Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

E&A-AUTOSPORT,

תיקון נכון באופן כללי.

במקרה שלי:

1. אני תמיד ממלא דלק 98. מנוע של מכונית שלי אוהב אותו מאוד גם בתוכנה המקורית מהייצרן. :-)

2. ניסיתי קודם לכן את ה-GIAC אך מסיבה עדיין לא ברורה הוא לא נתן תוצאה הרצוייה (במיוחד בסל"ד הגבוה) :-(. אחרת הייתי נשאר עם ה - GIAC.

אציין זאת שוב: זה מקרה הספציפי שלי. יכול להיות שמכונית אחרת תתנהג באופן שונה. יש הרבה גורמים שמשפיעים על התוצאה אחרי החלפה של תוכנת ניהול מנוע.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
שלום!

ברשותי דגם זה של איביזה קופרה כבר חצי שנה. נהנה ממנו כל רגע. רכב מעולה גם לנסיעות יום-יומיות וגם לימי מסלול.

בקשר לצ'פ: הוא אכן משפר את כוח, וזה מורגש. כבונוס גם תקבל אוטו חסכוני יותר בנסיעה רגוע.

בקשר לחברה של צ'פ: עשינו השוואה של שתי קופרות זהות - ראש בראש: APR מול ה- GIAC. התוצאה: תיקו.

לידע כללי, הקופרה עם apr היתה עם גרסא 1 או 2? כי הגרסא השניה לפחות 2 מכוניות קדימה לעומת הגרסא הישנה.

Got To love It

פורסם

תן לי לחזק את בן.

כל התוכנות מדף יביאו את הרכב פחות או יותר לאותו מצב.

ההרגשה תהיה מעט שונה.

אני הייתי מתנסה בתוכנת נסיון ואז בוחר תהנה!

פורסם

בלאקאי, אני מחכה לתשובה מהבחור עם הקופרה, אם האיביזה היתה עם הגרסא הישנה אז כנראה שapr תהיה חזקה יותר בתאוצה מאשר giac. זה אינו פרמטר איזה תוכנה עדיפה, אני מתייחס לתאוצה נטו.  

Got To love It

פורסם

עד כמה שידוע לי ,העידכונים יצאו לפני שהבחור עם ה APR התקין צ'יפ ,כך שהוא נוסע עם הגרסה האחרונה.

לעומת זאת, חברת GIAC ,יצאה השבוע בתוכנה חדשה לעדכון האחרון של סיאט ,כך שלהערכתי השיוויון שהיה קודם יופר לטובת GIAC.

וכרגיל עם הרבה רוח ספורטיבית, נשמח לבדוק ולהשוות .

פורסם

אלי/אביחי, במקום לתת השערות נחכה שהבחור יענה וככה נהיה בטוחים.

העידכון של apr קיים לא יותר מחודשיים, ואני יודע שהבחור דיבר כבר מזמן על apr לכן שאלתי.

Got To love It

פורסם

אל תתפוס אותי במילה ותבדוק לפני אבל אם יש לך הגנה LEVEL 10מה שבהחלט הגיוני אז קח בחשבון שהצריבה מותנת בלהוציא מחשב לפתוח אותו ולצרוב על השולחן.

אני על המנוע הזה מכיר את APR וREVO שתיהן לטעמי מאוד חזקות ונוחות ביומיום כל הדיווחים גם מעידים על השתפרות בצריכת דלק בנסיעה יומיומית

APR הוציאו שדרוג לתוכנה שאותו אני לא מכיר טוב אך מרשמים של הרבה מחברי הוא בהחלט מרגיש חזק יותר.

אני הייתי ממליץ לך להסתכל על גרפים לחקור קצת בפורומים מתאימים יותר שחולקים ספציפית את המנוע הזה ולדבר עם בעלי הסדנאות לראות אי אילו מהם מציע לך מחיר טוב והכי חשוב שירות.

כרגע יש מבצעים עד סוף השנה בשתי החברות האלו שנשמעים לי לא רע ובעיקר לREVO תברר מעט בפוסטים שלהם גם כאן.

אבל כמו שכבר ציינו קודם תסע עם האוטו ותסע לא מעט בשביל לדעת איך הוא נוסע ולא בשביל להתרגל לכח אלה בשביל באמת להעריך את השינוי לדעת מה זה שינה באופי המנוע האם ההתקדמות הזו מורגשת מספיק(איך מרגישה תוספת של X Y סוסים על האוטו הזה).

ועוד פרט שאולי יהיה ראוי לציין למרות שלא שאלת-החברות לדעתי היום נותנות מעבר חינם בין הסטייג'ים מה שאומר שסביר להניח שאם שמת סטייג' אחד של חברה תעדיף להמשיך איתה והלשאר איתה ולכן תבדוק גם מעט אילו סטייג'ים קיימים הלאה בכל חברה ומה העלות ובמה הם כרוכים אולי זה גם משהו שהייתי לוקח בחשבון.

אני אישית לא הייתי רץ לעשות נסיעות מבחן עם התוכנות האלו כי לרוב הן נוסעות דיי דומה ובגרסאות האלו אתה לא מקבל את כל הכח ולא מסיים לעשות אדפטציה כמו שצריך וסתם נשאר לך איזה שריד של גרסאת מבחן .

תסתכל על גרפים תנסה להתרשם מחברים תעשה קצת עבודת מחקר תשים לב בעיקר לרצועות אם יש להן איזה בורות או קפיצות בסלדים שאתה לא מעוניין שהם יהיו שם וכמו שאמרתי לטעמי הכי חשוב זה בסופו של דבר ממי הכי התרשמת ונתן לך את השירות הכי טוב..

זו רק דעתי וסביר להניח שיהיו כאן דעות אחרות והרבה אנשים שיחלקו עלי..אז אנא ממכם זו דעה אישית ואין מה לצאת פה למלחמות פורומים מיותרות.

פורסם

לקופרה יש גרסא חזקה והאחרונה.זה לא משנה כל כך לגבי גרסאות אחרונות בין אם ריבו או APR וGIAC.המגבלה של הרכב הוא גיר הדפוק של הקונצרן הלא הוא DSG7.אני מאמין שהחברות המוכרות וברות נסיון אדיר שציינתי מקודם יכלו להוציא יותר הספק אבל כולן מוגבלות מומנט של עד 32 קג"מ.כך שלא משנה מה תחליט תיסע זהה בלושתם.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

בוקר טוב.

הגיר הנ"ל בהחלט היווה בעיה :

שירוקו 1.4 שעשינו ,נסעה מדהים ולדבריו של בעל הרכב,נסעה כמו השירוקו 2.0 טורבו סטנדרטית.

החלטנו לנסות וללכת צעד אחד קדימה ובנינו לרכב ,בעבודת יד,צנרת פליטה מושלמת מנירוסטה, עד הדוד האחורי (עד כמה שידוע לי ,זוהי השירוקו 1.4 הראשונה בישראל שנוסעת עם צנרת פליטה 2.5" מוגדלת ונטולת ממירים )

לאחר התקנת הצנרת ,עשינו לרכב נסיעת מבחן ,תוך הקלטת קריאות המחשב בזמן נסיעה (תהליך המכונה LOG), בכדי לבדוק ולוודא שאנו נמצאים ב SAFE SIDE.

גילינו שהצנרת הוסיפה מומנט רב לרכב ,אך גרמה למכונית (כמגננה) להוריד גדישה בהילוכים גבוהים (בעקבות מגבלת תכנות-מומנט גיר).

כידוע, מנועי ה 1.4 TSI ומנועי ה 1.8 TSI משתמשים בגיר זהה (DSG 7) מבחינת חומרה והשוני בינהם הוא בעיקר במכטרוניק ,כך שלא צריכה להיות כל בעיה לגיר להתמודד עם תוספת ההספק והמומנט שהענקנו לו.

התיעצות טלפונית נעשתה עם מתכנתי חברת GIAC ,לאחריה גילינו שאנחנו לא הראשונים בעולם ,שבנו צנרת לשירוקו 1.4 וביטלו את הממיר הקטליטי....:?

תוכנה חדשה לרכב נשלחה מחברת GIAC והותאמה במיוחד לשינויים שביצענו ברכב .

התוכנה הותקנה והרכב יצא לנסיעת מבחן נוספת בה גילינו שכל תחלואי העבר תוקנו והרכב נוסע מדהים!

בדיקה השוואתית (שבוצעה ברשות הפלסטינאית כמובן...) הוכיחה שהשירוקו נוסעת בדיוק כמו לאון 2.0 TFSI משופרת.

מתוך סקרנות נטו ,בדיקת דיינו תבוצע בקרוב בכדי למספר את התוצאות שקיבלנו.

פורסם

יפה מאד.אז למעשה יש כבר תוכנה סטייג' 2 ל 1.4 TWIN?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
לידע כללי, הקופרה עם apr היתה עם גרסא 1 או 2? כי הגרסא השניה לפחות 2 מכוניות קדימה לעומת הגרסא הישנה.

גירסא 2.

מתוך סקרנות נטו ,בדיקת דיינו תבוצע בקרוב בכדי למספר את התוצאות שקיבלנו.

יהיה מעניין לראות דיינו מסודר.

ובכלל, לדעתי האישית בדיקת הדיינו לפני ואחרי מעלה את רמת אמונה בחברה שמתעסקת בשיפורים כלשהם באופן משמעותי! המלצה שלי: להציע ללקוח של מכונית שעדיין אין נתונים דיינו בארץ בדיקת דיינו על חשבון החברה המשפרת ואז יהיה לכם בסיס נתונים טוב גם לעצמכם וגם כדי להראות אותם ללקוחות שיבואו אחר כך.

וזה לא המצאה המקורית שלי, פשוט תסתכלו איך עובדים בחו"ל.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
לבחור עם ההונדה, כמות אדירה של שטויות רשמת פה.

במנועים הללו ישנה בעיה מסויימת משום היותם בעלי נפח קטן עם הרבה כוח, תשקול טוב כל צעד שלך בשיפור הרכב.

מזל שאני קורא את החתימה שלך ונרגע מאיפה זה בא לך שיש בעיה בזה שהוא ישים צי'פ ?

VW Scirocco TSI :twisted:

פורסם

אכן כן ,STAGE 2 של GIAC יצא לדרך !

השלב הבא בתוכנית העומד כרגע לפני ביצוע ,הינו הזרקת מתנול STAGE 2.

למי שאינו יודע ,מערכת הזרקת מתנול הינה מערכת המורכבת ממיכל פלסטיק לאכסון,משאבת מים חשמלית בלחץ גבוה ,צינורות קשיחים ,דיזות הזרקה וקונטרולר אלקטרוני המנהל את המערכת.

במיכל הפלסטיק ממלאים תערובת המורכבת ממים ומתנול (ביחס שווה) .

כאשר הגדישה ברכב עולה לדרגה המתאימה שכיוונתי מראש ,מתחילה המשאבה החשמלית להזרים מתנול מהמיכל לתוך המנוע .

הנוזל מגיע בלחץ גבוה מאוד ומרוסס ליניקת המנוע בצורת ערפל המכיל אלפי טיפות זעירות.

ככל שהגדישה עולה,עולה לחץ המשאבה וככל שהגדישה יורדת ,יורדת כמות הנוזל בהתאם.

רסס המים, מוריד משמעותית את טמפרטורת האוויר המגיע למנוע והמתנול המהול במים ,מעלה את אוקטן הדלק ב 5 נקודות בממוצע.

טמפרטורת האוויר הנמוכה בצירוף המתנול,מאפשרת לנו לקדם את ההצתה ברכב ולהוציא מהמנוע כ 12-15 כ"ס נוספים.

חברת GIAC מספקת לנו את התוכנה המתאימה לעבודה עם הזרקת המתנול.

כמוכן ,יקבל בעל הרכב שלט שיאפשר לו לנייד בין 5 תוכנות שיותקנו ברכב במקביל:

1. תוכנה "סטנדרטית"-זו המגיעה מקורית ברכב מהמפעל.

2.תוכנת PUMP -שזו למעשה התוכנה הבסיסית המשופרת .

3.תוכנת RACE-תוכנה משופרת המיועדת לעבוד עם הזרקת מתנול.

4.תוכנת KILL -המאפשרת לנהג לדומם את המנוע דרך השלט.

5. תוכנת VALET -המגבילה את הסל"ד ברכב לעבודה עד 3500 סל"ד MAX.

נמשיך לעדכן.

פורסם

אני נוסע בקופרה שלי כבר שנה.

אין לה בעיה בשום סוג של נסיעה

לרכב שלי צי'פ של REVO STAGE 1

אני מרוצה ולא הייתה תקלה אחת.

מה שכן, ברכבים החדשים יש נעילה שמצריכה פתיחה של המחשב. פיזית. לכן, עדיף ללכת למי שיעשה את העבודה הנקייה ביותר.

גם ל REVO יש סטייג' 2, ואני אישית אמליץ על צנרות שהונדסו על ידי מהנדסים במאות אלפי פאונדים, ולא צנרת בנייה מקומית בארץ הקודש. למילטק יש צנרות לרכב הזה. בסוף מה שזול יוצא יקר. תשקיע על צנרת איכותית ותעבור לסטייג' 2 עם ממיר קטליטי.

אל תהיה גיבור, עדיף לנסוע ולחייך ליד משטרה שאתה חוקי, מאשר לפחד כל פעם כשאתה שומע "אוטו עצור בצד" או רואה צ'קלקה כחולה.

כל המשפרי "הורדת ממירים" למיניהם מוכרים את הרכב מהר. והסיבה לכך היא החוק.

למילטק יש ממיר ספורטיבי מיוחד. הוא יקר (מאוד - בארץ, בחול צנרת מהטורבו תעלה פחות ממה שיעלה רק דוד בארץ) אבל הוא יעבוד טוב יותר וחוקי יותר.

תתחדש.

פורסם

98CIVIC - לא מבין מה החידוש פה? תוכנת סטייג' 2 (לפחות אצל APR) שוחררה ביחד עם סטייג' 1

היא תמיד היתה קיימת. היא פחות נפוצה רק משום שהדאון פייפ לרכב הזה הוא יקר.. זה הכל.

בכל מקרה, היא זמינה לכל מי שרוצה.

לגבי השירוקו APR המדוברת - הנה הדיינו שעשינו לה לפני יותר מחודש.

אותנו זה אף פעם לא עניין יותר מידי ותמיד ידענו שהיא הטובה והמהנה ביותר לנהיגה ובכל זאת, היא הוכיחה את עצמה בכביש גם מול רכבים שאמורים להיות חזקים יותר ממנה (1.4STI סטייג 2, 1.8TSI ואפילו 2.0TSI..)

בלי תעלולים, קובץ מדף - סטייג' 1 V2.0, דלק 98, פילטר אינבוקס K&N, דוד אחורי REMUS - וזהו!

215whp, 35kgm תהנו

387188_332352743445963_113866335294606_1522582_729666867_n.jpg

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...