Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר להתקין אינטרקולר חזית בירושלים?

yosle
שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מצטרף לתהייה. איפה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב.

הנציגות הראשונה נמצאת בוואדי ג'וז (אביזרי יונס).

עובד שם בחור כישרוני מאוד ,שכבר התקין עבורנו מספר קיטים (אינטרקולרים) על סובארו אימפרזה WRX,פולקסווגן גולף GTI ועוד.

מדובר בקיטים מוכנים להתקנה,שאינם מצריכים ריתוכים.

השני נמצא בר"ח האומן בירושלים ונקראים "אמריקה יבוא ושווק".

ניתן לרכוש שם את הקיט והם ידאגו למתקין מקומי.

כל זה נכון וטוב כל עוד יש קיט מוכן לרכב המדובר ,שעדיין איני יודע את סוגו...8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה

הרכב המדובר סקודה אוקטביה 2005 TDI מנוע 90 כ"ס במקור.

בפיט סטופ אמרו לי (בטלפון) שאין לזה קיט, ולכן צריך לרתך צנרת והכל, ולכן זה אמור לעלות בסביבות ה-4,000 ש"ח.

אני מעוניין לעשות את זה בתקוה שאמצא משהו טוב ב-3,000, אבל גם ב-4K אעשה, אני מחשב חיסכון של כ-5% בדלק ל-200Kק"מ, יוצא עלות ההתקנה 4K, ויוסיף לי איזה 10כ"ס, ויאריך את חיי המנוע מעט.

כעת אנו נוסע על צריכת דלק ממוצעת 20ק"מ לליטר, עם 115כ"ס עם השינוי מפות תוכנה בפיט סטופ.

סליחה שלא יצא לי להגיב כל היום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע עד כמה חכם ללכת ל וואדי ג'וז , זה אזור ערבי שהיו בו כמה תקריות לא נעימות.

אני הולך לשם שנים (כשהיה מותר הייתי צובע בבית ג'אללה וחברון). לא קרה לי כלום וכמו שנאמר יש שם מקצוענים, צריך להכיר, בייחוד בפחחות וצבע - מקצוענים ובזול.חלקי חילוף - אצל ג'והני בג'ללי או אצל הארמני.ולהתמקח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה

הרכב המדובר סקודה אוקטביה 2005 TDI מנוע 90 כ"ס במקור.

בפיט סטופ אמרו לי (בטלפון) שאין לזה קיט, ולכן צריך לרתך צנרת והכל, ולכן זה אמור לעלות בסביבות ה-4,000 ש"ח.

אני מעוניין לעשות את זה בתקוה שאמצא משהו טוב ב-3,000, אבל גם ב-4K אעשה, אני מחשב חיסכון של כ-5% בדלק ל-200Kק"מ, יוצא עלות ההתקנה 4K, ויוסיף לי איזה 10כ"ס, ויאריך את חיי המנוע מעט.

כעת אנו נוסע על צריכת דלק ממוצעת 20ק"מ לליטר, עם 115כ"ס עם השינוי מפות תוכנה בפיט סטופ.

סליחה שלא יצא לי להגיב כל היום.

מאחר ולבנות צנרת גדישה זו עבודה מורכבת לא הייתי מחפש מי הכי קרוב אליי , אלא מי יעשה את העבודה הכי טוב

ולצערנו אין יותר מדי בעלי מקצוע שיודעים לעשות עבודה בסגנון הזה

מבחינתי, הייתי הולך אך ורק רלART PROFORMANCE - יושבים בבית נחמיה

עובדים ברמה גבוה מאוד מאוד

אני חייב לשאול שאלה

איך הגעת למסקנה שקולר חזית יפחית בצריכת דלק ? או שאני פיספסתי משהו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטורבו שלא היה בו קולר בכלל, ודאי ישתפר הצריכה, כפי שסיפר כאן אחד מחברי הפורום שהתקין באיפון ישנה שלו.

ברכב כמו שלי, גם בפיט סטופ הוא טען שהצריכה בדיזל שלי תרד, כפי שירד ב-15% כשהתקנתי את המפות תוכנה. בגלל שהוא עובד יעיל יותר.

מתשובתך נראה שאתה מתמצא. יש הבדל לגבי שיפור בצריכה, בין בנזין ודיזל. גם בצ'יפים הצריכה בבנזין עולה ובדיזל יורד.

האם מישהו טוען שהצריכה לא תשתפר? או שאתה פשוט שואל כי אתה לא יודע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שואל כי עוד לא יצא לי להיתקל במישהו שמשפר את האוטו ע"מ לשפר את צריכת הדלק

וכמובן האם בסופו של דבר זה באמת יוצא לפועל ? כלומר האם השתפרה הצריכצ דלק ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מוצא מידע לגבי ארט פרפורמנס בבית נחמיה, בחיפושים באינטרנט.

מישהו יודע עליהם פרטים? יש מי שממליץ על אחרים שיהיו באותה רמה? כדי להשוות מחירים.

אני שיפרתי את התוכנה בין היתר להורדת צריכת הדלק. ואני מעדיף לשלם את הכסף לסדנא מאשר לנפט המוסלמי ולמיסים, ולקבל שיפור רכב על הדרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לשרשור.מישהו יודע מה עלות קולר של S3 עבור מנוע 2.0/1.8TSI ?תודה

gladen pro25+rs audio 100m -tru technology billet 4100

ad neo800w- mosconi pro 4/30

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...