה!

אכן, הכל לטובה!

אם את כרגע על תקציב נמוך, או כפי שהגדרת 'אין תקציב', נראה לי בלתי הגיוני לחכור רכב, עסקה שגוררת תשלום חודשי של אלפי שקלים!

סלחי לי על השאלה, אך מדוע להחליף את הוולבו, בהנחה שהיא נוסעת, אם אין תקציב? הייתי מציע לך לסיים את לימודייך, ולכשיכולת ההשתכרות שלך תעלה, תוכלי להתקדם לרכב חדש יותר.. לא הגיוני?

באשר לדיזל, למיטב ידיעתי כל הדיזלים החדשים מוגדשים. כך שזה לא 'אפילו טורבו', אלא רק טורבו.

בהצלחה בלימודים!

• תוכן חדש...