Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי השבוע איביזה ספורט ואני צריך להחליף זוג צמיגים,מה אתם ממליצים לשים במחיר שפוי?

לא צריך משהו עם אחיזה גבוהה בטירוף אלא מעדיף שחיקה נמוכה על חשבון אחיזה,בכל זאת זה כולה 100 כח סוס.

היו לי באיביזה טורבו T1R והאחיזה הייתה מעולה אבל הצמיג עדין מאוד בדפנות וגם נשחק מהר מאוד.

כרגע יש על הרכב דנלופ במצב זוועתי והם גם מרעישים מאוד,יש משהו שיהיה יותר שקט?

יש משהו שיעשה את העבודה סביב ה350-400 שקל לצמיג?

פורסם

זו מידה לא הכי שכיחה, וביחד עם החתך הנמוך, המחירים לא זולים. צמיגים סבירים מתחילים ב-500 ש"ח. כנס ל-tires4u.co.il ושם תוכל לקבל סדר גודל של מחירים, אבל 350-400 ש"ח זה רק לסיני עלום שם, לא מומלץ.

בהצלחה

פורסם

דנלופ DZ101 יעלה כ-400 / 450 ש"ח במידה המדוברת.

פחות אהבתי את האחיזה שלו על יבש - מול T1R, אבל הדופן שלו קשיחה יותר (מבלי הצורך לעלות יותר מידי PSI ולפגום בנוחות הנסיעה), ועל רטוב הוא די בסדר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דנלופ DZ101 יעלה כ-400 / 450 ש"ח במידה המדוברת.

פחות אהבתי את האחיזה שלו על יבש - מול T1R, אבל הדופן שלו קשיחה יותר (מבלי הצורך לעלות יותר מידי PSI ולפגום בנוחות הנסיעה), ועל רטוב הוא די בסדר.

אני רואה שהמחיר שלו יותר באיזור ה600 שקל ומעלה לצמיג..

איך הצמיגים של פאלקן :

450 ש"ח לצמיג כולל מע"מ והרכבה.

תיאור הצמיג:

205/45VR16 ZE-912 VR 87V TL XL

פורסם
T1R מתאים לך בול. כול עוד אתה לא עושה גימיקנות ולא מסלולים זהו הצמיג המשתלם ביותר מבחינת עלות תועלת.

המחיר שלהם קפץ משמעותית, אתה יכול לרכוש - במידה הזאת - טויו R1R בסכום נמוך משמעותית. זה בדיוק מה חבר עשה... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפי דעתי פלקין אין יותר רע מצמיג פלקין .... טויו צמיג מעולה לעומת המחיר שלו והמחיר של R1R זול מ T1R המחיר 2050ש"ח ל 4 צמיגים לפי מה שבדקתי :lol:

פורסם

עד כמה שאני יודע הR1R נשחקים מהר בטירוף וגם הT1R לא מחזיקים יותר מדיי מהניסיון שלי איתם.

אני מחפש צמיג שיחזיק הרבה,לא צריך אחיזה גבוהה,זה בסך הכל 100 כח סוס וזה לא רכב שאני הולך להשתולל איתו.

אני מעדיף צמיג שיחזיק יותר ויהיה שקט מאשר צמיג שיאחוז ברמה גבוהה.

מה אתם חושבים שכדאי לי לקחת?

דרך אגב הזוג הקדמי אצלי במצב טוב,אני מתכנן להעביר אותם אחורה ואת הזוג צמיגים החדשים לשים מקדימה...

פורסם
T1R מתאים לך בול. כול עוד אתה לא עושה גימיקנות ולא מסלולים זהו הצמיג המשתלם ביותר מבחינת עלות תועלת.

כבר לא כזה משתלם,המחירים עלו.

• תוכן חדש...