Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה-מיבש כביסה בוש MAXX8

ד ו ד
שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מדובר על מיבש קונדנסר -מיבש נטול צינור להוצאת האויר החם. במיבש מותקנת מאחורי דופן שמאל משאבה מים קטנה וצריך להוציא אותה לצורך ניקוי/בדיקה. הבעיה היא שלא מצאנו את השיטה איך לשחרר את דופן שמאל בחלקה הקדמי, שחרור הצד האחורי פשוט וקל, במילים אחרות, החזית מהודקת איך שהוא לגוף המיבש ולא מצאנו את השיטה איך להסיר אותה כדי להגיע לברגים שמהדקים את הדופן לגוף. למביני דבר הדגם הוא WTE86301AU. מישהו יכול לתת מנסיונו בנושא, כל עזרה תתקבל בתודות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה מכונות לבנות. חלקים מחוברים מאחור בברגים ומקדימה יש קליפסים של החלקה למקום.

זה אומר. אחרי שהוצאת את הברגים מאחורה / למטה תנסה להרים / למשוך קדימה. את הדופן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה. אחזור לבדוק ונראה מה עושים . מה שמתסכל אותי שזו הפעם הראשונה שלא מצאתי את השיטה כיצד לפרק מוצר-לבן. מקווה שגם הפעם יסתבר שעקשנות משתלמת. אם מישהו נוסף שמכיר את המיבש המסוים ויכול ליעץ איך מפרקים את דופן שמאל להוצאת משאבת המים , אשמח לקבל הנחיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוב המיבשים שאני מכיר, צריך לפרק את המכסה העליון (הברגים ממוקמים איפשהו מתחת).

כשמוציאים את המכסה, הברגים של הדפנות נמצאים שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא היתה בעיה לפרק את הכיסוי העליון, להוציא את הברגים האחורים שמחברים את הדופן לגוף. הבעיה כרגע היא כיצד מוצאים את הכיסוי הקדמי בו קיים הפתח עם הדלת כדי להגיע לברגים שמתחתיו שמחברים את הדופן לגוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...