Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני מספר חודשים גנבו לי את הרכב,רכשתי אתמול רכב חדש,

איך ניתן למגן את הרכב בצורה טובה ?יש קודן אבל לא נראלי זה ימנע גניבה,המליצו לי אזעקת ביפר,לקצר את הכבל של הסוייצ ככה שרק אני ידע איפה המתג,

יש לכם המלצות יותר טובות? במידה ואתם מכירים משהו טוב במחיר שפוי אשמח לדעת :)

תודה׳

פורסם

איזה רכב זה?

מה נחשב בעיניך מחיר שפוי?

10,000 ש"ח נחשב מחיר שפוי למיגון רולסרויס.

סנדל לגלגל נחשב למיגון טוב יחסית למחיר (פחות מ-500ש"ח) אבל דורש מקום איחסון וטירחה כל פעם.

אני עדיין מסנדל את האוקטביה שלי כל לילה, ובברלינגו שלי רק שמתי שלט של ביפר רב בריח, זה של 1000 ש"ח, וזה גם בין היתר בגלל שהשלט המקורי עשה בעיות, אז זה פתר גם את הנושא הזה.

יש חובק הגה משהו יעיל וקל לתפעול, במחיר 700 ש"ח, תעשה חיפוש סנדלי רכב תגיע לאתר של היצרן במושב ישרש.

כספת איתוראן על מחשב הרכב מנע לפחות מאות גניבות בארץ, אולי אלפים. מחיר כ-500 ש"ח. מנע גם גניבה של האוטו שלי, לא הצליחו לפרוץ אותו לפני שאיתוראן סגרו עליהם בכפר הערבי שאליו גררו אותו.

אני ממגן ככה את האוטו, ולא צריך לעשות ביטוח מקיף. אם כולם היו עושים ככה, לא היה צורך בביטוח.

אה, אפשר גם לשים חיישן תנועה אלחוטי, שיצפצף אצלך כשיש תנועה באוטו. אני קניתי את של צ'מברלין מאמזון, כי לו יש טווח קליטה מאוד גדול, לפחות כמה בניינים. דורש הדלקה וכיבוי כל פעם שאתה נכנס או יוצא מהאוטו, וטעינת והחלפת סוללות, אבל מחיר נמוך יחסית למיגונים אחרים ברמה כזו.

אז אני לא חושש לשפר את האוטו, ויודע שהגנבים הערבים לא יקבלו את האוקטביה שלי, גם הפעם.

• תוכן חדש...