Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוס חיצוני לרכב

itzik.m
שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבת שלום

יש לי מזדה 2 .רדיו מקורי .אין ברדיו דיסק הזה mid רק הפונקציות הכי בנליות כרגיל.

ברכב מורכבים כרגע 2 סטים של קומפוננט(קידמי ואחורי).לשמוע שומעים טוב איך שהוא בגלל הרמקולים.

השאלה-אם אני מוסיף קרוס חיצוני המחובר ל:shock::shock:רמקולים ,האם ייתן סאונד יותר טוב?כרגע אין כסף למגבר.

האם זה אפשרי? כי בקומפוננטים יש כבר "קרוסים".

בקרוס החיצוני יש הרי גם "mid "ועוד פונקציות ויכול להיות שייתן שיפור?

מדובר בהוצאה לא גדולה לעכשו-מדובר בקרוס "pyramid " דגם cr-79c .

מה החברה בפורום אומרים לגבי ענין זה?אם אפשרי בבקשה תשובות עינייניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי (ואם טועה אז יתקנו אותי) השידרוג שיקדם אותך הכי הרבה במצב הנוכחי הוא החלפת הרדיו דיסק למשהו יותר איכותי. המעבר מרדיו דיסק סיני זול ל CZ500 עשה אצלי פלאים אפילו עם זוג 6*9 לא מוגברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרגע אין באפשרותי להחליף זו הוצאה גדולה-גם פנאל גם hd .מבקש תשובות לגבי השאלה ,תשובה מיקצועית כי זה מעניין אותי וזו אולי כרגע האופציה היחידה שאני יכול להרשות לעצמי.את ההוצאות לכרגע עשיתי לגבי הרמקולים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע יש פיתרון לזה שנקרא פרוססור, זה נותן לך המון אופציות סאונד שאין במערכת מקורית, זה מכשיר שמתחבר למערכת המקורית כך שאתה לא צריך להחליף אותה. אומנם פתרון קצת יקר תלוי מה התקציב שלך.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכול מתחיל מראש. אים אתה מנגן קבצים או דיסקים באיכות ירודה,גם יחידות ראש הכי טובות לי ישפרו לך את השמיע.

קודם כל תקרא בF.A.Q מה זה קרוס.

תפרט איזה קומפוננטים התקנתה כי יכול להיות שהתקנתה מגנטיים למקרר במקום רמקולים :-) .

מגבר פנימי של רדיו דיסק לא בנוי להגברה של קומפוננטים אלה לרמקולים קואקסיאלים.

בקצרה,תתחיל לחסוך לHU ולמגבר נורמלי

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרוס חיצוני ייתן אפשרויות נוספות לכיוון, אם יש מגבר שמגביר את הרמקולים.

פרט אילו רכיבים כבר מותקנים אצלך כדי שנוכל לתת כיוון שיקדם אותך.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב

העבודה היא חיינו לכן תגובתי המאוחרת

נתחיל שלא כולם שופעים בכסף ויש זמן שלפעמים מנסים לעשות"קומבינה" גם בסאונד.בודקים יכול להצליח מנסים ,לא יכול להצליח לא מנסים.

לסתלבט על הקומפוננטים שלי לא נעה ולא יפה:lol:=מקדימה קומפוננט lanzar (אחלה -לכל הספקנים),מאחור 6X9 קומפוננט jbl .

התקציב הוא דל ולא ניראה לי שיש "פרוססור" במחיר דל מה גם שאני לא לגמרי אודיופיל כך שנעזוב את הרמות הגבוהות ביותר ונרד קצת לעם.

שוב בבקשה אין מה ללכת קדימה ,אחורה רק תשובה לשאלה =קרוס חצוני כו או לא .

אותי לא מעניין דברים אחרים כרגע.זה שמגבר יעשה את העבודה אני יודע,אבל שוב כרגע נו מני אז בואו חברה ,לעניין.

תודה לכולם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה להתנצל, אף אחד לא נכנס לך לכיס, ובטח לא לועג לך.

רק תבין שאם אין לך מגבר שמגביר את הרמקולים, אין לך יכולת להשתמש בקרוס חיצוני.

ואחרי שעברנו גם את זה, תנסה לפרט מה חסר לך בסאונד שמתקבל, אולי יש דברים שניתן לשפר בלי לקפוץ מעל הפופיק ובלי תקציבים שכרגע אינך יכול לקציב.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר לכולם

ה-hd של המזדה הוא פשוט ביותר אין כיוונים חוץ מבאס וטראבל.בגלל הרמקולים אז שומעים איך שהוא טוב אבל אני מרגיש ויודע שהרמקולים לא "ניפתחים" לכוון האפקט \ניצול שהם יכולים לתת.בקיצןר מחפש סאונד יותר טוב. הסאונד נישמע כאילו סגור.בקיצור אני מנסה למצוא לכרגע מוצא איך אני פותח את הסאונד לרמה אחת יותר טובה.

בעתיד אני אקנה או hd או מגבר (לא בתקופה הקרובה בכלל).אז שוב מה אפשרי לעשות.

שיהיה לכולם אחלה יום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לעשות את מה שאני עשיתי אבל זה יבוא על חשבון הרמקולים האחוריים.

לטוויטרים שמתי קבל וחיברתי אותם על היציאות של הרמקולים האחוריים ברדיו דיסק, ולמידים שמתי סליל וחיברתי ליציאות הקדמיות של הרמקולים.

ככה אתה מקבל בעצם פי 2 הגברה ממה שאתה מקבל עכשיו, הבעיה שזה בא על חשבון הרמקולים האחוריים.

הוספתי גם סאב של רמקולים למחשב כמו במדריך שהיה פה לא מזמן והוא ממלא את התפקיד של האחוריים ואפילו יותר..(אבל עדיין הוא לא תחליף לסאב) אבל זה רק אם יש לך יציאה למגבר מהרדיו דיסק.

לגבי עלויות אם אתה מתעניין אני חושב שלא יעבור את ה250 ש"ח ואפילו פחות.

בהצלחה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מדבר על הגברה יותר טובה(יותר ווליום) זה לא העניין.מחפש צלילים יותר אייכותיים מהרמקולים ,כלומר הם לא מנוצלים על פי איכותם.למשל אני לא יכול לכוון את ה- mid דבר פשוט ביותר שכבר מכניס את הרמקולים לאייכות אחרת.הhd של המזדה הוא ללא כיוונים בכלל.זאת הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שבכל זאת אם הם יקבלו הספק כפול הרמקול ינוצל יותר טוב ויהיה שינוי לטובה בצלילים ולא רק באיכות (לדוגמה מגבר מה הוא עושה? בעיקר מגביר את ההספק שהרמקולים מקבלים וכך הרמקולים מנוצלים טוב יותר ומפיקים צלילים חזקים יותר ואיכותיים יותר) + קביעת ערך הקבלים והסלילים שזה משנה את נקודות החיתוך ייתן לך שינוי כלשהוא. כמובן שהחלפת רדיו דיסק תיהיה עדיפה אבל זה סוג של פתרון זול יותר.

חכה לדעות של עוד חברי פורום שמבינים יותר ממני..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש מעל הרמקולים את הדיפונים של הדלתות, נסה לשמוע בלעדיהם.

אם יש הבדל מורגש תוכל לעשות בנייה עצמאית למידים, וכך לחסום פחות את הצליל שמגיע מהם.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שבת שלום

להגיד שהבנתי את השרשור וקיבלתי תשובה עיניינית ,אז לא.סליחה למשיבים.אנו הולכים מסביב ולא לשאלה עצמה=קרוס חיצוני כן או לא.

לפי הבנתי אז צריך או hd אחר או תוספת מגבר.

שאלה-כל מי שקונה היום רכב חדש מקבל אם הרכב מערכת מובנת אז מה כולם מוסיפים ומחליפים חלקים בלי הכרה?מה כולם עושים שיפורים מפה ועד........

הבנתי דבר אחד -כל אחד יעשה מה שהוא מבין בסופו של דבר. אם אתה לא "אדיופיל" מטורף אז באמת אין שום הצעה מענינת לתת.

תודה בכל אופן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...