Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בימיי הקיץ החחמים ... או - למה נמאס לי אחרי שעתיים

sea_goal
שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מי שהציע לקרוא ל - 600F שלי : המטפטפת ( שמן !!! ) היה גאון .

:D:D:D

אז באמת : כבר יומיים אני מטפטף שמן ברחבי ישראל ואין מאושר ממני . :mm_yeah::mm_yeah:

וזה הביא לתהות / לחשוב ולהרהר :

בקיץ - כשחם ( אתם יודעים ) , שמחים ועליזים אנחנו מוציאים את המטוסים המקורקעים שלנו , לובשים את חליפות החלל ושלנו ומרגישים כאילו אנחנו לפחות ניל ארמסטרונג בדרך לירח ( או לייקה בדרך לחלל - תלוי מי האופנוען ...) .

עכשיו - תחשבו על זה ככה :

גברת מזדה ואדון סובארו בדרך לעבודה / לקניות / לסידורים/ להוציא את הילדים ( תמיד יש ילדים ותמיד צריך להוציא אותם מאיפשהו :) )

בכל מקרה : חם !!! חם מאוד !!!!!!! חם נורא ואיום !!!!!!!!!!

אז מה עושים :?::?::?:

יופי ילדים / טוסטוסעים / אופנוענים שלי : מדליקים מזגן :!::!::!:

כל מטר יש שלולית מהמעבה של המזגן - זה כמו ליסוע בין שלוליות ( לישון עם האוייב , לרקוד עם זאבים , לנענע ת'חציל וכו' ... )

וזה מסוכן אששששששששששש !!!!!!!!!!

אני בעד חוק חדש : להלן : :idea:

הגנה על רוכבי ה-דו גלגלי בימי הקיץ כפי שמפוסם בשירה של נעמי שמר ( בתשרי ירד יורה ועל גגי רקד ....וכו' וכו' וכו' :? ) - ולפיו :

כל בעל רכב פחית לא יורשה לנהוג בימי הקיץ העליזים השמורים לאופנוענים בלבד :evil: כאשר היה והחליט בעל הפחית לבצע נהיגה למרות האמור לעיל - לא יפעיל מזגן :evil: ואם בכ"ז החליט גם לנהוג וגם להפעיל מזגן - יחוייב להחזיק באוטו סמרטוט יבש גדול ורך + דלי ענק ואחרי כל עצירה ועצירה ירד מהאוטו וינגב את השלולית . :twisted::twisted::twisted:

מה קרה , מה אני צריך לייבש את הכביש אחריו עם הצמיג הקדמי שלי ???

סליחה על סערת הרגשות , אבל הרבה זמן לא רכבתי ויומיים החזירו אותי למציאותנו - וליצירה הבאה : :o

כן .... האמינו יום יבוא .....

זה יהיה היום שבו....

אופנוענים ישלמו ביטוחים נמוכים ....יסעו בבטחה וללא פחדים ....

ימלכו על הכבישים , יתרבו בצמתי צמתים .....

ואז נראה "מאזדות " מפוחדים , מיצובישי לנסר יהיו נדירים ....

סובארו לגאסי עם שיפורים לא חוקיים....

ואת המניאקית שתחכה אותי היום - מאחורי סורגים !!!!!!!!!!!

:angel::angel::angel: :snipersm:

שבת שלום לכולם : תהנו בטיולים / מרוצים וסתם עם חברים .

השחף

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שהציע לקרוא ל - 600F שלי : המטפטפת ( שמן !!! ) היה גאון .

אז באמת : כבר יומיים אני מטפטף שמן ברחבי ישראל ואין מאושר ממני . :mm_yeah::mm_yeah:

וזה הביא לתהות / לחשוב ולהרהר :

בקיץ - כשחם ( אתם יודעים ) , שמחים ועליזים אנחנו מוציאים את המטוסים המקורקעים שלנו , לובשים את חליפות החלל ושלנו ומרגישים כאילו אנחנו לפחות ניל ארמסטרונג בדרך לירח ( או לייקה בדרך לחלל - תלוי מי האופנוען ...) .

עכשיו - תחשבו על זה ככה :

גברת מזדה ואדון סובארו בדרך לעבודה / לקניות / לסידורים/ להוציא את הילדים ( תמיד יש ילדים ותמיד צריך להוציא אותם מאיפשהו :) )

בכל מקרה : חם !!! חם מאוד !!!!!!! חם נורא ואיום !!!!!!!!!!

אז מה עושים :?::?::?:

יופי ילדים / טוסטוסעים / אופנוענים שלי : מדליקים מזגן :!::!::!:

כל מטר יש שלולית מהמעבה של המזגן - זה כמו ליסוע בין שלוליות ( לישון עם האוייב , לרקוד עם זאבים , לנענע ת'חציל וכו' ... )

וזה מסוכן אששששששששששש !!!!!!!!!!

אני בעד חוק חדש : להלן : :idea:

הגנה על רוכבי ה-דו גלגלי בימי הקיץ כפי שמפוסם בשירה של נעמי שמר ( בתשרי ירד יורה ועל גגי רקד ....וכו' וכו' וכו' :? ) - ולפיו :

כל בעל רכב פחית לא יורשה לנהוג בימי הקיץ העליזים השמורים לאופנוענים בלבד :evil: כאשר היה והחליט בעל הפחית לבצע נהיגה למרות האמור לעיל - לא יפעיל מזגן :evil: ואם בכ"ז החליט גם לנהוג וגם להפעיל מזגן - יחוייב להחזיק באוטו סמרטוט יבש גדול ורך + דלי ענק ואחרי כל עצירה ועצירה ירד מהאוטו וינגב את השלולית . :twisted::twisted::twisted:

מה קרה , מה אני צריך לייבש את הכביש אחריו עם הצמיג הקדמי שלי ???

סליחה על סערת הרגשות , אבל הרבה זמן לא רכבתי ויומיים החזירו אותי למציאותנו - וליצירה הבאה : :o

כן .... האמינו יום יבוא .....

זה יהיה היום שבו....

אופנוענים ישלמו ביטוחים נמוכים ....יסעו בבטחה וללא פחדים ....

ימלכו על הכבישים , יתרבו בצמתי צמתים .....

ואז נראה "מאזדות " מפוחדים , מיצובישי לנסר יהיו נדירים ....

סובארו לגאסי עם שיפורים לא חוקיים....

ואת המניאקית שתחכה אותי היום - מאחורי סורגים !!!!!!!!!!!

:angel::angel::angel: :snipersm:

שבת שלום לכולם : תהנו בטיולים / מרוצים וסתם עם חברים .

השחף

מים מהמזגן, לא מפרעים לך, ואם הם כן אז יש בעיה נוספת.

מים ירוקים מהרדיטור שיוצאים ממכוניות רותחות מפריע, שמן שהם מזילות מפריע, אבל מים מהמזגן :?: גם אם היתה רוכב עם סליקס לא היה מפריע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מים מהמזגן, לא מפרעים לך, ואם הם כן אז יש בעיה נוספת.

מים ירוקים מהרדיטור שיוצאים ממכוניות רותחות מפריע, שמן שהם מזילות מפריע, אבל מים מהמזגן :?: גם אם היתה רוכב עם סליקס לא היה מפריע.

לא לא לא.

נשים שפונות שמאלה מתוך נתיב ימני שממשיך ישר בזמן שאתה בשמאלי, זה מפריע.

מכוניות חונות על הכביש "רק לרגע" זה מפריע.

נהגי מוניות שחותכים אותך בצורה שההחלטה שלך היא האם לעלות על המדרכה או לבדוק אם אתה יכול להוריד לו את הטמבון, זה מפריע.

מכוניות על הכביש בפניה טובה ואתה צריך להוריד שתי הילוכים, זה מפריע.

מים על הכביש זה מחליק ומעצבן.

לא מפריע.

מצד שני אם לא ניפול איך נתחשל?

איזה סיפורים נספר לילדים שלנו ולחבר'ה בפורום?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתגאה שהאופנוע שלך מטפטף שמן בכל מקום...ומפריע לך מים מהמזגן???

:?

הוא לא מטפטף!

הוא מסמן טריטוריה!

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד....כמה זמן אתה עם ה-600F?

איך הוא בנסיעות יום-יומיות וטיולים?

אני תוהה האם המיתוס שנרקם סביבו הינו אמיתי או כתוצאה ממרדפים אחרי R-ים שונים בתחילת שנות ה-90.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד מעט יומיים , למעשה יומיים ברכיבה .

הוא שלי כבר חודש אבל לקח קצת זמן להכשיר אותו לרכיבה ,

לתקן , לתחזק ולהכין .

זה בעצם ה-F השני שלי , הראשון היה ב-97 והוא היה שנת 92 ,

זה שנת 89 ועכשיו 2004 .

בסיטואציה המטורפת בארץ נוצר מצב שאם יש לך איזה 10K לקנות אופנוע

( הרבה כסף - 2,500 $$$ ) ואתה חובב כביש ופלסטיקה - אין לך מה לקנות .

אולי GS ענתיקה , אבל אחרי 3 כאלה אני חושב שדי מיציתי את העניין .

רציתי אופנוע כביש אמיתי - 4 קרבורטורים , מלא פלסטיקים , שירגיש חזק ,

יש לי ניסיון טוב עם ה-F כי :

אם לא עושים עם אופנוע מה שהוא או הרוכב לא נועדו לעשות - אין בעיות .

מלכחתחילה ה - F הוא יותר טורינג ולא ספורט , אז להשכיב ב- 180 הוא לא נולד ולא מסוגל - גם חדש מהניילונים ( תחילת שנות ה- 90 ) וכל מי שניסה לעשות את זה - די התרסק .

אז יצא לו שם של " עף " , אבל זה לא ממש מדוייק .

לגבי אחזקה - פעם לא היה אינטרנט / ידע / מיסים גבוהים בארץ / מחסור בתחליפים/משומשים וכו' .

היום זה אופנוע די מיושן שכמוהו היו ( והתרסקו ) מאות - יש חלפים משומשים בשפע ( ולא יקרים ) , כולם - אבל כולם יודעים לטפל בו , ואפשר להזמין הכל מחו"ל - תחפש ב - EBAY תחת המושג GSX600F ותראה כמה חלקים !!!

נכון - הוא לא הזרקה וה - 4 קרבורטורים שלו לא פשוטים לכיוון ותמיד - אבל תמיד הוא מזייף ...

אבל מתרגלים .

בסוף יצא לי בערך ( לא ממש מדוייק ) אופנוע +2בולמים+בקבוק קדמי+יישור משולשים+תיקוןפנצ'ר+קצת הלחמות חשמל = 6,300 ש"ח !!!!

אז יש נזילת שמן קטנה + קרבורטור לא נקי + אזעקה מנותקת , אבל אחלה אופנוע שבעולם לטיולי סופ"ש רגועים בקיץ .

אני באמת מאמין שלמרות שקשה בארץ ( במיוחד לאופנועים ) ניתן להחזיק כלי מתחת לבית בשביל טיולי סופ"ש + קצת נסיעות כייף ולאו דווקא ככלי תחבורה עיקרי -

ימים יגידו אם אני צודק .

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...