Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

ברוב הרכבים קוד הצבע מוטבע על לוחית בצד הפנימי של דלת תא המטען ובחלקם זה נמצא בתא המנוע.

אם לא קיים, צבעי רכב נורמלי מחזיק מניפת צבעים או מחשב עם קודים והרכבי הגיוון. לא חסרים גם אתרים בנושא.

ההדגשה על הנורמלי היא בגלל שגם בלי להכיר את שני הפחחים שביקרת אצלם,

אני לא הייתי מתקרב אליהם לשום סוג של תיקון. זה ידע בסיסי ועוד יותר שירות בסיסי שצריך להיגמר בדקה עבודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
קייסר, אני רואה הרבה פעמים אנשים ששוכחים כמה כסף הם שמו על רכב.

המספר הדמיוני של מאה אלף ש"ח (וצפונה) הוא כבר מעבר למספרים הסטנדרטיים שאנחנו רגילים לראות מידי יום ואפילו בפיקים של הוצאות, אנחנו רואים כמה אלפים (מחשב\טלוויזיה וכו'). זו הסיבה שאנחנו לא מתייחסים כמו שצריך לסכום כי הוא פשוט לא ריאלי לחיי היום היום.

כשאני מוציא על טלוויזיה 7 אלף ש"ח אני מצפה לשירות ברמה הטובה ביותר.

כשאני מוציא על אובייקט מסוים 100,000 ש"ח (המחשה טובה: תאר לך שאתה הולך לכספומט 100 (!) פעמים ומוציא בכל פעם 1,000 ש"ח) אני מצפה לשירות מעל ומעבר למצופה.

אפילו יונדאי, כשיש לי תקלה עם הi20 (בורג השתחרר מהכיסא) הם הגיעו תוך שעתיים למקום העבודה, אספו את הרכב והחזירו אותו כמו חדש.

אז מה הבעיה של המוסכניק הזה להגיד לו את הקוד של הצבע? איך אפשר להאשים את זה ב"יום רע" או בשטות כזו או אחרת? המוסכניק הזה מקבל את הכסף שלו מהלקוחות והלקוח במקרה זה הבחור הנחמד שהגיע בסה"כ לקבל פיסת מידע קטנטונת על אובייקט שעליו שילם 100,000 ש"ח.

בכלל, לא שיש לי משהו ספציפי נגד צ'מפיון אבל כמות התלונות ביחס לכמות הרכבים בכביש היא פשוט עצומה. חבר עם לאון מ2009 (רכש חדשה מהחנות) ועד היום חרטטו לו את המוח בשקרים - היה כמעט 20 פעם במוסך - עדין יש לו תקלה (רעידות). חבר עם גולף 2010 שנתנו לו רכב עם מזגן שלא עובד (מהחנות), לקח להם שבועיים של רדיפות (!) כדי לתקן את התקלה הזו. חבר עם סיאט איביזה 2010 ואותו חבר עם לאון 2009 מגיעים עם נורת "פנס שרוף" דולקת לסירוגין מעל 2 ביקורים למוסך צ'מפיון ואין להם מושג למה הנורה דולקת. אין להם הסברים. החשמלאי ה"מורשה" טען שנורה "עומדת להישרף" ולכן האזהרה דולקת (אם אני לא טועה, אין שום דרך לגלות מתי נורה עומדת להישרף בטח לא במערך חשמלי מסובך כמו רכב). 10 דקות לקח לי להבין איפה התקלה ב2 המכוניות ואני ממש לא חשמלאי.

כשהם שמעו על הביקור בזק של יונדאי (איסוף רכב מהעבודה והחזרתו מתוקן בחינם תוך כמה שעות) הם היו עצבניים ובהלם.

פרופורציות!

אתה צודק, בסה"כ רציתי להראות שאולי יש צד נוסף לסיפור (מוצדק או לא)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חברים יקרים,

אני יודע את קוד הצבע (ממוקם בבגז מצד שמאל, מתחת לכיסוי של הגלגל הרזרבי). ניגשתי למוסך בעיקר כדי לבדוק את היחס שלהם למישהו שבא לשאול שאלה. אני מניח שמי שדיבר איתי הוא מנהל הפחחיה ולא איש הנקיון ואת מה שביקשתי לדעת הוא יודע בודאות. פשוט הוא כנראה "קצר רואי" ובאותו רגע נתון לא ראה את "פוטנציאל המזומנים שהם יכולים להוציא ממני". יותר טוב, הוא שיכנע אותי לא לטפל אצלם!!

לסיכום, זה לא מוסך השרות הראשון שאני ניגש לברר משהו, אבל ללא ספק שזה היחס המזלזל ביותר שקיבלתי.

פורסם

כן, נשמע אמין מאוד.

נשמע כאילו אתה מבזבז-זמן-של-אחרים מקצועי. אולי המוסכים מעבירים בינם תמונות פרופיל שלך, ככה שכולם יזהרו ולכן קיבלת את אותה תגובה (שבדיעבד מוצדקת)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...