Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני הולך לרכוש אקסטרימר, רציתי לשאול איזה דגם הכי כדאי מהמחבר שבאג מייבאת

יש לי מבצע טוב על ה iXtreamer

אך ראיתי שיש גם את הPro ואת הSiderwinder

על הUlta אני לא אלך כי הוא יקר מידי,

אז מה מומלץ מבחינת תמיכה לפורמטים, שידור HD באיכות הכי גבוהה ואופציות בממשק המכשיר?

תודה!

נ.ב שווה להתאמץ ולהביא את הProdigy ? האם הם שולחים לישראל מהאתר הרשמי? האם זה הבדל גדול בינו לבין המוצרים שיש בארץ?

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, כל האקסטרימרים זהים מבחינת תמיכה בפורמטים, אולי פרט ל ULTRA

בכל אופן לי יש את הSiderwinder, מרוצה ממנו עד השמיים.

היום הייתי הולך על ה הPRO, רק תשים לב שבכוננים ניידים גדולים, יש דרישה ל 2 חיבורי USB בשביל שהם יעבדו.

ב siderwinder אין בעיה לחבר, כי שני החיבורי USB הם מאחורה והם צמודים אחד לשני. ב PRO ממה שאני זוכר, יש חיבור אחד בפרונט וחיבור שני בחלק האחורי של המכשיר, ככה שצריך איזה מעריך קטן בשביל לחבר 2 חיבורים.

ולגבי ה IEXTREMER, השאלה היא אם תשתמש באמת בחיבור של האייפון, אמנם הוא ניראה טוב אבל אם לא תשתמש בגימיק הזה ניראה לי שזה דיי מיותר...

פורסם

יש לי את הסייווינדר הראשון. מכשיר מעולה.

אני שוקל להחליף אותו ב הProdigy

אני הייתי ממליץ לך עליו, נראה לי שלא חסר בו כלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב רכשתי את הiXtreamer, הוא מותקן ועובד, אבל עכשיו השאלה הגדולה, מאיפה אני משיג את התוכן?

שמתי לב שאין לא מי יודע מה תכנים של צפייה ישירה לכן אני רוצה להוריד תכנים כגון סדרות

וסרטים שאפשר להוריד להם תרגום תואם בעברית (בקובץ נפרד) מישהוא מכיר מקורות טובים ואמינים?

אני חושב שאתחיל להשתמש באימיול

• תוכן חדש...