Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא סוכנות רכב זה מוזיאון לכל דבר, מדהים!

הסיור של ה360 מעלות פשוט השאיר אותי פעור פה. :-o

כל רכב שם בטח עולה כמו סך הרכבים של לפחות 3 סוכנויות עממיות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני נמצא בזינגן כמה פעמים בשנה כבר לא מעט שנים ולא ידעתי שיש כזה דבר שם. לפי הצילומים זה לא בתוך העיר.

למי שרוצה להגיע - זה על כביש דרום השוארצואלד משטוטגרט לציריך קרוב לקונסטאנץ ,או ברכבת משד"ת ציריך לכוון שאפהאוזן - שטוטגארט איזה 45 דקות אם לא מחליפים בשאפהאוזן/וינטרטור.(כי לא כולן עוצרות בזינגן)

פורסם
מצאתי את האתר הזה של סוכנות רכב (דרך פורום אחר) ופשוט ישבתי עליו שעות לראות כל רכב ורכב מבפנים .

מקווה שתהנו :

http://www.autosalon-singen.de/_virtueller_Rundgang/tourdaten_fuer_website/tour_en.html

שמח שיכולתי לעזור :wink:

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

היו שם כמה מכוניות שממש היה לי קשה ללחוץ על "Leave this car" , מדהים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

משהו היה מתנגד לקנות מסוחר כזה?:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדהים.

טוב, להתראות. יצאתי למלא לוטו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...