Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים ומבורכים!

מדובר ב c3 נפח 1600 אוטומט טיפרטוניק יד שנייה עם עבר של 130k ק"מ, שאמור להיות תקין לחלוטין במצב חדש עם התחייבויות בבדיקה במחיר 18k ש"ח

האם זה שווה את המחיר?

ובאופן כללי האם באמת נכונות השמועות שהוא יותר אמין מה c3 בעל ה 1300 סמ"ק אוטומטי רגיל? ומהי בדיוק הצריכת דלק שלו? (הבעלים טוענים שהצריכה היא 1 ל 20 אבל זה נראה לי מופרך...)

פורסם

שלום,

נעשה קצת סדר... יש דגם 1600 ודגם 1400. מניסיוני יש הבדל מורגש ביניהם.. היתה לי שנת 2003 1600 סמ"ק

יתרונות: זריזה מאוד, תנוחת ישיבה מעולה, קלה לחנייה.

חסרונות: תבדוק היטב היטב היטב את הגיר!! נוטה לעשות קצת בעיות במיוחד בשילוב הילוך אחורי, קשה למכירה...

לגביי הדלק - מופרך מאין כמוהו 1:20, אם תשיג תוצאה של 1:12 זה מצויין וכמובן שהוא זולל קצת יותר דלק מגיר רגיל...

המחיר נשמע בסדר למרות שכבר ידוע שסיטרואן סובלת מביקוש ותדמית ולכן המחירון שלה בריצפה.

גם אם הוא התחייב לך על הכל תצפה מראש ליישור קו בעלות של כמה אלפים. כמה? תדע אחרי הבדיקה.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
שלום,

נעשה קצת סדר... יש דגם 1600 ודגם 1400. מניסיוני יש הבדל מורגש ביניהם.. היתה לי שנת 2003 1600 סמ"ק

יתרונות: זריזה מאוד, תנוחת ישיבה מעולה, קלה לחנייה.

חסרונות: תבדוק היטב היטב היטב את הגיר!! נוטה לעשות קצת בעיות במיוחד בשילוב הילוך אחורי, קשה למכירה...

לגביי הדלק - מופרך מאין כמוהו 1:20, אם תשיג תוצאה של 1:12 זה מצויין וכמובן שהוא זולל קצת יותר דלק מגיר רגיל...

המחיר נשמע בסדר למרות שכבר ידוע שסיטרואן סובלת מביקוש ותדמית ולכן המחירון שלה בריצפה.

גם אם הוא התחייב לך על הכל תצפה מראש ליישור קו בעלות של כמה אלפים. כמה? תדע אחרי הבדיקה.

בהצלחה.

לא הכי בקי גדול בדברים האלה, תסביר לי מה זה אומר יישור קו של כמה אלפים, מה כוונתך??

פורסם

כשאתה קונה רכב יד שניה ישן הוא לא יהיה במצב של 100 אחוז,אולי צריך להחליף גומיה,או שיש איזה תקלה לא רצינית זה נקרא יישור קו,כלמור ליישר את מצב הרכב לתקין.

אם אתה צריך להשקיע כמה אלפי שקלים בישור קו-עבור לרכב הבא כניראה הרכב מוזנח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם הדגם 1300 הוא פחות אמין מה 1600 והאם יש הבדל בצריכת דלק שלהם?

וכמו כן בדגם ה 1300 מה ההבדל בין ה sx הרגיל ל sx pack ?

פורסם

עד כמה שהספקתי להבין שה 1600 יותר אמין מה 1300 האוטומט שהוא בעל הגיר AL4 הידוע לשימצה...

השאלה היא האם ה 1300 עם הגיר הטיפטרוניק יותר טוב מהאוטומט הרגיל? ומהי צריכת הדלק שלו?

פורסם

כמו שאומרים זה נבלה וזה טרפה... הגיר האוטומטי ב-1400 (בפעם השלישית אין 1300!!) לא מהמצטיינים ולעומת זאת הטיפטרוניק רגיש למחלות כאלו ואחרות כמו בעיות לפעמים בשילוב הילוך אחורי, החלפה מאוחרת וכו' ולכן רצוי לבדוק היטב את מצב הגיר לפני הקניה אחרת זה סיפור יקר מאוד. הגימיק הנחמד ב-1600 הוא שיש גם החלפת הילוכים מההגה...

לגבי צריכת דלק ההבדלים ביניהם מזעריים במיוחד שעדין מדובר ברכב ישן יחסית שהמערכות השונות שלו כבר עברו כמה שנים טובות ולכן לנתונים היבשים של היצרן אין להתייחס כוודאים. נתון נוסף שמשפיע מאוד על צריכת דלק זה איך הנהג נוסע- האצות, קיק דאונים, עומס מלא ברכב, מצב צמיגים ועוד...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

כלומר מבין מדבריך שה 1400 טיפטרוניק חוץ מהבעיות של שילוב אחורי וכו' הוא יותר אמין מ 1400 האוטומט הרגיל ( AL4 הבעייתי)...

והאם משהו יוכל להגיד לי בוודאות מהי צריכת הדלק של ה 1400 טיפטרוניק?

פורסם
עד כמה שהספקתי להבין שה 1600 יותר אמין מה 1300 האוטומט שהוא בעל הגיר AL4 הידוע לשימצה...

השאלה היא האם ה 1300 עם הגיר הטיפטרוניק יותר טוב מהאוטומט הרגיל? ומהי צריכת הדלק שלו?

אנשים פה מגיבים מבלי להיות בעלי ידע הדרוש !

בדגמים הראשונים ה C3 שווקה עם תיבה רובוטית, ה AL4 שווקה אח"כ.

ל AL4 אין בעיות אמינות חריגות, וכל תיבה אוטומטית בטח כזו שעברה 130K צריכה להיבדק,

מה שכן ה AL4 היא תיבה אקטיבית חכמה ולכן תיפעולה מעט פחות חלק מתיבה רגילה.

היתרונות של התיבה הם רבים כגון הורדת הילוכי בהאטה או בירידות, יש לי נסיון כ 6 שנים

עם שתי קסרות עם התיבה הנ"ל ללא בעיות אמינות, אני נהנתי מהם והעדפתי אותם על התיבות

הרגילות.

היום יש לי גולף עם DSG7 ועיקרון התיבה החכמה עובד באופן מאד דומה גם כאן.

פורסם

לא קיבלתי מענה ספציפי לשאלה ואני צריך תשובה עד מחר...

האם במנוע ה 1400 הגיר הטיפטרוניק אמין יותר מהגיר האוטומט הרגיל?

וכמו כן האם צאיכת הדלק של הטיפטרוניק נמוכה יותר מהאוטומט הרגיל? (היות והאוטומט הרגיל הבנתי שהוא די זולל...)

פורסם

מצטער על החפירה...

מצאתי c3 שנת 2003 מנוע 1600 טיפטרוניק, הבעיה שיש לו עבר של 180k אלף ק"מ, זה לא סיכון לעתיד להתעסק עם דבר כזה?

• תוכן חדש...