Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם !

אני מקווה שכותרת השרשור ממוקדת מספיק, בהחלט ניסיתי לכבד את הכללים :wink:

אחרי חיפוש בפורום, לצערי לא מצאתי פתרון מספיק ממוקד לשאלתי, לכן פונה אני אליכם לקבלת עזרה.

ברשותי פולו TSI אשר רכשתי לפני כחצי שנה; מרגע הרכישה חינכתי את עצמי לכסות את הרכב, ואכן כך אני עושה יום יום, ואף לפעמים פעמיים ביום.

העניין הוא שברכב שלי אנטנת הרדיו המקורית היא אנטנת חוט באורך של כ-18 ס"מ אותה אני חייב להוריד כל פעם שאני מכסה את הרכב מכיוון שהיא ארוכה מדיי ומפריעה לכיסוי.

אין זו בעיה בשבילי להקדיש עוד שני רגעים להוריד את האנטנה כל פעם שאני שם כיסוי ולהחזירה למקום לפני נסיעה, העניין הוא שההברגה שלה תהרס בסופו של דבר בגלל בלאי מוגבר.

אחרי חיפוש בפורום עלו הפתרונות הבאים אבל אף אחד מהם לא ממש מוצא חן בעיני:

פתרון א: להחליף לאנטנת "סנפיר", ממה שהבנתי אנטנה זו מיועדת בעיקר ל-GPS ולא לרדיו, איכות הקליטה שלה ירודה יחסית ולומר את האמת המראה והסגנון שלה ממש לא לטעמי (מעדיף לא להשתמש במילה שמתחילה באות ע').

פתרון ב: לעשות חור בכיסוי הרכב, אני מעדיף להימנע מהעניין הזה גם.

פתרון ג: להמשיך להוריד את האנטנה לפני פעולת הכיסוי ולהחזירה לפני נסיעה, זאת עד הרגע שההברגה תהרס.

מקווה לקבל את עצתכם המלומדת בנושא :-)

תודה רבה למגיבים.

זמין 8)

פורסם

תמיד תוכל להחליף לאנטנה קצרה יותר. אני ואחי עשינו את זה הפיג'ו שלנו. תזמין באיביי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לחבר שלי יש סקודה סופרב עם אותה בעיה, הוא ניגש למוסך על מנת שיחליפו לו את האנטנה.

הציעו לו או אנטנת "כריש" מקורית (לדעתי יפה מאוד ולא ערסית), או את האנטנה שמגיעה עם הסופרבים החדשים - מין ריבוע שחור קטן.

כך או כך ההתקנה דורשת פירוק של הדיפון גג, לשיקולך.

פורסם

תודה רבה!

נראה לי שבטיפול הראשון של הרכב (מטופל ב "פליקס" תל אביב ) אני אברר אופציות מקוריות ומחירים.

לא ידעתי שמדובר בפרוצדורה פולשנית משיהו, לכן אם כבר עושים, אני מעדיף לעשות את זה במוסך מורשה עם חלקים מקוריים בלבד.

זמין 8)

פורסם

ברכב הקודם שלי פונטו HGT הייתי מכסה אותו כל יום ואפילו פעמיים ביום. הוא היה ברשותי 11 שנה והייתי מפרק את האנטנה ומחזיר פעמיים ביום. במשך כל השנים ועד היום האחרון שהרכב היה ברשותי לא קרה כלום להברגה של האנטנה כך שאין לך ממה לחשוש.

פורסם

או את האנטנה שמגיעה עם הסופרבים החדשים - מין ריבוע שחור קטן.

כך או כך ההתקנה דורשת פירוק של הדיפון גג, לשיקולך.

רן, אתה טועה - זאת לא אנטנה, זה סה"כ הכיסוי לחור להרכבת אנטנה. האנטנה עצמה בתוך אחד החלונות.

לבעל הרכב / פותח הת'רד, אני הזמנתי בנט (EBAY) אנטנה מקוצרת, היא בערך 8 ס"מ אורך. עשויה לפתור לך את הבעיה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
האם תוכל לפרט על הדגם המדוייק שהזמנתם, דהיינו חברה מייצרת, שם דגם וכ"ו :-D

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=vw+polo+short+&_sacat=0&_odkw=vw+polo+short+ariel&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חברים תודה רבה רבה על התגובות המהירות, המלומדות ואף על הצעות העזרה (RS :-))

בין כל אלה אני חושב שאני מסודר...

תודה רבה שוב. :-D

זמין 8)

פורסם

ניסית פעם להפעיל רדיו בלעדיה?

בגולף יש 2 אנטנות (השניה בשמשה האחורית) לשיפור הקליטה. יכול להיות שגם בפולו.

אם כן, אולי תגלה שהאיכות מספיק טובה גם בלי האנטנה בגג.

פורסם

בהחלט ניסיתי להפעיל את הרדיו בלעדיה וקליטת הרדיו לא השתנתה, בגלל שאכן יש אנטנה כפולה ברכב, אבל ה "שורש" של האנטנה המקורית עם ההברגה החשופה הציק לי בעיניים ! :-(

למרות זאת, תודות לעזרה החפוזה של חברי הפורום בקרוב יבוא הפתרון לבעיה !

זמין 8)

פורסם

אם יש לך קצת חוש טכני, אולי אתה יכול להוריד/להחליף לבד.

אני מניח שבפולו זה דומה לגולף ושם עושים את זה ככה: http://www.golfmkv.net/blog/archives/29

נסה אולי לחפש מדריך דומה לפולו.

יש באיביי "אנטנות" לכיסוי (כלומר הפלסטיק החיצוני בלי ה"בפנים") שרק ממלאות את החור בעלות מאוד זולה.

אפשר להזמין כזאת או "כריש" אמיתית אם בא לך להוציא טיפה יותר כסף (בערך 70$ עבור מקורית של VAG, אם אני לא טועה והרבה פחות עבור תחליפית) ולהחליף לבד.

בכל מקרה יצא יותר זול מלעשות דרך צ'מפיון.

• תוכן חדש...