Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזה סוחר אחד ליד הבית שלי, החנות קטנה, אני יודע שיש מגרש חניה מאחור, עדיין לא עצרתי שם אבל אין מצב שאני לא מסובב את הראש, זה בצומת ואני מאמין שזה הרמזור היחידי שאני אוהב להתקע בו באור אדום.

2011-11-20_12-26-31_HDR.jpg

haters will hate

פורסם

מישהו פה יודע מזאת הקורבט C6 הלבנה הזאת שנראת ליד הפרארי F430 ספיידר הצהובה?

:?

אחלה סוכנות רכב, מזכיר לי קצת את הינומה מוטורס במסגר בתל אביב....

פורסם
מטורף!!!

למרות שאני אישית לא קונה ממגרש.

עידן

במדינות אחרות בעולם, סוחר רכב (או מתווך רחמנא ליצלן) זה מקצוע מכובד ורוב העסקאות (לפחות בארה"ב) מתבצעות דרך סוחר

רק בארץ 'סוחר רכב' זה שם נרדף ל"עקצו אותי"

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

מסכים לגמרי עם האמירה הזו.

הרכב הבא שלי יהיה ממגרש.

ולא, הוא גם לא יהיה בארץ...

בחו"ל כשקונים ממגרש יש חוזה שאומר שבאמת הרכב במצב טוב, ולרוב נעשים מאמצים רציניים בשביל שהרכב ימשיך להיות במצב טוב.

הלקוח לא אמור להידפק.

רק בארץ זה ככה.

פורסם

פה אין להם בושה.

בחלקים גדולים מהעולם מתביישים בזה שדופקים מישהו.

אני יכול להיכנס עכשיו לכמעט כל מגרש בארה"ב, לבקש רכב ולדעת עליו הכל בדקות.

אם הייתה לו תאונה אני אדע בדיוק מה ההשלכות ואקבל על זה הנחה.

פה פשוט דופקים אותך ומשקרים בפנים.

ובלי קשר למגרשים, אנחנו מנסים בימים אלו למכור את הרכב של אחותי וזה פשוט מקומם איך שאנשים מזלזלים ומנסים להוריד את המחיר לזנות.

אמריקאי היה מתבייש לבקש 70% הנחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יוסי, אחרי צפיה בכמה פרקים נבחרים של רן וסטימפי אני יכול לומר שגם לאמריקאים לא חסר מומחיות בלהיות salesman מרושעים שישקרו לך בפנים בשביל כסף...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי למדנו מהם רק את הדברים הרעים

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלא תבינו לא נכון, לא כולם כאן טליות שכולן תכלת

אבל יש הבדל בין דילר כאן שרוב הסיכויים שהוא בסדר לבין דילר בארץ שרוב הסיכויים שאתה נדפק

אני את ה- GT2 שלי קניתי מדליר בחוף המערבי בלי בכלל לראות את האוטו (מדילר של רולס רוייס)

(היתה לי כל ההסטוריה של הרכב מהסדנה שבנתה אותו, אבל עדיין יש הרבה שיקראו לי משוגע)

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

ועשית בשכל :) אין על היצירות המוטוריות של החוף המערבי :)

אני קניתי 3 רכבים מE-BAY, עם אחד הייתה בעיה של ניירת אבל היא טופלה במהרה, כי כן יש חוקים שמגנים עליי בצורה מצויינת.

מכרתי מספר רכבים דרך E-BAY, ובכללית מכרתי ורכשתי מספר לא קטן של רכבים בארה"ב, פה אני לא אקח שום סיכון כסוחר רכב.

ומכרתי הרבה מכוניות דפוקות (ריינג' רובר בעיקר), תמיד הודעתי לרוכשים מה הבעיות (מתלים, התחממות וכד') ותמיד המחיר היה בהתאם, למה? כי באמריקה אין משחקים. לא שווה את זה.

haters will hate

פורסם

באמריקה אין משחקים??? על מה אתה מדבר?

בארה"ב השם של סוחרי רכב אינו גרוע פחות מאשר בארץ, אך כמובן שיש הבדל בין סוכנים מורשים לבין כאלה שאינם (גם בארץ - טרייד אין של יבואן נחשב יותר מאשר סתם סוחר). ההבדל הוא שיש בארה"ב הרבה יותר שקיפות בשל קיומו של CARFAX ודומיו.

פורסם
מצאתי את האתר הזה של סוכנות רכב (דרך פורום אחר) ופשוט ישבתי עליו שעות לראות כל רכב ורכב מבפנים .

מקווה שתהנו :

http://www.autosalon-singen.de/_virtueller_Rundgang/tourdaten_fuer_website/tour_en.html

אז ככה נראה גן עדן של המכוניות..:lol:

ה-sl300 רודסטר האדומה והכסופה פשוט עוצרות נשימה-לדעתי זאת הקלאסית היפה ביותר של כל הזמנים(אפילו יותר מאחותה הסגורה-כנפי שחף,ומ-e type)

אגב ששאלתי את דוד שלי(אספן מכוניות) למה הוא קנה SL190 ולא SL300 הוא אמר שה-SL190 היא המקבילה של ה-SLK וה-sl300 היא המקבילה של ה-SLS במונחים של היום(מה שאומר שהמחיר שלה פסיכי לחלוטין).

לו הייתי רוטשילד:rolleyes:

1957-mercedes-benz-300-sl-roadster-019-1600-1200.jpg

turboy

• תוכן חדש...