Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזה מצחיק שנראה ליפני יומיים לעוברים והשבים בכביש 4,

בצומת חדרה, צומת אחת לפני כיכר המשטרה לבאים מדרום, חדלו הרמזורים מלפעול.

במקום הייתה תאונת דרכים וניידת משטרה (כשאני הגעתי לצומת), בניידת היו 3 שוטרים.

הרמזורים כמו שציינתי לא פועלים, הבאלגן בצומת חוגג כאשר אין הכוונה, ושלושת השוטרים החמודים,

שלדעתי הם היו שוטר + 2 שח"ם עסקו בפעילות קשה שכוללת רישום דו"ח תאונת הדרכים.

לצופה מהצד זה היה ניראה ככה,

צומת מלאה ברכבים, ציפצופים, צעקות, והמון עצבים. במרכז הצומת ניידת משטרה ויונדאי שיושבת על טויטה.

במקום למנוע את התאונה הבאה שלושת השוטרים היו עסוקים ברישום הדו"ח, ואם מאזן הכוחות עומד על 3 שוטרים למען כתיבת דו"ח אחד, אפשר להזעיק ניידת נוספת מתחנת המשטרה הסמוכה למקום.

תודה רבה על שעת המתנה באמצע היום באחד הכבישים העמוס במדינה.

פורסם

גם אני אכלתי את זה,

משטרת חדרה, הם לא אשמים, הם בסדר - העולם דפוק!

ושתבין, תחנת המשטרה ממוקמת כמה עשרות מטרים מהצומת המזורגגת הזאת,

אבל נוותר להם - בכל זאת, משטרת חדרה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

שכחתי לגמרי-

היום בעליות לטבעון הייתה תאונה מחרידה שהיו מעורבים בה 3 כלי רכב. אחד מהם נמעך לחלוטין, ה 2 האחרים היו אחד בתוך השני. מיניואן ו 2 פרייבטים.

אני מנחש שהמיניואן סטה מהנתיב, ריסק את אחד הפרייבטים, הנהג נלחץ וסטה מהר לצד השני, שבו פגע בפרייבט השני.

אוקיי, אז תאונה. אבל מה? שום סימן לזה שמעבר לפיתול הבא הולך להופיע לי רכב חצי מרוסק מול הפרצוף, על נתיב הנסיעה שלי.

השלט הקטן "תאונה" היה מוצב כ 2 מטר מהרכב המרוסק, במקום טווח אפקטיבי של, נגיד, 30 מטר או משהו.

אה, באמת? תאונה? לא, חשבתי שסתם מישהו זרק רכב מפורק לגורמים אל אמצע הכביש, תודה שטרחתם לשים את הבדיחה הזו במקום האירוע.

למזלי אני לא מהסקרנים. לא הפניתי את המבט הצידה אל 2 הרכבים שתקועים אחד בתוך השני ולידם הניידת, אלא המשכתי ישר, והסתכלתי ישר. ועדיין הופתעתי מאותו רכב מרוסק שקפץ מעבר לפיתול פתאום.

אחד מהסקרנים עוד היה יכול להיתקע בגרוטאת המתכת ששוכנת באמצע הכביש בלי אזהרה, סכנת נפשות.

פורסם
צומת מלאה ברכבים, ציפצופים, צעקות, והמון עצבים. במרכז הצומת ניידת משטרה ויונדאי שיושבת על טויטה.

.

יכל להיות שהשוטרים המתינו לבוחן תנועה כי היו נפגעים בנפש,

ולכן קיבלו הוראה לא להזיז את הרכבים עד לבואו של הבוחן?

יכל להיות שהשוטר היה בוחן בעצמ וערך מדידות וחישובים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כנראה שאתה צודק ויודע מה שאתה אומר(כותב).

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

החלמאות במקרה הראשון שאף אחד מהם לא הכווין את התנועה

במקרה השני שמו את השלט 2 מטר מהרכב הפגוע ולא 50 מטר ממנו כדי שהנהגים ידעו להישמר לנפשותיהם.

ואחרי זה מצידי שיישתו גם קפה עם הל או תה עם נענע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

את השלט אמורים לשים מרחק מסוים מהמפגע על הכביש, כדי שאנשים ידעו להיזהר כי יש משהו עוד רגע קדימה.

זה שהשלט נמצא צמוד למפגע כבר לא עוזר לאף אחד....

• תוכן חדש...