Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים,

אתמול הרכב יצא מהמוסך,לאחר שהכנסתי אותו ביום רביעי שעבר למוסך ציקי ביהוד.

עקב כך ששני מחזירי שמן-קדמי ואחורי נפרצו והתחילו להשפריץ שמן,העברתי את הרכב בגרירה למוסך ציקי,מירושלים.

אתמול שהוצאתי את הרכב, שמתי לב שההגה, הוא לא אותו הגה, אני מכיר את הרכב שלי, ונראה שההגה יותר קשה מהרגיל.

כמו כן,כאשר מסובבים את ההגה שמאלה,יש רבע סיבוב שהוא ממש קשה ואז הוא נהיה יותר רך. שמסובבים את ההגה ימינה ומשאלה מאגישה כאילו הוא לא מחובר.

היום, כאשר עמדתי, היה רעש מההגה עצמו: מעין טרררררר,שנתתי לו מכה קטנה עם היד, הרעש הפסיק.

אתמול חזרתי למוסך לאחר כמה דקות ואמרתי לו:ציקי, ההגה משונה בו תבדוק,הוא אמר שהצמיגים אשמים,נכון הצמיגים במצב בכי רע אבל הוחלפו אתמול בערב לחדשים והתחושה בהגה היא מאוד שונה.

יש למישהו מושג מה להתחיל לבדוק?

אני מתכוון לחזור מחר על הבוקר למוסך,בזבוז של יום עבודה ונסיעות מירושלים.

לא נראה לי שאעבור על כך בשתיקה.

זה מה שהרכב עבר שם:

http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=21249

הרכב נכנס בשבוע שעבר למוסך ציקי ורק היום יצא ממנו.

רציתי לדעת אם לדעתכם המחירים הוגנים.

סך הכל 4100 שקל אחרי הנחה.

מה היה לנו שם?

תיקון בסיס ראדיאטור והרכבה -200 שקל

פירוק והרכבה אלטרנטור 200 שקל

החלפת מחזיר שמן קדמי 120 שקל

החלפת מחזיר שמן אחורי 750 שקל

החלקים:

סט אטמים לבית מסנן שמן+גומיות+החלפה 400 שקל

נוזל קירור 80 שקל

רצועת טיימניג-700 שקל

רצועת מנוע 48 שקל

תפסים לראדיאטור 60 שקל

אלטרנטור משומש 400 שקל

מיסב אחורי +החלפה 500 שקל

מחזיר שמן קדמי 80 שקל

מחזיר שמן לקמשפט 74 שקל

מחזיר שמן אחורי למנוע 220 שקל

משאבת מים משומשת 200 שקל.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

האם הרעש שאתה שומע מגיע מהמנוע והרעש נשמע כמו מקדחה? אם כן אז יכול להיות שחסר שמן במיכל של המשאבת ה"כ, בכל מקרה במצב תקין לא צריך להיות חסר שמן ה"כ אלא אם כן יש נזילה.

צריך לבדוק גם שהרצועה לא מחליקה כי ציינת שהיא הוחלפה.

פורסם

חזרתי מהבדיקה

הרצועה-מתוחה ולא מחליקה

שמן הגה כוח- לא חסר,המדיד מלא עד הקו העליון

מיששתי את הצינורות של המיכל שמן הגה כוח לבדוק האם עקב החלפה של כל הדברים שם,אולי כיפף וחסם את אחת הצינורות שמן הגה-יוצא או נכנס, מבדיקה שלי,לא הרגשתי כיפוף של הצינורות.{תודה רון}

יש עוד הצעות?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...